דפנה וקלייד !!

דפנה וקלייד !!

אמ...טוב אז ככה: אני כיום בן 17 ואני מתכוון לעזוב את הארץ בתום התיכון להולנד (יש כבר בעל לעתיד) בכל מקרה...בשנה שעברה אני וידידה שלי השתעשענו לנו בדרך חביבה ומיוחדת: גניבה מחנויות...כמובן שהזרועות הארוכות של החוק הגיעו גם אלינו...ויום בהיר אחד נתפסנו
והובלנו אל המשטרה ושם קיבלנו אזהרה חביבה וחייכנית. בגלל שאנחנו קטינים ובגלל שזה היה הפשע הראשון שלנו לא נרשם כלום במחשב המשטרתי על מנת שדבר זה לא יפגע בעתידנו עכשיו...כשאני אגיש בקשת הגירה האם המקרה שהוזכר להלן יגיע לאוזני הקונסוליה ההולנדית? ואם כן, האם בכל זאת יש סיכוי שהם יתנו לי להכנס לארצם? בתודה מראש דפנה (שלמדה את הלקח שלה)!!

een ogenblik

New member
יבקשו תעודת יושר

אם תעודת יושר תינתן ללא בעיות, וללא איזכורים של הגנבה מחנויות, אז אין בעיה, ולאף יעד הגירה אין דרך אחרת לברר משהו. אם תעודת יושר לא תנתן, יהיו בעיות, ואפשר לשכוח מרוב יעדי ההגירה. אם תעודת יושר תינתן, תוך מגבלות, אין לי מושג. אין לי מושג האם משטרה נותנת כזה דבר, ואין לי מושג מה יכולה להיות התגובה. זו שאלה שעורך דין ידע לענות עליה טוב מהדיוטות.

איך בדיוק אני משיג תעודת יושר?

אני פשוט מצלצל למשטרה ומבקש תעודת יושר? איך זה הולך?

רגע עוד דבר

כשאני מגיש בקשה להגר אז הקונסוליה מבקשת מהמשטרה תעודת יושר או שאני צריך להביא לקונסוליה תעודת יושר באופן עצמאי?

een ogenblik

New member
יש דברים המתבררים תוך כדי עצמם

אם וכאשר תגיע לשלבים האלו של הגירה, תקבל רשימת כל שתצטרך להביא לקונסולית יעד ההגירה שלך. טלפון קצר למודיעין המשטרתי יתן לך את מלוא הפרטים הנכונים לאותו רגע לדרך בא תשיג תעודת יושר, וכיצד תעודת היושר תעשה דרכה ליעד ההגירה.

ayala26

New member
אני לא התבקשתי להמציא תעודת יושר

אולי הם עושים את זה באופן עצמאי? מבררים בעצמם מול משטרת ישראל אם יש לי תיק?

een ogenblik

New member
מוזר, אולי הגירה על בסיס שותפות

לחיים עם אזרח, היא בעלת דרישות אחרות. בכל מקרה, זו הסיבה שציינתי שיש דברים הנלמדים תוך כדי התהליך. הדרישות משתנות ממדינה למדינה, ומסוג בקשה לסוג בקשה, ואין מי שהיגר בדרך אחת, יודע את התשובות הנכונות למהגר בדרך אחרת. תעודת יושר אינה ניתנת לאזרח ישירות, אלא לרשות המבקשת (יכול להיות גם מקום עבודה). אם נותנים לכם ביד את תעודת היושר שלכם, תדאגו לחותמת אפוסטיל עליה, אחרת היא אינה מתקבלת ברשויות. את זה למדתי מטעות של השגרירות הבלגית בישראל, ומטעויות שכאלו כדאי גם לאחרים ללמוד, לפני שהם חווים את דרך היסורים הביוקרטית בעצמם.

mightybaron

New member
מנסיוני - אל תסמוך על השגרירות המקו

המקומית לי, הם אמרו המון מידע, איך אנסח זו בלשון עדינה?, רחוק משהו מן המציאות אם אתה יכול, הדרך הכי טובה זה לשאול בהולנד ב - auslander polizie - משטרת הזרים הם בכל מקרה, הרשות שתחתים לך את הדרכון וזה מה שקובע, ומנסיוני, הדרישות שלהם שונות מן הדרישות של השגרירות בישראל

ayala26

New member
גם הם לא ממש עוזרים

החוקים משתנים שם כל הזמן וקשה להם לעקוב עם כל ימי החופש שלהם
ועם השגרירות ההולנדית בישראל לי יש נסיון טוב וביחוד ניקי מהשגרירות שעזרה לי מאוד כשהבקשה הלכה לאיבוד אחרי 3 חודשים! והם גם מאוד נחמדים ולא טרקו לי את הטלפון כשהתחלתי לבכות

למעלה