דף עיסקי ופרטי

milch

New member
דף עיסקי ופרטי

לפני חודשים אחדים פתחתי דף עיסקי ולפני כחודש פתחתי דף פרטי שבהם אני "מטפל" במקביל.
כל תגובה שלי בדפים אחרים מופיעה מטעם הדף הפרטי. איך אני "מסדר" שהתגובות תהיינה בחתימת הדף העיסקי?

zin7

New member
שאלה

1) אם אני מבין אותך נכון אתה רוצה להגיב כדף עסקי
תנסה לגשת לאיפה שמתנתקים וללחוץ על הדף העסקי ואז תוכל להגיב בתור דף עסקי
2) חסרונות לזה - ברגע שתהיה תחת הדף העסקי לא תוכל לפרסם בפרופילים פרטיים,לא תוכל לבקש חברות מאנשים, ולא תוכל להכנס לקבוצות

milch

New member
המשך...

1. אכן כן, כאשר אני מגיב על ציר הזמן של דפים פרטיים ועיסקיים אני רוצה שהתגובה תהיה מטעם הדף העיסקי שלי. יש מישהו שלפעמים מגיב לסטטוסים שלי ב"אהבתי" בלבד בשני הדפים שלי, מטעם שני הדפים שלו שהם אחד פרטי ואחד עיסקי.
בלשונית עם החץ כלפי מטה בדף הפרטי, כאשר נפתחות האפשרויות, אמורה להיות שם אפשרות USE FACEBOOK AS ואז לבחור את הדף העיסקי. אצלי אין את האפשרות הזאת גם כאשר ניסיתי להחליף שפה.
את הנסיון של לסגור את הדף הפרטי ולפתוח רק את העיסקי כולל סיסמא והכל (המייל שונה עבור שני הדפים) עשיתי. כאשר ניסיתי להגיב למישהו, קבלתי התרעה שההודעה לא עברה.
2. ידוע לי שלא אוכל לבקש חברויות ולהכנס לקבוצות. אעשה זאת דרך הפרטי. כל מה שאני הייתי רוצה, שכל תגובה שלי על צירי זמן פרטיים ועיסקיים יהיו "חתומים" שהם מטעם הדף העיסקי שלי כפי שציינתי את אותו מישהו בסעיף הקודם.

zin7

New member
שאלה

האם ניסית להוסיף את עצמך כאדמין בדף
דרך הגדרות>תפקידים בדף
כי האפשרות השניה היא לפנות לפייסבוק על התקלה

milch

New member
אני במבוכה

לא מופיע תפקידים בדף ואין לי מושג היכן למצוא את הגדרת האדמין...

zin7

New member
תשובה

מצורף צילום מסך שינחה אותך איך להגיע להגדרת אדמין

milch

New member
עוד שאלה...

מצאתי את המקום עפ"י התמונה שצרפת - תודה!
לא ברור לי האם אני מוגדר כמנהל או לא ואיך אני מגדיר את זה? מצורפת תמונה.

zin7

New member
תשובה

מתחת לשם שאתה מגדיר יש חצי לשונית
וברגע שתלחץ על הלשונית לאחר שתקליד את השם ותכע בו עם הלחצן השמאלי
תוכל להגדיר
מצורף צילום מסך בנושא

למעלה