דפלפט כרונו 500 מ"ג

moshavnikit

New member
דפלפט כרונו 500 מ"ג

יש למישהו בבית? אם כן, אז אשמח אם תכתבו מהם תופעות הלוואי שלו. בזמן האחרון אחותי סובלת מחולשה וחשבנו שאולי זה בגלל זה אבל זרקנו את הדף שמצורף לכדורים תודה מראש

שרית ק

New member
אשמח לעזור לך יותר מאוחר שאני ישאל את אחי הוא

לוקח את הכדורים האלה וגם די חדש בזה

בבקשה

תופעות לוואי בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה, בזמן השימוש בה עלולות להופיע השפעות לוואי, כגון: פריחה, בחילה והקאה, נמנום, הפרעות במערכת העיכול, שינויים במחזור החודשי, נשירת שיער זמנית, רעד קל בידיים, ירידה בשמיעה, עליה במשקל, עליה בתיאבון. תופעות לוואי אלו חולפות בדרך כלל תוך זמן קצר לאחר תקופת ההסתגלות לתכשיר, אולם במידה והן מתמשכות או מהוות מטרד, פנה/י לרופא. תופעות המחייבות התייחסות מיוחדת: בלבול, פרכוסים חוזרים, עייפות, נמנום, חוסר תיאבון, הקאות חוזרות וכאב בטן (נדיר): הפסק/י את הטיפול ופנה/י לרופא. דימום פתאומי, עיניים צהובות או עור צהוב (נדיר): פנה/י לרופא מיד! בכל מקרה שבו הינך מרגיש/ה תופעות לוואי שלא צוינו בעלון זה, או אם חל שינוי בהרגשתך הכללית עליך להתייעץ עם הרופא מיד.

דפלאפט 500

היי, אני נמצא על דפלפט ובהחלט יכול להעיד על רעד, נשירה, ירידה קלה בשמיעה ועליה במשקל (לאחר ירידה עם הטופומקס)! אני מקווה שאם הזמן זה יחלווף. המון הצלחה ובריאות!!!

למעלה