דף קשר!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
דף קשר!

אנשים, בעצתו של בוסקו (
) החלטתי לעשות דף קשר+ (שלא רק דרכים ליצור קשר אלא גם עוד דברים) לגולשים הקבועים בפורום. למרות שזה אולי 5 או 6 אנשים. הקיצור, כולם לשרשר לפה ככה: שם: (לא חובה משפחה אבל עדיף) גיל: תאריך לידה: טלפון ו/או פלאפון - לא חובה!: אימייל (אם יש): מסנג'רים מכל הסוגים (אם יש): אייסיקיו (אם יש): דמות אהובה: זהו...! תודה!

Boscorelli

New member
והיוזם עונה ראשון....

שם:רועי אהמ אהמ בוס... גיל: במאי 17 וגם טסט! (כולם לסיבוב עלי) והבירה על BAV תאריך לידה: 23.5.86 טלפון\פלאפון: מי שצריך לדעת יודי... אימייל: [email protected] מסנג'ר: נו זה האימייל שלי איסיקיו: 164919045 דמות אהובה: נו טוב בוס... אבל גם אלכס!! MARRY ME!! NOW WHO'S NEXT?

mgirl

New member
אתה בן 17?!

זקן אחד... סתם, צוחקים איתך... אבל אני עוד צעירה ויפה - 14

Amir P

New member
היי לכולם

אני מקווה שלא שכחתם אותי כל כך מהר.. אני לא מאמין שזה קרה אבל שכחתי לראות משמרת ביום שלישי!! אני הייתי בהלם מעצמי מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק? חוץ ממה שכתבתם כי לא ממש הבנתי חוץ מזה שבוסקו ופיית' שוב ביחד ושקרלוס שלח לאימוץ את הילדה שלו.. שם: אמיר, מן הסתם גיל: 16 תאריך לידה: 28/2/1986 כן כן זה בקרוב אימייל (): [email protected] מסנג'רים מכל הסוגים (אם יש): של msn והאימייל הוא מה שרשום מעל לשורה הזאת אייסיקיו (אם יש): 51642505 דמות אהובה: דוק.....

Bavmorda

New member
דף הקשר של ../images/Emo39.gif

פשוט חבוי... אבל הוא נשלח לכל החברים בפורום.....

Bavmorda

New member
לא בוסקו - אנשים פה הגיוניים

ולא מוכנים לקחת סיכונים מיותרים........ הרשת היא אחד המקומות הכי לא בטוחים שיש
לפעמים אתה צריך לשמור את הדעות שלך, בוסקו, לעצמך

Boscorelli

New member
BAV....

שאני ישאל אותך מה לעשות עם הדעות שלי תעני לי... בנתיים לפי מה שידוע לי ישראל היא דמוקרטית פחות או יותר והפורום נועד להביע דעות

Bavmorda

New member
QQ מה את מתרגשת ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

אני לא..... בוסקו או לא בוסקו..... אני לא מתרגשת מהתגובות שלו. הוא כנראה נשאר איכשהו על העץ שלו.......

Boscorelli

New member
יש לך בעיה אם העץ שלי????

גידלתי השקתי וטיפחתי אותו שנים.... ולהזכיר ל ךשאת אמרת שכל הקטע באינטרנט זה החופש... אז זה החופש לי... כאילו אני לא כ"כ שם על מה שאתם כותבים אם זה לא מוצא חן בעיניי... ואם נפגעת??? SO WHAT????

Boscorelli

New member
רגישות????

לא מספיק הייתי רגיש בשבוע שעבר???? בעעע! גם הקולומביה וגם קרלוס החזיר את הבת וגם מישהי התעצבנה עלי אחרי איזה לילה... נגמרה לי הרגישות!!! אין פיניטו אולי שבוע הבא תהיה קצת...

Elicoz17

New member
well

ובכן, שם: אלי גיל: 18 במאי תאריך לידה: 4.5.1985 אייסיקיו: 77512325 דמות אהובה? בוסקו, טיי, סאלי ופיית D:

למעלה