דפ"ר

michali3

New member
דפ"ר

מישהו יכול להסביר לי מזה דפ"ר, איך הצבא מחשב אותו, ואם אני יכולה לדעת מה הדפ"ר שלי?

RYaniv

New member
ובכן

דפ"ר - דירוג פסיכוטכני ראשוני, שביחד עם הראיון האישי והנתונים האישיים מרכיב את הקב"א (קבוצת איכות) שלך. הדירוג נקבע באמצעות המבחנים הפסיכוטכניים שאת עושה בצו הראשון. הניקוד נע בין 10 ל 90, בכפולות של 10, ע"פ מספר התשובות הנכונות שענית (ולכן כדאי לענות על כל השאלות, גם אם אין לך מושג מה התשובות). כמו הקב"א, אין אפשרות לדעת את הדפ"ר (לפחות כל עוד אין לך פרוטקציות).

PooKiPsiT

New member
תשובה

דפ"ר = דירוג פסיכוטכני ראשוני הצבא מחשב אותו לפי המבחנים שאתה עושה (או עשית) בצו הראשון. הציונים נעים בין 10 ל90 בקפיצות של 10, כשהממוצע הוא 60 אם אני לא טועה.. ואי אפשר לדעת מה הדפ"ר שלך אלא אם כן יש לך פרוטקציות בבקו"ם! (בדרך כלל לפי הזימנוים שמקבלים אפשר לדעת גם בערך מה הקב"א שלך)

PooKiPsiT

New member
שאלה קצת טיפשית לא?

מן הסתם מה שממוצע זה מה שבאמצע, בדרך כלל. למה אומרים שקב"א 54 היא גבוהה וקב"א 49 היא נמוכה?? למה דפ"ר 80 זה גבוה ודפ"ר 40 זה נמוך?? אני מניחה שאלה עובדות שאתה יודע.. אבל מאיפה כולם יודעים את הממוצע שהם יכולים לקבוע מה גבוה ומה נמוך?!? פשוט כי ככה זה! וכל מי שטיפה מבין במספרים האלה יכול להגיד לך את זה....

michali3

New member
שאלות על הדפ"ר

1. אמרו לי שאם מקבלים זימון לחמן תלפיות אז הדפר הוא 90, זה נכון? 2. הדפר מושפע מהשיחה האישית שהייתה בהתחלת הצו הראשון?

tiamatt

New member
דפ"ר

אפשר לפי התפקידים להעריך מה הקב"א שלך אבל לא מה הדפ"ר...או אולי אני טועה?

liz00

New member
הדפ"ר

הדפ"ר זה רק המבחנים ואתה יכול לקבל זימון גם עם 80 בהצלחה:)

למעלה