דף קשר 2

דף קשר 2

אוקי שינתי הכול תסתכלו מבט מהיר שוב, יש בעיות, שוב תכתבו, היום מחר אני משנה ונותנת לואל, יותר זה לא נגרר! וזהו... אני ממש מרגישה השתלטות הבוקר על הפורום, כמה שרשורים אני יכולה לפתוח? :/ *מביטה ותוהה כמה חיים יש לי?!*

sour spirit

New member
hey, you sure these are all the ppl

in the forim? cuz i thought there are more than 41 ....but correct me if im wrong!!!!!!
(this message was written in the most loving, optemistic, not-wanting-to-hurt-anyone approach....so forgive me if it sounded a bit hurting, okay? willya?!) thanx ahead

android

New member
למה גם עכשיו שכחו אותי בחוץ?

אז נכון אני לא מאד פעיל אך אני קורא כאן יום יום.... מה קרה שפעם שנייה שכחו אותי? בכל מקרה הנה הפרטים.... כינוי android איסיקיו:92516291

smgfan

New member
../images/Emo8.gifסוף סוף עשיתי איציק ../images/Emo6.gif

אז תמר, כפרה עלך, אם את יכולה להכניס אותי
: האיציק: 292163196

sour spirit

New member
oh, it isnt written somewhere

the details, i mean? cuz i was left out, too... so, here they are nick: sour spirit(.....sour, not soul) daniel (hebrew, people, hebrew!) icq: 151154175 hehehehehehe....

הייזל

New member
הייזל באה להצלה

בואו נעשה את זה מסודר יותר. אני אעלה את הדף כמו שהוא עכשיו למאמרים וכל אחד יוסיף כתגובה למאמר את הפרטים שלו. פעם בכמה זמן נעדכן את דף הקשר ונעזוב את תמרי שלנו בשקט.

הייזל

New member
עכשיו רק ש HTML ישתף פעולה

בכל מקרה גישה לדף הקשר תהיה רק דרך חוקי הפורום כדי למנוע ניצול לרעה של הפרטים שם. אתם באמת לא רוצים להיות מותקפים בספאם.

למעלה