דף נחיתה שפתחתי

אהרון 101

New member
דף נחיתה שפתחתי

אציג לפניכם דף נחיתה שפתחתי,ואשמח לשמוע את דעתכם עליו. המטרה שלי בדף זה היא למשוך לקוחות וליצור לעצמי רשימת דיוור,אשמח לשמוע את דעתכם עליו. האם הוא כתוב בצורה טובה ומושכת,או שמא יש מה לשפר בו. הנה הקישור. http://ahar.mypages.co.il/pages/1663

אז ככה

יותר מדי תוכן עבור דף נחיתה שגיאות הקלדה וכתיב. לא מופיע בדף שום דבר שאמור לעורר אצל הגולש אמון. לוגו מוכר, תמונה מוכרת משהו כזה

אהרון 101

New member
תודה רבה.

ראשית כל,תודה לכלמי שטרח לעיין בדף שלי,ולכתוב את דעתו על כך. בקשר לשגיאות הקלדה וכתיב,אכנס עכשיו לבדוק את הענין. בקשר לאריכות,זה נכון שזה ארוך,באמת אחשוב על דרך לקצר אותו. בקשר לאימון שיעורר אצל הלקוח. השאלה איך אני אמור לעורר אצלו אימון,אני לא מישהו מוכר,אני אדם פרטי,שהחלטתי לפתוח ביוזמא,מה אני יעשה כדי לעורר אימון?.

כמה דרכים

שים תמונה שלך, מספר טלפון, המלצות של לקוחות מרוצים, במידה והיית בתקשורת מקצועית עם חברות - את הלוגואים שלהן וכולי. בעבר פרסמנו מקבץ טיפים לבעלי אתרים, תוכל לעיין בהם ולקחת משם את הדברים הרלוונטיים ליצירת אמון גולש.

בנוסף למה שעמית ציין

העמוד ארוך מדי. גולש לא יגלול עמוד נחיתה - זה אמור להיות קצר וקולע. מעבר לכך שאף אחד לא ישב ויקרא הכל, הסיכוי שיגיעו עד לטופס הוא אפסי. תוכל להתרשם מדוגמאות לעמודי נחיתה שבנינו ולצבור השראה.

תודה :)

הקרדיט פה הוא לשיתוף פעולה בין מחלקת הפרסום (שנותנת את הטון השיווקי) למחלקת העיצוב (שיוצרת את הגרפיקה בפועל). מכיוון שאנחנו מציגים את הטובים ביותר - שהוכיחו את עצמם - אני חושב שניתן לשאוב השראה מעמודים ש"עובדים".

מערכת לדפי נחיתה?

לא ממש משהו שיתן לך תוצאות תבנה את הדף אםילו באיכסון חינמי ולא במערכת הזו

למעלה