זו גם שאלה של value for money
בשנה שעברה הייתי שם בתחילת-אמצע ינואר. שבועות לפני כן כבר עקבתי יום יום אחרי המצב באתרים השונים. לדעתי ואלתו וטין הובילו בענק על פני האחרים בתאריכי הפתיחה ובתנאי הגלישה.
כשהייתי שם קשה היה לומר עד כמה התנאים טובים. היה שלג טוב בעיקר בגובה גבוה, ושלג לא רע בחלק מהמסלולים גם באוף פיסט. בהחלט גלשתי בעיקר בוואלטורנס, ב אורל ובלה מנויוור, למרות שהיה לי סקי פס לכל העמקים. היו מסלולים סגורים לא פעם, ובמקומות מסוימים היה הרבה קרח. ועדיין, האתר היה מלא אנשים והיה בהחלט כיף. זה גם מאוד תלוי איזה מין גולש אתה, ומה חשוב לך.
כמו שמרסלו אמר, התנאים הלא ברורים די הורידו לי את החשק לחקור את כל הפינות של העמקים הסמוכים, במיוחד כשיש מסלולים סגורים ואתה צריך לנווט בחזרה. אם כי היום אני קצת מצטער על ההיסוס. אם אסע בחורף הבא, אני מקווה להזמין יותר לכיוון פברואר.
בשנה שעברה נתקלתי באתר של ואלתו באיזה אירוע של השקת ציוד סקי חדש שהם עושים כל שנה. אפשר להזמין שם חופשה לתאריכים מסוימים בתחילת העונה, לקבל לינה מוזלת, ציוד חדש חינם שניתן להחליף כל הזמן, ארוחות, וכו'. אולי זה נותן קצת ביטחון... הנה קישור:
http://www.valthorens.com/en/activi...nts/details/ski-force-winter-tour.372.e8.html