דפוס ההתמכרות שלי:

e-magine

New member
דפוס ההתמכרות שלי:

זה הולך ככה: טוף, אכנס לכמה דקות, רק לראות מה קורה בפורומים שאני אוהב ובאימייל, אחר כך אהיה רגוע ואוכל לעבוד. או קיי, נכנסתי כאן, לא מעניין, בוא נחפש משהו אחר, אאא הנה, זה מעניין, אני חייב לענות עכשיו. יופי, נראה מתי יהיו לי תגובות. הנה המכתב הקטן מהבהב, יש לי מייל. רק שישה? בטח חצי מהם זבל . טוף, ננקה מהר את הוירוסים, בכל זאת יש מייל מעניין אחד, אולי אענה וזהו. טוף, עניתי, מה רציתי לעשות היום? לעבוד, לבדוק כמה דברים, לכתוב כמה דברים, לענות לאנשים שחיפשו אותי, אוףף, איזה נודניקים, טוב אני רק אחזור רגע לפורומים, לראות מה קורה שם. איך עברו כבר שלוש שעות? טוב אני מתחיל לעבוד, אבל איך אפשר, הנה עוד פעם יש לי מייל.... או קיי, אם אני בכל זאת באינטרנט, אני אבדוק את חשבונות הבנק, ואנסה סופסוף לבדוק תיקים דרך האתר של בתי המשפט. כמובן, בקושי זז, בינתיים למה שלא אבדוק קצת חדשות? וכך הלאה. מוכר לכם?

הבמאי

New member
הדפוס שלי

האמת הוא לא קבוע. אני חוזר מהעבודה, עוד לא הורדתי נעליים, כבר אני מחובר לאינטרנט ובדרך לפורומים. אני מחפש קודם כל תגובות להודעות שלי, ואחר כך גם מסתכל על שאר העמוד. ככה יכולות לעבור כמה שעות בקלות, פה ושם אני אחטוף משהו לאכול; אני כמעט בגאווה (אבל למעצה בבושה) יכול לציין שזה הישג עבורי שכיום אני מתקלח כל יום - וכשחצות יתקרב, אני כבר במצב שאני מצליח להכנס למיטה בזמן. פה ושם מאחר רבע שעה, עשרים דקות. אבל בימים שאין לי משמרות בוקר? איפה, אני יכול להשאר ער עד 2-3. זה לא מגיע בקלות, כיוון שאחרי חצות אני כבר מתחיל להתעייף, אבל לא משנה כמה אני עפוץ וכמה העיניים כבדות - אני לא יוכל ללכת לישון עד שלא אהיה מותש לגמרי. וגם אז, אשן שעתיים שלוש, אתעורר עם סרטים בראש, כל מיני סצנות ממהלך היום שביאסו אותי (פישלתי עם לקוח, אבא שלי התנהג בחוסר טאקט), או זכרונות מבית-ספר יסודי (למה הייתי חייב להוציא לשון לעופרית בכיתה ד´?) עם מטען רגשי כל כך שלילי, שגורמים לי להתעורר, לנגב את הג´יפה מהעיניים, ולהתחבר לאינטרנט שוב. בד"כ בשעות האלה אין ממש תנועה בפורומים, אז אני עושה דברים טיפשיים אחרים. אל תשאלו אותי מה - אני באמת לא יודע. רציתי להגיד שלום, אני מאמין שאני אכנס לכאן הרבה בקרוב, רק שאני לא מצפה שאני אכתוב הודעות בכל פעם שאהיה כאן. בחרתי בשם הזה בגלל הסרטים שמטרידים אותי כל לילה בכל יום שחולף - שזאת אגב הזדמנות לשאול אם מישהו מכיר את הנושא גם, או שזה פאק אינדיבידואלי שלי.

היי במאי ברוך הבא....../images/Emo24.gif

נורא מרגש לקרוא מה שכתבת.... אני צריכה לחשוב על הענין של התסריטים האלה בראש שדיברת עליהם ואגב אני חולת קולנוע במצב מתקדם בעיקר קולנוע איכותי אבל מאז ההתמכרות מאד קשה לי לצפות בטלויזיה או בוידאו בסרטים שלמים מההתחלה ועד הסוף זו תופעה מדהימה שלא הייתי מאמינה שתקרה לי שאני תמיד חייבת באמצע הסרט לקפוץ למחשב...

הבמאי

New member
../images/Emo24.gif תודה

אל תטרידי את עצמך יותר מדי על חשבוני
בעקרון הסרטים מופיעים בכל סיטואציה שאני מניח את הראש על הכרית ומנסה להרדם - ברגעים האלה מגיעים זכרונות מהעבר (הקרוב מאד או הרחוק, זה משתנה כל פעם), לא בצורה של משהו שאני רואה או זוכר איך נראה - אני רק מרגיש את כל התחושות שהרגשתי בזמן שהסיטואציה קרתה לראשונה - אבל בערך כפול אלף. נגיד, בעבודה כשפישלתי עם אותו לקוח - העברתי את זה, והמשכתי לעבוד בלי לחשוב בכלל על העניין. אבל באותו לילה? עיניתי את עצמי כל כך הרבה, שהייתי צריך להרדם ב- 6 בבוקר, כיוון שאת כל הלילה העברתי בהתהפכויות במיטה. כך שאם את לא סובלת מהעניין - קודם כל אני מקנא בך
אבל גם את לא צריכה להטריד את עצמך בעניין. אני מניח שזה באיזשהו מקום דומה לקולות שעכבר כתום דיבר עליהם באחד מהשרשורים של הטג ליינס, אני מרגיש בכל אופן שההמח שלי משחק איתי במשחקים. אני מת על סרטים גם, עוד מילדות. לא יצא לי לקפוץ באמצע הסרט למחשב, אני פשוט כל כך עמוק בתוך הסיפור שאני לא חושב על שום דבר אחר.

soulbird

New member
דפוס גלישה שלי

קמה בבוקר לפני הכוס קפה נכנסת למחשב לפורום מסויים בודקת אם צריכים אותי. לפני שאני מגיבה אני מכינה לי קוס קפה וחושבת מה להגיב . ואז מתיישבת עם הקפה ומתחילה לכתוב. אז הולכת לאתר בודקת אם הוא עולה במו שצריך .עולה? סבבי. אז בודקת מייל בעיקר ההוט מייל כדי שלא יהיה שם junk שלא יחסום לי אותו. אז חוזרת לפורום המסויים ובודקת אם אחרים התחילו גם כן לענות. אז גולשת לאתרים מיקצועיים ומתעדקנת (בעיקר אתרים בפסיכולוגיה ואתרי נוער למחינהם). ואז לאתרי חדשות לקרוא בריפרוף מה קורה בעולם. ואז מתחילה לעבוד או לעשות מה שיש לי לעשות. כל זה אני משתדלת לעשות מוקדם בבוקר . אז בצוהוריים שוב סבב פורום אתר ופורמים אחרים וכו בערב שוב רק שהפעם אני גם עונה למיילים זהו . בערך בימים שיש לימודים אז מייד אחרי לימודים אני בודקת ובזמון שיש חלון ארוך אחרי שאני עושה את מה שאני חייבת שבת שלום

פליטת מקלדת אדירה ציפור נפש...

חהחהחהחה אני מיד מאמצת את זה לפורומים שמתאימים לי לזה קוס קפה חהחהחה את גדולה... אוף זה כל כך מצחיק אפשר להציע לכם קוס קפה???? עשית לי את היום...

soulbird

New member
נעלבתי עד עמקי נשמתי../images/Emo10.gif

........................................................................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................
עיברית שפה קשה

e-magine

New member
ברוך הבא, במאי

לגבי הסרטים, אני לא יודע, מה שאני יכול להגיד לך, מההודעה הזאת, שכנראה, (וזו רק השארה לא יותר) יש לך מטען רגשי שאתה צריך להתמודד איתו, כנראה שיש לך דברים לאבד. דפוס ההתחברות לאינטרנט נראה לי מאד כמו דפוס של בריחה שקיים אצל הרבה מאיתנו.

למעלה