דצמבר 06- פילוט

דצמבר 06- פילוט

הי, מישהו יכול לשער מה היה הפילוט באנגלית? היה לי פרק מוזר עם השלמות משפטים הזויות ולא פסיכומטריות בעליל.. הבחינה פתחה בשני פרקי אנגלית השני מתוכם היה ההזוי... (לא היה פילוט במילולי).. מישהו מכיר את זה?? יכול לשער?

tuluse

New member
כן...../images/Emo187.gif

האמת שגם לי היה פיילוט באנגלית, וגם הבחינה שלי התחילה בשני פרקי אנגלית. הפרק הראשון היה סביר ממש וככה גם הפרק השלישי באנגלית אבל באמת הפרק השני (שהיה גם הפרק השני בבחינה) היה יותר קשה מהשניים האחרים ומהרמה שהתרגלתי אליה בצורה די בולטת לעין. כשהגעתי אליו הייתי אפילו די בטוחה שזה פיילוט וכשגיליתי שיש באמת עוד פרק אנגלית (שהיה, אגב, ממש זהה ברמתו לפרק הראשון!) תיארתי לעצמי שבטח זה באמת היה הפיילוט - הפרק השני....

idanmn1

New member
גם אצלי זה היה ככה

הפרק השני הוא אכן הפיילוט.. היו בו השלמות משפטים קשות מאוד, ואילו הניסוח מחדש והבנת הנקרא היה קל בצורה בלתי רגילה.

שאלה לשניכם..

ואיך אתם בטוחים שזה הפילוט..? נגיד הציון היה בהתאם? כשאני יצאתי מהבחינה אמרתי לעצמי שאם הפרק השני הוא לא פילוט אני ממש אפול באנגלית.. אז איך היה אצלכם? ציון בהתאם לשני פרקי אנגלית נורמלים??

idanmn1

New member
תשובה

זה פיילוט, מכיוון שאחרי המבחן עשינו פה השוואה של הפרקים שהיה לכל אחד במבחן. ויצא שהפרק הזה (השני) לא היה במבחן של כולם ולכן הוא הפיילוט... לכן הציון של האנגלית היה מורכב משני הפרקים האחרים (שהיו רגילים ברמה שלהם).

למעלה