דפרקסן ל-ADD

דפרקסן ל-ADD

מישהו מכיר ? הרופא דיבר על הפרעות אפשריות בקצב הלב , אבל על תוצאות אפקטיביות . הפחיד אותנו כהוגן וממש לא נראית לי התרופה הזו, אבל האם מישהו ניסה ?

אלי, הומלץ לנו פעם, והחלטנו שלא

נלך על זה - מאותה סיבה של סטאטיסטיקה של כמה מיקרי דום לב ... מאחלת בהצלחה במציאת התרופה המתאימה. ד"ש בבית

בדיוק אלי ../images/Emo24.gif

אם יש סיכוי ולו הקלוש ביותר לסיבוכים בפעולת הלב עדיף לוותר על התרופה ולנסות חלופה אחרת לתרופה זו . הרי היו מס' מקרים טרגיים אז למה לנסות בכלל? אבל שוב אנחנו לא רופאים ולא מכירים את כל התרופות הקיימות בשוק . אולי למישהו כאן בפורום יש ניסיון עם התרופה הזו?או מהן תופעות הלוואי שלפעמים מסוכנות יותר מפעילות התרופה.

אלי תשובה של ד"ר מנור מהבוקר

שלום רב. דפרקסן היא אכן תרופה נוגדת דיכאון שעד לאחרונה שימשה כקו שני בטיפול בילדים שלא הגיבו לריטלין. זאת, מכיוון שהיא משפיעה על המערכת הדופמינרגית והאדרנרגית ומראה יעילות של 50% בשיפור סימפטומי הקשב. מאידך, יש לה תופעות לוואי כדון סחרחורות, פה יבש וכו, וגם פוטנציאל של פגיעה אפשרית בקצב הלב, מה שמחייב בדיקת אקג כל חצי שנה. הייתי בכל מקרה בודקת היטב עם הרופאה האם לא ניתן לנסות תרופות אחרות (כגון ריטלין LA), האם המינון אכן מתאים, ולשקול תרופות נוספות (אם כי יקרות יותר) כגון סטרטרה או אדרל. בברכה, ד"ר איריס מנור ותוספת אישית שלי - הבן שלי (ללא טוראט) מקבל סטרטרה כבר 3 שנים וזה מאוד מאוד עוזר , תופעות לוואי מינימליות שנעלמות לאחר תקופת הסתגלות. בהצלחה.

תודה רבה על התשובות

תחושת הבטן שלי אומרת לא להתחיל כרגע עם תרופות. אולי לנסות אומגה (למרות שהוא לא מסוגל לבלוע כדורים) או כל צורה אחרת של עזרה. שוב תודה.

השגיא

New member
אלי, אם כרגע הוא לא לוקח כלום

אני מאוד ממליצה על אומגה 3. לשי זה מאוד עזר עם הריכוז והרחפנות.. גלית

תודה, גלית. בהחלט חושבים על זה.

הבעייה עם בר שהוא לא מצליח לבלוע כדורים בכלל. והאומגה די גדול. מה עושים ?

השגיא

New member
זה לא כדור רגיל, וקל יותר לבלוע

אותו, שכן הוא מצופה ג'לטין. לי גם קשה לבלוע כדורים, אבל את זה אני בולעת ללא בעיות. בעיני הכי טוב לנסות. תיצרי קשר עם גיא, אולי הוא יכול לשלוח לך כמות קטנה לניסיון. ותנסו.. מה אפשר להפסיד? בפעמים הראשונות אולי זה יהיה קצת קשה, אבל אני בטוחה שהוא יצליח אחרי כמה נסיונות.

לילדה שלי אני מרוקנת את התוכן

לתוך רבע כוס שוקו,(שני כדורים ביחד אפילו) זה עובר בסדר.

למעלה