דפנהל´ה

Sexy me

New member
דפנהל´ה

עכשיו שמתי לב שלא ענית לי על השאלה: איזה להקה את אוהבת - rage או rage against the machine ???? ובקשר לנופקס - תורידי את השירים שלהם: Timmy the turtle bob ו- stickin in my eye אנשים - תמליצו לדפנה על עוד שירים של NoFx !!! ל"ג בעומר שמח!

HandsomeDevil

New member
אממ......

טוב, אני לא דפנה (אבל אני מנסה, באמת)אבל אני דיי בטוח שהיא מעדיפה את הגייג´ של המכונה- רייג´ השני זה בלאק מטאל- וכל הלהקות שהיא ציינה קודם זה פאנק מטאל וניו מטאל- זה לא ממש הולך עם בלאק... ובקשר לנופקס- אני לא חולה עליהם אבל punk guy זה אחלה שיר....

NeTa G4

New member
זה אותו דבר!

רק לפני שהסולן המקורי עזב, ואחרי שהסולן של זה ששר את (black hool sun) בא במקומו! אותה להקה, זמרים שונים, אבל באמת הסגנון השתנה קצת..!

Sexy me

New member
כל כך לא! תראי את ההודעות שכתבתי בה

משך השירשור...

HandsomeDevil

New member
לא מתוקה שלי- זאת לא

אותה להקה..... rage אמנם לא מוכרים כמו rage against thr mechine אבל זה לא אומר שהם לא קיימים....

OPERATi0N_iVY

New member
NOFX...

תורידי את : DYING DEGREE COPS AND DONUTS MURDER THE GOVERNMENT ALWAYS HATE HIPPIES PLEASE STOP FUCKING MY MOM LAST CARESS - במקור של המיספיטס... FORMING - של GERMS במקור...

xero1

New member
לא לשכוח את הקלאסיקה הגדולה מכולן

the decline הם עשו אותו פעם בהופעה חיה?

אני אוהבת את שניהם, מסתבר,

יש לי דיסק של Rage ודיסק של RAGE AGAINST THE MACHINE. זה בדיוק אותו הקול והכל, אבל אם אתם אומרים! Dפנה

HandsomeDevil

New member
צאי מזה!

אין סיכוי שבעולם שאת שומעת את rage ... הם מנגנים בלאק/דאט´ מטאל מגעיל ודוחה כזה עם כל מיני דום- זה הדבר האחרון שמשתלב לי בראש עם מישו ששומע גרין דיי. שמעתי על שילובים של גרין דיי ובריטני, גרין דיי ואייל גולן אפילו שמעתי... אבל גרין דיי ורייג´?! את כנראה מתבלבת עם רייג´ אגיינסט דה משין- שזה לא אותו דבר...

Sexy me

New member
מותק - זאת אותה הלהקה!

איזה דיסק יש לך? זה שכתוב עליו: RA GE וה-G עקומה כזאת? כי אם כן - אז זה של RATM ותחשבי קצת - אם זה אותו הקול והכל אז זאת אולי אותה להקה.. חשבת על זה? תראי... RATM הם פ´אנק-מטאל ורייג´ הם להקת דום משו... ככה שהיית מבדילה ביניהם אם היית שומעת את שניהם..

NeTa G4

New member
למה את חושבת שזו להקה שונה??

אז מה עם הם שינו סגנון בגלל סולן אחר? ומיאיפה שמעת את השטות הזאת שאלו שני להקות שונות?

Sexy me

New member
איזה פוסטמה את! יא אללה!

ז-א-ת ל-א א-ו-ת-ה ה-ל-ה-ק-ה !!! נקודה. הנה, תראי: . זה שהיא לא מוכרת לא אומר שהיא לא קיימת יש שתי להקות: אחת Rage Against The Machine ואחת Rage והן שתי להקות שונות לגמרי! אה, שכחתי... רייג´ לא היו באמ.טי.וי אופס

HandsomeDevil

New member
כדי להבהיר פה את העניינים...

רייג´ = בלאק מטאל (לא ראית באמ טי וי) רייג´ נגד המכונה = ניו-מטאל, ראית באמ טי וי לא אותה להקה. יש רייג´ ויש רייג´ נגד המכונה. זה שונה, זה דיפרנט, גם בשם, גם בסגנון וגם בפופולאריות. הדבר היחיד שדומה הוא ששתיהם להקות פיפי.

NeTa G4

New member
לידעתך, אני לא פה הפוסטמה...

והגעתי למסקנה שאתן צודקות..וברשותכן.. ציטוט קטן, בואו נראה ימ ינחש של מי זה... I write messages on money Its my own form of social protest A letter printed on paper that no one will destroy Passed indiscriminately across race, class and gender lines And written in the blood that keeps the best alive A quiet little hijacking-On the way to the check out counter And a federal crime I hope that somone will find my message one day when they really need it Like i do YOU ARE NOT A SLAVE

NeTa G4

New member
תשובה:

זה מהדיסק הראשון של rage קטע שממש התאהבתי בו.. לא זה לא שיר, זה מה שהם רשמו במקום מילים לשירים....! ממש מהמם!

למעלה