דפש מוד

דפש מוד

ואי, נשמע לי מה זה מגניב, ערב דפש מוד מישהי יודעת מתי זה מתחיל? מישהי באה? נתראה שם היפה בורוד.

*אלה*

New member
גברת יפה

לא ידעתי שגם את בחבורתנו...! אני אהיה שם, אני לא זוכרת באיזו שעה זה מתחיל אבל את יכולה למצוא פרטים באתר הישראלי שלהם. עזרתי? *אלה*

היי אלה

תודה על העזרה. אני בת 22 ואני לא ממש בקטע הלסבי, כלומר, אף פעם לא ניסיתי. אולי נתראה היום בערב אני מניחה שאגיע בחצות.

בר (בת)

New member
היפה בורוד.. אמממ...

נעים מאוד בר!...
מאיפה את?..

בר (בת)

New member
אממ.. היפה בורוד ....

אני מיבנה.. כן.. אני לסבית גאה!!.. בהצלחה חמודה!..

*אלה*

New member
בכיף!

סבבה, כמוך כמוני... אני בת 23 וגם כן לא מנוסה... אני אשמח לראות אותך היום, אני עדיין לא יודעת עם מי אגיע. את באה לבד?

כייף

אני לא יודעת עם מי אגיע גם כן. בטח אחת החברות שלי או איזה ידיד. את יודעת אם זה רק דפש מוד כל הערב? אגב - את לא מנוסה ורוצה לנסות או שאת סתם נהנת פה מהחברה? נתראה.

*אלה*

New member
אמממ....

עד כמה שידוע לי, זה כל הערב, עם כל מיני גרסאות מיוחדות. צריך להיות טוב, אם את אוהבת אותם ממש. אני פה בגלל שתי הסיבות, כנראה, אבל יותר בגלל שאני נהנית מהחברה! את מוזמנת להשאר איתנו, אגב, אפילו שאת לא בקטע! *אלה* נ.ב לאן את אוהבת לצאת בד"כ?

איזה יופי ../images/Emo42.gif

ואי, את ממש מתוקה את יודעת. זה נחמד מאוד שאת ככה עוזרת לי - תודה. אני מניחה שאשאר פה קצת. ואני אוהבת את דפש מוד, היום אני אדע עד כמה ") אני יוצאת בעיקר לבתי קפה באזור ת"א והרצליה, קצת פאבים וזהו אני לא חובבת מועדונים. מה איתך?

*אלה*

New member
אני שמחה ../images/Emo9.gif

תמיד שמחה לעזור, במיוחד אם זה קשור לנושאים שאני אוהבת... שאלתי על מקומות הבילוי כי נראה לי שאנחנו כבר מכירות... יש לי הרגשה חזקה כזו... ") נתראה שם יקירתי. *אלה*

אולי...

מהיכן את? יכול להיות שאנחנו מכירות? איך כבר הגעת למסקנה זו? את יודעת משהו שאני לא יודעת מוזר. בכל אופן נתראה בערב

*אלה*

New member
סתם הרגשה...

עזבי, לא משנה, אני הולכת לאכול צהריים, תעשי חיים הלילה, כי אני בטח לא אמצא אותך בין כל האנשים... *אלה*

אם...

אם תגידי לי מה תלבשי או משהו כזה נוכל להתראות. אם בא לך כמובן. שיהיה לך בתאבון היפה בורוד.

*אלה*

New member
קצת עוזר...

ואז מה? אני אגש לכל בחורה שלובשת ורוד ואשאל אותה אם היא "היפה בורוד"??? קצת אבסורד... אולי תתני לי שם, או אולי תיאור שלך? את מוזמנת לכתוב לי למייל, במקום לפה. *אלה*

אממ...

תראי, אני לא ממש מכירה אותך ואני דיי מתביישת אולי ניפגש היום בערב בתמרז´ במקום?

למעלה