דף קשר

chen1litvak

New member
דף קשר

בואו נעשה פה דף קשר של הפורום.^_^ כל אחד צריך לרשום: שם פרטי- שם משפחה- גיל- תפקיד- מסנג'ר- אייסיקיו- סוג נעליים- [השלושת האחרונים לא חובה.^_^] או עוד משו שבאלכם שידעו.^_^ ---------------------------------------------------- שם פרטי-חן שם משפחה-ליטבק גיל- X תפקיד-עתודה מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו-266735990 סוג נעליים-וואנס שאריק גנב באכזריות >:

sansap

New member
עונה

שם פרטי-שני שם משפחה-זכריה גיל-18.2 תפקיד-הייתי אשכ"ית יא', עכשיו בוגרת :) מסנג'ר[email protected] אייסיקיו-אין.. סוג נעליים-נעלי ספורט.. (למה הכוונה?:\)

udib7

New member
אממ..

שם פרטי - איציק שם משפחה - שפיציק גיל - נצחי תפקיד - ליצן מסנג'ר - [email protected] סוג נעליים - נו, תחשבו לבד... ** אגב נעליים של איציק שפיציק - פעם במסיבת יום הולדת של חבר, כשהיינו קטנים קטנים, בעל היומולדת קפץ לו על הנעל ושבר לו אותה :c]

שאלום!!....

שם- צליל..(בישבילם צלילו'ש....) משפחה- דניאל גיל- 15.4 תפקיד- תלמידה- כטה ט'. מסנג'ר- [email protected] אי סי קיו- 245990852 סוג נעליים- אממ...אולסטאר כל צבע מגניב שיש.... זמר החודש שלי- אריק ברמן....
....ושתקו!...
...חחח יאללה הייתי פה...חחח מואההה

SweetFlower

New member
אני ^^

שם פרטי- ירדן שם משפחה- אדמון גיל- 16 D: תפקיד- סתם אחת. חברת סניף. מסנג'ר- המפ. לא כאן. אייסיקיו- 280241880 סוג נעליים- אמממ... vans.

עכשיו אני בטוח לא אשכח...

פשוט שדיברתי איתו בפלא...אז השם לא היה ברור ולא היה לי נעים לשאול 500 פעם מה?!!.. מה?!!.. אז שיחקתי אותה מגניבה...חחחחחח
..... ועכשיו אני זוכרת!! אביהו!!...חחח

למעלה