דפי תרגול

semuelf

New member
תנסו שוב בבקשה

הוספתי שיפור שבו אני מנסה לשכנע את הגלשן שמדובר בקובץ PDF, (כבר קודם הכרזתי שמדובר בקובץ כזה. הפעם יותר בתקיפות) וכן הוספתי תיבת סימון שמכניסה את הפונט לקובץ. (מה שיוצר קובץ ענק שלוקח המון זמן ליצר, אבל זה סיפור אחר) ויש לינק חדש. תנסו אותו. עובד? לא עובד?

GnomeBubble

New member
אני מציע שפשוט תוסיף לינק להורדה של

אקרובט החדש. החל מגרסה 7 לפחות הוא מוריד את הפונט לבד בפעם הראשונה שהוא צריך אותו.

Woogy

New member
עכשיו עובד באקרובט 5 כשמסמנים פונטים

אבל מקבלים הודעת שגיאה חסרת תועלת ללא הסימון. צרפתי קישור ישיר להורדת הקובץ החסר לאקרובט 5, ואת הדף ממנו הגעתי אליו, שם ניתן להוריד את רוב סוגי הפונטים לפלטפורמות השונות. רק שהתקנת הקובץ עוד לא עזרה (אולי אחרי איתחול) גם אני תומך בהצעה שתוסיף קישור לפחות לאקרובט 7.

Woogy

New member
מצאתי, בעצם במחשב שניסיתי היה אקרובט 4

זה מסביר למה התקנת הפונטים לא עזרה, אין שם פונטים לאקרובט 4. לפחות אתה יודע שעם הפונטים בתוך הקובץ, זה עובד כמעט בכל גירסה. ובהתחשב בכמות העבודה שמשקיעים בדף כזה, אפשר להמתין להורדתו כמה דקות.

Tenguy

New member
אלא אם אני מסמן את תיבת ה-Embed font

ואז אני מקבל יופי טופי של דפים עם כל הסימניות היפניות .... תאווה לעיניים

Tenguy

New member
../images/Emo207.gif אגב, סיימתי להעלות את 級10+9 לאת

אשמח גם גם לפידבקים , והינה הלינקים : http://www.brush-way.org/brushcalig.php - 常用漢字 / 級10 http://www.brush-way.org/brushcalig9.php - 常用漢字 / 級09 ואם יהיה לי עוד כוח... אנסה להעלות גם את 常用漢字 / 級08
תודה

semuelf

New member
פינת השנה

למה הפינה בין הקו השלישי לרביעי לא סגורה? תמיד כשראיתי את האות היא היתה סגורה, וחשבתי שזה חייב להיות.

Tenguy

New member
האאאאא.... לקח לי זמן להבין... ../images/Emo163.gif

קודם כל מדובר בקליגרפיה לכיתה א' - יש צורך להראות גם ויזואלית שמדובר פה בשני קווים שונים.... אפשר ומותר לחבר את הפינה הזאת וזה לגיטימי לחלוטין

GnomeBubble

New member
נפלא

אם אפשר יהיה רק לעשות אותם באנימציה זה יהיה מושלם. אבל אני מניח שאין דרך טובה לעשות את זה.

Tenguy

New member
אם אתה לוחץ על הטקסט - אתה מועבר לאנימציה

וגם פירטתי את זה בהסבר בתחילת כל דף : אם לוחצים על הסימנית עצמה -> מקבלים הגדלה של הסימנית אם לוחצים על הטקסט מתחת לסימנית -> עוברים לאתר יפני עם האנימציה של הסימנית

GnomeBubble

New member
התכוונתי לאנימציה של הקליגרפיה

לא של yamasa.cc. אין להם גם אנימציות של כל הסימניות :(

Tenguy

New member
ואולי לשלב את הדפים של שמואל ב-HTML (באישור)

בתוך האתר שלי.... לא ברור איך שולפים את הסימניות ועל פי מה המספרים של הסימניות ? אבל הייתי רוצה להפיק טפסי תירגול לפי ה- 常用漢字 / 級 (כמו שמלמדים בבי"ס ביפן), [ שמואל : בכל מקרה - ברור שאני לא זז בלי אישור ממך
] אולי אולי בסוף השבוע אתפנה לזה

GnomeBubble

New member
ב-EDICT יש אינדקס של הייסיג וגם Grade

של הג'ויו קאנג'י, ככה שאפשר להשתמש בזה להמרה.

semuelf

New member
אין בעיה

אני יכול להנפיק דפים לפי רשימת קאנג'י גם. (ב-utf8 או כל דבר קרוב) תגיד איך אתה רוצה לראות את זה, ונוכל לשלב.

Tenguy

New member
תודה../images/Emo70.gif המון עבודה (העלאה, מיספור, טקסט,...)

אבל היה כיף - למדתי הרבה ונהניתי בכל רגע... המקור היה בכלל חוברת ללימוד ולתרגול קליגרפיה שכתבתי - שם כל הסימניות האלה מופיעות לאורך כל העמודים... (והבטחתי עותק אחד ל-ToHrU), ואז אמרתי לעצמי למה לא להעלות את כל הסימניות לאתר שלי... והינה התוצאה... אז שיהיה להנאתכם

tals56

New member
אממ זה דיי שימושי

יש לך מקום כבוד במועדפים במחשב שלי! (מקום שלא כל אתר נכנס אליו!)

למעלה