דפקא כתבתי שם קצת

דפקא כתבתי שם קצת

קיבלתי זלזול גמור על הודעה שמאד נגעה לי ומאז מדירה משם רגלי אני לא שם. סופית. מי שמחפש אותי אני בנייד

בחיי שזו היתה תגובה להודעה

עכשיו גם התפוז עושה לי דווקא? לא מתרגשת מקווה שזה לא יצא כהודעה חדשה

gingit1

New member
מאוד לא ברור

מי זלזל והיכן? לא זכור לי שמישהו פה בנוסטלגיה זלזל להודעה שלך

Michelle1

New member
גם כאן

ניתן לזכות להתעלמות מוחלטת מדברים שמאד נוגעים לליבך, זה לא ענין של גיאוגרפיה, מסתבר. זה ענין של פופולריות, או מה שלא תקראי לזה. לא פלא שאדם תוקע יתד בפורום בו הוא מרגיש הכי טוב (כלומר זוכה לפידבקים חיוביים, הערכה ודברים שכאלה שמחזקים את בטחוננו העצמי) גם אני כתבי כאן ממש משהו שנגע לליבי והעלה דמעות בעיני כשכתבתי וזכיתי להתעלמות גורפת. החלטתי לא לקחת ללב רק להבין, שענינים רגישים, אין להם מקום בציבור ושלעיתים אנשים יותר אוהבים להשמיע מאשר להקשיב. זו דרכו של עולם? כנראה.

מישל.... אפשר

לבקש סליחה ומחילה לפני יום כיפור? פליז!!!!!!!!!
ענק ממני אלייך יקרה, מתנצלת על שלא הייתי מספיק רגישה, אשמח אם תביאי שוב את הלינק ע"מ שאתייחס. גמר חתימה טובה לך ולמשפחה|2|

Michelle1

New member
חונתי

סליחתי נתונה מראש, ומעולם לא האשמתי איש מלבד את עצמי על שעדיין יש לי ציפיות לא סבירות מהעולם. כמוך, כמוני, כאטלס, שעדיין מנסים לקחת את משקל העולם על כתפינו הקטנות. הקטע הספציפי ההוא לא ממש רלוונטי, רק כשכתבתי אותו שוב הרגשתי כילדה הקטנה הנרמסת והבלתי נראית, וכשלא קבלתי תגובות, הרגשתי כך בשנית. קצת טפשי לסחוב את עלבונות הילדות כל כך רחוק, אבל הם היו נר לרגלי כשגידלתי את בתי שלי, כך ששום שעור לא הולך לאיבוד בסופו של דבר. שנה טובה ומוחלת גם לך

ואייי ואייי ואיייי ../images/Emo67.gif

איך יכולתי לפספס את הודעתך איך! אחותי, הצעירה ממך בשנה היתה בדיוק כמוך, כשנשלחה למכולת שבפינת הרחוב, מרחק 20 מ´ מהבית לקנות את הלחם והגבינה היומיים (את החלב הביא חלבן עד לדלת הבית)- חזרה אחרי יותר משעה ממררת בבכי ולעיתים בידיים ריקות, שכן הגברות במכולת היו עסוקות מן הסתם בבירור עניין רכילותי עסיסי ולא שתו ליבן לאחותי הצעירה. ואני, מה לעשות נדרשתי ללכת במקומה למכולת, כי אני מה זה ידעתי לצ-ע-ו-ק!!!!!!! (
עברו שנים, וכמוך גם אחותי למדה לעמוד על זכויותיה ולהפגין נוכחות..... מאחלת רק טוב,

טל-יה

New member
חונה??????

אני מדגישה את זה מה את יודעת לצעוק? אני צריכה הוכחות בבקשה.... פעם הבאה.............. כל עזריאלי ישמע אותך צועקת.... חשבתי שאת יודעת מה זה נצ´יבוק לא?

סליחה ומחילה

רואה שלא הגבתי לך שם אבל יכולה לחתום על ההצהרה הבאה בנוכחות נוטריון: שלא ראיתי אותה ולא ידעתי את ספור המכולת ולא ידעתי שעקפו אותך כי אחרת בוודאי הייתי באה לריב את ריבך זוכרת שאותי היו מנסים לעקוף והייתי שואלת אם אני שקופה או רזה מדי אבל מניחה שזה היה בגיל יותר מאוחר אני יודעת שאני מחנכת את הילדים שלי לעמוד על זכויותיהם ואני לא מעזה לעקוף ילדים בתור אבל אני גם לא שולחת את הילדים שלי לעמוד בתור אולי בכל אופן יש לי איזו טראומה תת הכרתית

טרה10

New member
ברוסיה- היום שמעתי- שאיש אחד בתור

ללחם- הקריא ידיעה מהעיתון שאין תורים ...למחרת הוא נעלם..!

למעלה