דפקתי בדלת

דג שביט

New member
דפקתי בדלת

מעט מוקדם מהשעה שסיכמנו כדאי להחזיר את התיק שמצאתי סמוך לביתי היא פתחה את הדלת סתורת שיער בגופיה ותחתונים והתנצלה על זמן ההמתנה פשוט ישנה חזק והזמינה אותי להכנס לחדרה, דירת סטודנטיות רגילה לאחר סיום התודה וכמה חשוב התיק העזתי לשאול של מי התמונות בתיק? ענתה תמר, שלי ושל הבנות פה וקצת התבישה. הנחתי יד על כתיפה ואמרתי אין לך ממה להתבייש היא נרתעה מעט מייד אך מיד נפגשו מבטינו והרגשתי איך איברי מזדקר היא חייכה והתקרבנו לנשיקה כזו שלא רוצים שתיגמר והזמינה אותי להתקלח עימה

דג שביט

New member
דפקתי בדלת המשך

פשטתי את בגדי במהירות ועברנו למקלחת בהמתנה למים חמים היא הושיטה יד מהססת לאיברי הזקור ולביצים ולטפה בעדינות נכנסנו אל תוך האמבטיה ואני התחלתי מסבן את גבה בתנועות מעגליות ואז הדלת נפתחה וסטודנטית נוספת מהדירה נכנסה עירומה ושאלה יש עוד מקום במקלחת ענינו שנינו במקהלה כן בוודאי... אהבתם? נהנתם? שילחו לי מסר בתפוז קומונות על הניק דג שביט בתודה ותודה גם לקוראים

דג שביט

New member
המשך

היא התחילה להשתתף ולהסתבן בלי לשים לב אלינו שהמשכתי לסבן את תמר והגעתי כבר אל בין רגליה כשאני משחיל את הספוג ומסבן את שפתיה, תמר התחילה להאנח ונישענה על חברתה גונחת בקול השחלתי את אצבעי לתוכה והיא גמרה מיד על כף ידי, חברתה התחילה לעסות לעצמה ואני חיבקתי את תמר ואז הרגשתי יד על איברי שחשבתי שהיא של תמר אבל כשהשפלתי את מבטי ראיתי את ידה של חברתה צובתת את איברי ובידה השניה מעסה לעצמה את הדגדגן ונושמת בקול לבנתיים תמר התאוששה והחלה לרדת לי ולמצוץ את איברי כשחברתה מחזיקה בבסיסו ואז חברתה הציעה שכדאי שנעבור לחדר מהאמבטיה הדחוסה אז שטפנו את עצמינו משאריות הסבון כשתמר מלטפת לחברתה את העכוז ומנסה לתחוב את אצבעה,

דג שביט

New member
המשך

עברנו לחדר תמר נשכבה ראשונה וביקשה שאחדור אליה התחלתי לחדור בעדינות כשחברתה התישבה על פניה שפתיה על שיפתי פיה של תמר כשתמר מלקקת ויונקת אותה בכוח ואני כבר חדרתי עד הסוף והתחלתי לפמפם כשאני אוחז בשדיה של תמר ומולי המחזה המרהיב, חברתה החלה להגיר נוזלים מגרים על פרצופה של תמר ואני גם ירדתי ללקק אותם אוחז בעכוזה של חברתה השחלתי את אצבעי לפי הטבעת וגמרתי בתוך תמר בעוצמה אדירה וייריתי כמויות זרע אדירות חברתה גמרה מיד אחרי וכמעט חנקה את תמר ששכבה מתחת שנינו,

דג שביט

New member
המשך

נשכבתי מנסה להסדיר את נישמותי ותמר קמה במשנה מרץ והתחילה לללק את איברי עד שהעמידה אותו שוב וחברת נשכבה עלי לנשיקה חושנית והעברת טעמים ואז הרגשתי שתמר דוחפת לי אצבע לפי הטבעת הרגשה חדשה ומרעננת חברתה נעמדה וביקשה ופיסקה את ישבנה מעל איברי והחלה להתישב עליו כשתמר מעודדת אותה ואוחזת בשדיה לאט לאט היא נכנסה וכשהתחיל לכאוב לה היא איבדה שליטה והתיישבה בכוח כשאיברי חודר עמוק לתוכה ותמר החלה להתנשק איתה רק כדאי שתשתתק עד שגופה התרגל לדבר החדש שננעץ בו, התהפכנו והתחלתי לפמפם מאחור כשאני עליה ותמר עושה לה ביד ואז הוצאתי בבת אחת מפי הטבעת והכנסתי אותו בכוח אל תוך הכוס נדהמתי כשפגעתי במחסום קל שהיא הייתה בתולה

דג שביט

New member
המשך קצת באיחור

חברתה הייתה המומה שביתקתי את בתוליה וניסתה לומר משהו אך לא הצליחה מאחר שאנחות לא רצוניות בקעו מפיה ללא שליטה רגע לפני שגמרתי הוצאתי אותו ממנה ושתי הבנות רבו על איברי שהתיז אל פיהותיהן כמויות נכבדות של זרע חם ומתוק ומצצו אותו עד שהיה למצוחצח מהזרע ומדם בתוליה של חברתה ואני קרסתי על הרצפה מותש ואז תמר הביאה סירופ בטעם לימון לים והחלה מורחת עלי כשחברתה עוזרת לה אך איברי היה עייף לעוד סיבוב אך גם לא זכה ליחס מיוחד מיד כשסיימו למרוח אותי בסירופ החלו מלקקות אותי ואז איברי נזכר שהוא לא לבד כעת והחל נעמד והסירופ שעמד ליד, נשפך על תמר וחברתה החלה מורחת עליה בניגוד לרצונה נראה שתמר השלימה עם הרעיון וכשנמרחה כמעט לגמרי נשכבה עלי וזיינה אותי במרץ כשאנחנו דבוקים מהסירופ גמרתי בתוכה והלכנו להתקלח דבוקים אך מרוצים. אכן שווה להחזיר אבידות. אהבתם? נהנתם? רוצים עוד? כתבו אלי בקומונות תפוז על שם דג שביט תודה מראש

bugbuster

New member
אישית, לא נראה לי שאהיה בין פוקדי

הקומונה שלך. ומקווה מאוד שתיאורי מציצות איבר שדם בתולים מרוח עליו אכן מגרים אותך, כי אותי זה מחליא. אגב, אומר את זה מי שלא נמנע מלקיים יחסים בזמן מחזור, בזמנו, מזמן מזמן, אלה גם היו הימים הבטוחים, והימים ימי טרם הגלולה, אבל, מיכאן ועד מציצה אחרי כן. טוב נו.

למעלה