דפדוף פשוט ב-dataGrid ../images/Emo4.gif
שלום, אני משתמש ב-vs.net וב-dataGrid כדי להציג טבלה שקיימת ב-אוראקל.הטבלה מוצגת עם כל הפרטים.עד כאן הכל תקין. אבל כשאני מנסה ליצור אפשרות לדפדף בין הנתונים הדיפדוף לא עובד.אני רואה את עשר הרשומות הראשונות וכשאני לוחץ על המספרים האחרים שאמורים להביא את שאר הרשומות זה פשוט לא עובר. להלן הקוד:
שלום, אני משתמש ב-vs.net וב-dataGrid כדי להציג טבלה שקיימת ב-אוראקל.הטבלה מוצגת עם כל הפרטים.עד כאן הכל תקין. אבל כשאני מנסה ליצור אפשרות לדפדף בין הנתונים הדיפדוף לא עובד.אני רואה את עשר הרשומות הראשונות וכשאני לוחץ על המספרים האחרים שאמורים להביא את שאר הרשומות זה פשוט לא עובר. להלן הקוד:
Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load 'Put user code to initialize the page here OracleDataAdapter1.Fill(DsVisiter1) dgVisiters.DataBind() End Sub Private Sub dgVisiters_PageIndexChanged(ByVal source As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridPageChangedEventArgs) Handles dgVisiters.PageIndexChanged dgVisiters.CurrentPageIndex = e.NewPageIndex OracleDataAdapter1.Fill(DsVisiter1) dgVisiters.DataBind() End Sub
תודה