שרשרו לכאן את פרטיכם האישיים, על מנת שנוכל ליצור, ב"מאמרי הפורום", דף קשר. פרטו כמה שיותר: - כינוי, שם מלא - טלפון - אי מייל - אייסיקיו - עיר מגורים וכולי... כל מה שיש לכם...
טלפון בבית: 6880438 - 03 דואר אלקטרוני: [email protected] ICQ: 119921742 עיר מגורים: תל-אביב וכל מה שיש לי: טלויזיה, אופנים, מחשב, ארון, מיטה.... ויש עוד, אבל זה לא באמת שלי... אני רק משאיל את זה מהיקום לתקופה מוקצבת...
כינוי- deep ocean שם אמיתי-מיכל סלולרי-050-705453 אי מייל- [email protected] ICQ 16950327 עיר מגורים-איזור נתניה. בעתיד עוברת לתל אביב אומנויות לחימה: קונג פו, טאי צ´י, צ´י קונג לימודים-תואר שני בסוציולוגיה, אוניברסיטת ת"א אשמח להתאמן באומנויות לחימה הנ"ל עם מי שמעוניין.
כינוי: עידודו הלוחם. שם אמיתי:עידו טסלר, אבל אתם יכולים לקרוא לי ג´ט לי. טלפון סלולרי:058-809016 אי מייל:[email protected] מספר אי סי קיו: 87009421 עיר מגורים: הרצליה(חבר´ה לא הרצליה פיתוח...חחח) אומנויות לחימה: בעבר שנתיים וחצי ג´ודו(לקחתי גביע בשנת 1992), בהווה הישרדות 4 שנים(לקחתי שנה שעברה אליפות הארץ-ישראל), וגם קונג פו אצל בן עוד כמה ימים אני כבר שבעה חודשים אצלו. לימודים- תלמיד משקיע וחרוץ, ורוצה יותר מאשר ללמוד לעשות קונג פו. וגם אני אשמח להתאמן עם כל אחד, ובגלל זה עשינו את האימון שמבאלה.... ואנחנו כם נעשה עוד ועוד..... שלכם באהבה, עידודודו הלוחם