דפדפ...

ששק

New member
דפדפ...

מצטערת שנעלמתי מקודם... לקוח הודיע שהוא בדרך ורצתי להכין הפגישה... גם עוד מעט אעלם כשיצלצלו באינטרקום....

דפדפ

New member
ששק

תעשי לי טובה ותפסיקי להתנצל. כולנו עובדים תחת אילוצים ויודעים שכשמתאפשר מתחברים (עם ובלי ב דגושה) ומגיבים. תרגישי נוח! בכלל הנטיה הרווחת פה לאחרונה להפגע היא סתם בזבוז אנרגיה, ברור שכולנו אוהבים ואיש אינו מתכוון להרע לזולת. זה יש מספיק בחוץ.

שיגריס

New member
דפדפ צודקת ב100%- !

איך בכלל אפשר באמת להיפגע מאדם וירטואלי או ליתר דיוק מקשר וירטואלי? אני אישית לוקחת את החיובי והשאר לא משנה. הפורום הזה הוא אחד מהעמוסים ביותר וזה רק מוכיח כמה הוא יעיל ומועיל לחבריו, אז מי צריך יותר? מיכל

קושוש

New member
שיגריס, באמת ??? הכוונה שהפורום

הזה מהעמוסים ביותר, מכיוון שאני לא משתתפת בשום פורום אחר, אז לא ידוע לי.

שיגריס

New member
קושו DARLING, ממה שסיפרתי לחברים

מסתבר לי שהפורום שלנו מאד אינטנסיבי (חוץ מפורומי SEX שאישית פשוט מגעילים אותי ובכלל אני לא מבינה מה הם מוצאים בסקס וירטואלי?!). בכל אופן, שימי לב שיש משהו שמחזיק אנשים בפורום הזה כי נכנסתי למשל לפורום ``בריאות`` ושם רוב המשתתפים כתבו 4-5 הודעות והרוב הם רק כאלה ששואלים כמה הם צריכים לשקול לגובה שלהם... אז מה יחזיק אותם בפורום אחרי שיקבלו תשובה? אני אישית הייתי הופכת פורום בריאות למשהו אחר לגמרי אבל אף אחד לא שואל אותי אז שיהיה ככה.

קושוש

New member
אני בהלם !!! היש דבר כזה ??

אני מתכוונת למה שכתבת בשתי השורות הראשונות ??? כי אם כן, אז באמת שזה גועל נפש, סוטים !!! וסוטות !!!

למעלה