דפי ליטוש!!!!!!!!!!

דפי ליטוש!!!!!!!!!!

אני כבר מיואשת!!!! אני לא מצליחה למצוא דפי ליטוש! בכל מקום שאני מחפשת (וזה כולל חנויות יצירה, חנויות של כלי עבודה וכל מיני סוגי חנויות) הם לא יודעים על מה אני מדברת! "אין כזה דבר נייר ליטוש 400! או 1,000!" ואני מסבירה שיש שזה למשהו מאד מאד עדין. לא מכירים! כאילו, איפה השגתם את זה????? אולי מישהי רוצה למכור לי? אני לא יכולה לסיים עבודות יש לי כבר 5 תליונים שאני רוצה לסיים, כבר קניתי לכה, והכל מחכה לליטוש! אוף! אני מירושלים, למישהו יש רעיון לחנות שיש בה בטוח נייר ליטוש? (הייתי בהובי, בהכל לפנאי, ד"ר צבע, אלקטרו סליל, הום סנטר, אייס) ההההההללללללללללפפפפפפפפפפפ! (תודה, שחררתי קיטור, תעזרו לי, טוב?)

Liat R

New member
אני קניתי בהום סנטר ברעננה

תבקשי נייר זכוכית או נייר לטש רטוב/יבש

ayeletbeads

New member
מצחיקונת אני משועשעת כל פעם שאת נכנסת לקטעים

האלה ...בלי פניקה, אני לא יכולה לעזור כי אני מאוד מאוד רחוקה אבל אני בטוחה שתמצאי גם אם אני אצטרך לשלוח לך מפה אבל אני בטוחה שזה לא יגיע לזה בהצלחה איילת http://www.flickr.com/photos/ayeletbeads

את צודקת, אבל זה לא פניקה

זה פשוט רצון כבר לסיים!!!!! אני מחפשת מאז שהתחלתי לעבוד (לדעתי כבר חודש וחצי אני מחפשת את הדפים האלו, וזה סתם מבא, כי כל מי שאני שואלת- אומרים לי, מה הבעיה, אני קניתי שם ושם ושם. ואני מחפשת שם ושם ושם - ואין להם, ובכלל לא יודעים על מה אני מדברת! אז או שאני קצת אהבלה, ולא מסבירה את עצמי טוב או (ואת זה אני מעדיפה) שהם כאלה, ואני רק לא יודעת איפה לחפש.

rasheric

New member
נדמה לי שקניתי באלקטרו-סליל שזה לחומרי בנייה

מול קניון הדר. תנסי שם. וכמו שאמרה מרים - זה ניר ליטוש במים. בהצלחה. הייתי נותנת לך את שלי אבל ארזתי את כל חומרי היצירה לקראת המעבר בשבוע הבא..... סורי

ו י קה

New member
ראיתי שרחל כבר המליצה לך על אלקטרו סליל בי-ם

שם אני קניתי את שלי. נמצא בפייר קניג ממש מול קניון הדר ליד הכל לפני וד"ר צבע. את מצחיקה אותי..אני ממש מרגישה את ההייפר שלך דרך ההודעות
בהצלחה

תודה! הייתי באלקטרו בליל

הייתי והם אמרו שאין להם כאלו דברים עדינים. אז מה, עבדו עלי? טוב, ננסה שם שוב בהזדמנות הקרובה...

ayeletbeads

New member
אני מבינה אותך

פה אני צריכה להזמין הכל דרך האינטרנט, אולי לא את הנייר שיוף כי יש לי חנות למוצרי בניה קרוב, אבל בכל מה שקשור לאומנות האיזור לוקה בחסר. ואני בטוחה שאת לא אהבלה! את לא יכולה ליצור דברים מקסימים כמו שאת יוצרת אם היית אהבלה, זה בטח המוכרים בחנויות שבאים לעבודה בלי חשק ולא יודעים או מכירים את כל המוצרים שיש להם בחנות, (עבדתי עם כמה כאלה כשהייתי עוד בארץ, וגם פה לפעמים אני נתקלת בהם...לצערי) המון הצלחה http://www.flickr.com/photos/ayeletbeads

s i t a r

New member
מאיפה את? אני קניתי בפעם הראשונה בהום סנטר

ועלה לי 10 ש"ח לדף אחד!!!! אח"כ ראיתי באור יהודה חנות לחומרי בניין והם ידעו על מה מדובר והיה להם מגוון של עוביים והמחיר של כל דף - 3 ש"ח!!!!

zohar or

New member
אני די חדשה בפעולם הפימו בעצמי וגם אני חפשתי

ובסוף מצאתי כמה ניירות ללייטוש עדין במים , אבל באמת לא את המספרים האלה שעליהם מדברים כאן. אבל יש לי רעיון שנראה לי יכול להיות תחליף - בסופר פארם מוכרים פצירות עם 7 או 8 ליטושים שונים מעבה מאד לעדין מאד. לא ניסיתי ללטש חרוזים, אז לא יודעת בעניין ההברקה, אבל ניסיתי דברים אחרים והייתי מרוצה.

wooshie

New member
אני קניתי בחנות למוצרי יופי מין בלוק שיוף

הוא מיועד להברקת הציפורניים, ומשום כך הוא עדין מאוד. על הבלוק מודבקות מספר פאות של "נייר" ליטוש, כל אחת ברמה עדינה יותר. לדעתי, זה יתאים מאוד לפימו, וזה ממש זול, כמה שקלים. מוכרים את הבלוק הזה גם בעגלות בארה"ב (מי שמכירה). אני קניתי בביוטי קר, אני בטוחה שיש סניפים בכל הארץ.

nemesis27

New member
לפי הגדרות של חנויות לחומרי בניין

נייר השיוף העדין ביותר הוא נייר 0 (אפס).

יריקי

New member
ניסיון שני להשאיר תגובה

1. בהום סנטר או בטמבור, כמו שבנות כתבו כבר. זה נקרא "נייר מים" ועולה 9.99 ל-3 דפים בהום סנטר או יותר זול בתמבור, אבל לא בכל חנות ישנו. קיים במספרים 320, 400, 600, 1000, 1200 2. באחת החנויות לטכשיתנים באלנבי (לא זוכרת אל שמה, אבל זה החנויות הרציניות האלה, עם מכשירים וכל מיני דברים כאלה) יש נייר מים כולל מספרים 1500, 2000, 2500 3. באותו אזור יש שתי חנויות שנקראות "בן-בסט", באחת מהן, במין פסאז' כזה, יש לו ספוגיות לטש, כמו שמפרסמים אמנים מחול, אבל די יקר (כי הם רב פעמיות) 4. בבן-בסט שממולו יש נייר מים ומין דפי בד מיוחדים שמספרם מגיע עד 4000, 6000 ו-8000. אלה עושים עבודה נפלאה, אני מתה לגעעת בחרוזים אחרי שהם עברו ליטוש ב-8000 -- ממש כמו משי!

למעלה