דפנה, דודידו, והילדה הקטנה שלי.

Eledge

New member
דפנה, דודידו, והילדה הקטנה שלי.

שלום. יש לי ילדה שבקרוב תהייה בת 7, אנחנו מכינים לה מסיבת יום-הולדת גדולה, ואפשר להגיד שזה נראה כאילו זו ה"חתונה". בתי צופה בערוץ הופ באופן קבוע, והיא רוצה שדפנה ודודידו יבואו למסיבה. וכמובן, שאני רציתי להימנע מדבר זה, כי פשוט זה לא, אז התחלתי עם ההסבר הפשוט שרק דניאל שלו יאמין לו: "חמודה, את יודעת שדפנה ודודידו קיימים רק בארץ הטלויזיה, הם לא יכולים לבוא למסיבה..." כמו שאמרתי, היא לא האמינה... וההעסקה של איציק הליצן במקום התקבלה בפנים חמוצות. לא מספיק שהייתי צריך לבלות ימים רצופים אחר חיפוש קישוטים של פוקימון וקליפורד הכלב, עכשיו אני צריך להזמין את דפנה דקל ודודידו הליצן. מישהו יכול לעזור לי כאן? מספר טלפון, אולי? תודה.

okok4

New member
דפנה דקל לא ממש עסוקה

לאחרונה (לפחות לא במשהו שאני יודע), אז אולי היא תסכים. בנוגע לבובה דודידו, תמיד מייצרים כמה בובות, אז אולי הופ! יסכימו להשאיל לך איזה בובה לערב אחד, תמצאי איזה שכן קטן, תני לו כמה גרושים, והופ! יש לך דודיו בבית (ואם הבת תשאל לפשר קולו המשונה והלא תואם את מצבו בטלויזיה, תגידי לה שהוא מצונן, או בתהליך ההתבגרות או משהו כזה
) מקווה שקצת עזרתי.

Eledge

New member
תודה, אבל.....

טוב, אני יודע שדפנה לא עסוקה וכך גם לא הבובה החביבה "דודידו" ואני מניח שגם לא הבחור המגודל שבתוכו שאומר "והההה" (קול חמוד). ודרך אגב אני האבא, מה רק אמהות מתחשבות? אז איך אפשר לדבר בטלפון עם דפנה או הופ?

אב יקר

דפנה דקל ודודידו מסיימים כרגע מסע הופעות ואני חושבת שזה הופך אותם ל: 1. די עסוקים 2. כאלה שכבר לא מופיעים בחלטורות ימי הולדת עם זאת, אמרגני ההופעה הם "צח הפקות" מרח´ בר גיורה 11 בת"א טלפון: 6290235-03 פקס: 6292735-03 אולי הם יוכלו לעזור.
ו
לכלת השמחה. קישה נ.ב. נראה לך רעיון חכם לשקר לילדה? סליחה שאני מתערבת אבל למה לא לשבת איתה ופשוט להסביר?

okok4

New member
סליחה על הטעות ../images/Emo45.gif ../images/Emo69.gif

ומזל טוב לילדה.

Eledge

New member
תודה!

תודה, חברה. טוב, דפנה ודודידו באמת עבדו על כמה פרקים לאחרונה, אבל, התקשרתי ו... למזלי, דפנה והדודון שלה יכולים לבוא ביום שבת! מסיבה! אני שמח, כי הייתי בטוח שהכל ייהרס, אבל לבסוף, הכל מסתדר. אני אכתוב את כל פרטי המסיבה ביום ראשון! שווה לבדוק!

למעלה