דף עיסקי

shifras2

New member
דף עיסקי

אני מנהלת עם עוד מישהי בדף העיסקי, איך ניתן לפרסם פוסטים בדף העיסקי שניתן יהיה לראות מי פרסם ע" תמונה של היוזר הפרטי?

shoosh2607

Member
מנהל
ניתן לפרסם בדף כיוזר

תיכנסי לדף דרך היוזר הפרטי שלך בלחיצה על שם הדף תחת רשימת הדפים בצד (לא דרך גלגל השיניים) ותשני למעלה ״פרסם בדף כשיפרה״.
ואז זה לא יהיה פרסום של הדף אלא פוסט שלך בתוך הדף

shifras2

New member
תגובה

בדרך הזה שהמלצת זה עובר לציר הזמן של העסק, זה מתפרסם באותו רגע שפירסמת ואז שאתה חוזר לדף העיסקי הוא לא נמצא כחלק מהפוסטים כי עבר לציר הזמן ולא בציבורי...
יש עוד רעיונות איך ניתן לפרסם שיראו שאני מפרסמת ?
לדוגמא ראיתי עמוד עסקי כמו זה:

https://www.facebook.com/pages/פייסבוק/74837202363?fref=ts

ששם אני רואה שכל מיני אנשים הגיבו ורואים אותם/ או אפילו כל מיני מנהלים... איך ניתן להמיר את הפרסום לציבורי?

shoosh2607

Member
מנהל
לא הבנתי

לאן זה עובר?
מה קורה כשאת מפרסמת בשמך הפרטי?
אני מציעה שתעלי צילום מסך או לינק לדף עם הסבר
תודה

shifras2

New member
תמונה

אני מנהלת בדף עיסקי,
ומעוניינת שהפוסט שפירסמתי במסגרת הכחולה תהיה כמו המסגרת האדומה.
שהפוסט יהיה חלק מהדף העיסקי עם התמונה של היוזר האישי שלי.
האם אפשרי?

shifras2

New member
דף עיסקי

באותו רגע שאתה מפרסם את הפוסט זה נראה שזה מתפרסם בדף העיסקי אבל שחוזרים אליו שוב קולטים שזה נמצא במסגרת הכחולה

shoosh2607

Member
מנהל
הבנתי אותך

רק להיות בטוחה - דר' אביטל אייזנמן זה שם הדף ואילו אביטל אייזנמן זה היוזר הפרטי, נכון?
מה שאת מראה במסגרת האדומה זהו פרסום ע"י הדף (לא יוזר). את רואה את שמך (ורק את רואה את זה) כיוון שזהו פיצ'ר חדש של פייסבוק שבמידה ויש לדף יותר ממנהל אחד, מצוין מי מהם כתב את הפוסט. רק מנהלי הדף רואים את זה.
כל פוסט שתפרסמי מהיוזר הפרטי יופיע כמו במסגרת הכחולה.
זה נראה בדיוק כמו בלינק הראשון שהעלית.

shifras2

New member
תגובה

דר' אביטל איזנמן זה הדף העיסקי,
ונכון זה פרסום ע"י הדף שאביטל איזנמן פרסמה.

אני רוצה לפרסם בצורה כזאת שכאשר אני מפרסמת התמונה שלי כאוסנת של היוזר הפרטי יופיע.
ולא התמונה של דר' אביטל איזנמן.
כמו שיש קבוצה וניתן לכל אחד לפרסם בצורה כזאת שרואים מי פרסם...

shoosh2607

Member
מנהל
בכיף

לא יודעת להשיב לך, אבל ...

מדוע שלא תפני בפרטי למנהלי הדף שבקישור שהבאת, ותשאלי אותם. הם אמורים לדעת מה הם עש\ו כדי שזה יהיה ככה.

למעלה