דעתי המקצורת והנחרצת../images/Emo13.gif
תלבושת אחידה אינה תואמת את הערכים הדמוקרטים שלנו, תלבושת אחידה היא יריקה ישירה בפרצוף של חופש הביטוי, צעד של קבלת תלבושת אחידה יביא להתקדמות נוספת לצעד חברה שאננית,צייתנית,חסרת יכולת חשיבה עצמית, אם אנחנו מתחילים בכך שאנחנו מחליטים לאנשים איך להתלבש - אנחנו מסיימים בכך שאנחנו מחליטים לאנשים איך להנות,לחיות,לאכול,לישון,לחלום,לעשות סקס, החיים שלך הם כבר לא החיים שלך. נכון יש שיעורים ומקרים בהם באמת אומרים איך לעשות דברים מסוימים, אבל בשיעורים או מקומות כאלה הם "מייעצים", נותנים נקודת מבט שונות לעניין ונותנים לתלמידים להחליט בעצמם, כי הריי הם יצורים תבוניים(או לפחות אמורים להיות), אז נכון שהתעסקות מוגברת בלבוש אינה "ראויה" מספיק, אבל להגיד שעקב ההתעסקות המוגברת בלבוש אנשים פושעים,מתנהגים רע, מאחרים לשיעורים! זה פשוט טיפשי, אנשים לא עושים זאת עקב הלבוש, הם עושים זאת עקב הבעיות הפרטיות שלהם, והם צריכים ללמוד להתמודד איתם, גם דרך הלבוש. יש לי חברה מאוד טובה, לוקח לה שנים להתלבש, וזה לא כאילו שבסופו של דבר היא יוצאת עם בגדי ארמני,לי קופר או משהו...בסופו של דבר היא מאחרת לכול מקום אפשרי- שיעורים,אוטובוסים,סמינרים,טיולים,מפגשים, וכו' אבל יוצאת עם ג'ינס וחולצה פשוטה קרועה - אין לה בעיית לבוש, וזה לא הלבוש "המסובך" כביכול שגורם לה לאחר, זה היא עצמה ! לסיום, אני רוצה להגיד שיש לי עוד הרבה להגיד, ויש לי שיטות התבטאות טובות יותר מאלו שהפגנתי כאן - פשוט אני ממהר. אמא שלי אמרה לי פעם(1000456... פעמים) שמה שאתה מרגיש מבפנים מוקרן החוצה, אנשים שמים לב לזה ומפרשים את זה בצורה שהם מפרשים - לא תמיד בדרך שאתה באמת נראה ומרגיש. אתה גם מושפע מהבפנים שלך, אם תרצה או לא תרצה. אז אתם יודעים מה, לדעתי, בנוסף לכול זה אתה גם מושפע מהבחוץ שלך, מהחברה שלך,מהמקום שלך,והכי הכי מעצמך!, וחלק מעצמך החיצוני זה הלבוש שלך,זה הבושם ששמת, זה הקרם, זה הלכלוך, זה הזפת, זה הבגדים הקרועים, זה הבגדים הפריקים, וזה מה שהופך אותך לאתה. אל תתנו ל"אתה" להעלם.