דפדפן wap ל mio 701a

דפדפן wap ל mio 701a

יש לי את המכשיר הנל חודש תמים ואני מעוניין בדפדפן המתאים ל wap כך אוכל לגלוש ולהשתמש בחבילת הגלישה הישנה שלי שכרגע היא ללא הגבלה תודה מראש

2cookie

New member
אין דבר כזה

גם אם תמצא דפדפן WAP לא תוכל לגלוש דרך החבילה ללא הגבלה.

ניסיתי לפי ההוראות באתר פוקט ואני ש

אני חושב שהצלחתי, מה זאת אומרת שאני לא אוכל לגלוש ללא הגבלה. אני מעוניין רק באתרי Wap ממש כמו במכשיר הקודם שלי (6100)

2cookie

New member
אתה לא יכול, טכנית

המיו לא מסוגל להתחבר לפרוקסי של ה-WAP של אורנג', אם אתה גולש אתה משלם על זה לפי חבילות הנתונים שמתחילות ב-25 שקלים ל-5 מגה בייטים, ואם אין לך חבילה כזו אתה משלם משהו כמו 10 אגורות לכל KB. אתרי WAP או לא WAP, זה לא משנה. אתה יכול למשל להשתמש במכשיר סלולארי כמודם למחשב וכן להגדיר את המחשב לגלוש דרך הפרוקסי של אורנג' ולגלוש ללא הגבלה על חשבון חבילת WAP זולה של 13 שקל, אבל לא עם PPC.

Regedit

New member
באיזה נקודות בארץ מרכזיות אני יכול

לגלוש חינם ?

shuky1

New member
יש הרבה מאוד. למשל כמעט בכל סניפי->

YELLOW של פז.בכל סניפי מק דונלד. יש הרבה. למשל בקפה "ארומה" הגלישה היא חינם, אבל המקום צריך לתת לך את הסיסמא כל פעם מחדש.

Regedit

New member
פשששש אני כל כל מתענג על המכשיר

יש לי שאלה יש לי ווינדוס מובייל עכשיו אני מנסה לפתוח את הWORD והוא אומר לי הודעה aproblem with the documens was aencoutererd and it canot be opened ולפני זה זה עבד כמו שצריך אני מחקתי קובץ HEBREW.DOC לפני ואז זה קרה מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה בבקשה?

למעלה