דצמברים, אתם כאן?

נ ט ע 18

New member
דצמברים, אתם כאן?

טוב אז אחרי נפילה קלה במועד דצמבר (הפרופסור הנדחף הזה..
) אני כנראה הולכת לעשות גם את מועד אפריל.. אני צריכה שיפור של 5 נקודות מינימום וכמובן שאני שואפת להרבה יותר אם כבר עושה עוד פסיכו.. הציון שלי בדצמבר הוא 666 שהנפילה העיקרית הייתה במילולי, והיא הייתה דרסטית, יש לי ספרים של הייקיו ,יואל גבע ואנקורי(ועד כמה ) שלמדתי מהם לדצמבר ואני לא רואה טעם ללמוד מהם שוב , אז חשבתי לקנות אולי את הספרים של מועדון 700 , מאיפה אפשר להשיג אותם? רק מאנשים שעשו את הקורס? ולאלה שמכירים את החומר של מועדון 700, הוא באמת שווה? אין לי מושג איך ללמוד עכשיו, רק לפני חודש עשיתי את המבחן ואני קצת מרגישה שאני טוחנת מים.. אז מאוכזבי דצמבר שניגשים לאפריל, איך אתם מתכננים ללמוד עכשיו? ולמה הפרופסור לא היה יכול להיות פיילוט?? למה??? נ.ב אם יש פה מישהו שמעוניין למכור חומר של מועדון 700 מוזמן לשלוח לי מסר..(אפשר גם לעשות עסקת החלפה עם אחת הערכות שיש לי)..

akineret

New member
בטח כאן איפה נהיה../images/Emo35.gif../images/Emo132.gif

קודם כל כל הכבוד על הציון
אחלה ציון, זה שזה לא מעודד אותך כי את צריכה יותר אני יודעת... אז אל תדאגי את לא לבד! הממ בקשר לאיך ללמוד עכשיו, קודם כל לעבוד על כל הנקודות החלשות שלך .. , אם זה היגיון אם זה אנלוגיות או וואט אוור עכשיו ניראה לי באמת שזה רעיון טוב מועדון ה700 כי זה הקורס היחידי (ניראה לי..) שמיועד לאנשים שעשו כבר, שזה אחלה בקיצור יאלה קדימה אפריל... הפסיכומטרי כל כך כיף נעשה אותו שוב

נ ט ע 18

New member
זה קורס שמיועד לאנשים

שעשו כבר פסיכו וקיבלו מעל 650 , ורוצים לקבל 700+..(קורס של קידום) אבל אני לא רוצה לעשות את הקורס עצמו, אני רק מחפשת ספרים של אנשים שעשו אותו..

נ ט ע 18

New member
וואלה?

אז מאיזה ספרים אתם ממליצים לי ללמוד ? ללמוד מהספרים שלמדתי למועד האחרון זה לא נראה לי אפקטיבי כי זה לא יחדש לי שום דבר.. אני מחפשת ספרים שיש בהם שאלות שהם לא מרמת הבסיס אלא יותר מאתגרות (חשבתי שבמועדון ה 700 יש להם ספרים עם שאלות קצה או משהו בסגנון).. ובעניין הסימולציות ,גם עשיתי סימולציות של רוב המכונים , אז זה גם סיפור.. אז מה עושים? אוף נמאס לי כבר מכל הפסיכו הזה, למה לא יכולתי לקבל עוד כמה נקודות? אבל לפחות יש לי הזדמנות לשפר עוד יותר את סיכיי הקבלה..אם אני לא אשתגע לפני זה..

Proteous11

New member
מצטרף לשאלה , באותה סירה ....

הפרופסור המזורגג ... עם הפוסטמודרניזם שלו ... :( ........

ohad60

New member
את לא צריכה שאלות יותר מאתגרות

כי במבחן עצמו כמות השאלות האלו היא 1-2 לפרק מה שאת צריכה זה לזהות את הנושאים החלשים שלך, ולתרגל אותם המווווון. השאלות הבאמת קשות הן מעטות מאוד וחבל לבזבז עליהן זמן, תביאי את עצמך לרמה הכי גבוהה בשאלות ה"רגילות" ואת תיהיי במצב מצויין. בערך חודש לפני המבחן תתחילי לעשות סימולציות, אני ממליץ יום כן יום לא וביום שאת לא עושה לתחקר את הסימולציה שעשית למוות! כלומר לבדוק כל שאלה שעשית אם עשית אותה בצורה המהירה ביותר ואם יש (ולרוב יש) עוד דרכים לפתור אותה. לא לתחקר רק את הטעויות שעשית. בהצלחה

שלחופה2

New member
גמני כאן

לגבי מועדון 700 - הספרים הם הספרים הרגילים של קידום אישי ובספרים עצמם יש יחידות של מועדון 700

נ ט ע 18

New member
יש לי את הספרים

של קידום , הקורס הרגיל (מאח שלי), הם זהים גם להם? אין לי מושג מאיפה להשיג חומר /tapuzforum/images/emo10.gif

akineret

New member
מאמי אל תהיי בלחצ את צריכה לשפר ב5

נקודות?... יהיה בסדר!

נ ט ע 18

New member
אני צריכה לשפר

נקודות , אבל אני רוצה יותר.. אם אני כבר עושה עוד פעם אז אני לא רוצה להגיע למצב שיש לי סיכוי להתקבל , אני רוצה שהסיכוי שלי יהיה עוד יותר גבוה... וגם עדיף לשאוף לשפר כמה שיותר לא? ואם אני אשאף רק ל 5 נקודות בסוף אני עוד ארד בציון( כי מי לומד רציני שהוא צריך רק עוד 5 נקודות? ) ...אני מקווה שבאמת יהיה בסדר כי נשבר לי כבר מהפסיכו הזה..

למעלה