דפו-ריאל

WinnerLose

New member
דפו-ריאל

לפי האתר בטינג אדוויס זידאן מצטרף לרשימת הפצועים שכוללת את רונלדו בפיסטה וסלגדו ובנוסף בקהאם וגראבסן המושעים לא ישחקו נגד דפורטיבו בדפורטיבו טריסטן וואלרון ששיחקו כמחליפים בהפסד לסוסיאדד יחזרו להרכב הראשון דעתי ריאל הולכת לקבל בראש בריאזור,אבל לשמרנים כמוני יש יחס יפה של 1.6שדפור לא מפסידה את המשחק בווינר קישור לכתבה http://www.bettingadvice.com/showPredictionsLeague.php?idMenu=101

RedSam

New member
אפשר להמר על המשחק הזה לבד בויקטור

אבלל.... יש על זה מאני ליין ב- 1.ויש הימור עדיפות עם (0) ביחס 1.925 נראה לי זה אותו הימור בשני המקרים אם יש תיקו הכסף חוזררר אז מה הקטע פה מישהו יכול להסביר לי למה ללא ללכת על עדיפות שיש יחס קצת יותר גדול מאשר מאני ליין

דויד בקאהם ישחק במשחק הזה.

דויד בקהאם שקיבל אדום במשחק נגד ולנסיה ביום ראשון והיה אמור להיות מורחק למשחק ביום רביעי נגד דפורטיבו,אבל ריאל החליטה להגיש עירור על האדום ובהתאחדות הספרדית החליטו לבטל את האדום של בהאם ולכן הוא יוכל לשחק נגד דפורטיבו. מי שכן יעדרו בוודאות הם: סלגדו,זידאן,בפטיסטה,רונאלדו..כולם פצועים. גרבסון מושעה גם כן יעדר..לושמבורגו יזמין שמס' שחקנים לסלג של ריאל בינהיים סלדדו שכבר שער ניצחון נגד אלומפיקוס בליגת האלופות.אני חושב שההימור על דפו+1 הוא הימור טוב מאוד,ולדעתי אפשר גם בשקט לחשוב על ניצחון ביתי של דפו ביחס יותר מפתה!

oronm316

New member
לפי מה שהבנתי בקהאם כן משחק

השעיה של אדום תמיד תקפה למחזור הבא. אך מכיוון שזהו אינו המחזור הרגיל, אלא מחזור שמוקדם, בקהאם לא ישחק במשחק בשבת. הכוונה היא שאם בראשון הסתיים המחזור השמיני, והמחזור הבא הוא המחזור התשיעי, המחזור של מחר הוא לא המחזור התשיעי אלא העשירי או ה11 שהוקדם בגלל משחקיה של ספרד בהצלבה

למעלה