דף חדש

מוטי ש

New member
דף חדש

מתחיל.כיוון שאף אחד לא התנדב,כתבתי את דף הפתיח לפורום בעצמי.מי שרוצה מוזמן להעיר הערות ובכלל להתחיל להירתם להפוך את הפורום הזה למקום שיכול ומסוגל לתת השראה אמיתית וכיוון מבלי שהוא עצמו הולך לאיבוד לפעמים בכל מיני וויכוחים עקרים. בארס,אתה מוזמן למצוא תמונה(אני סומך בעיניים עצומות על האונה הימנית שלך בעניין הזה:) אם למישהו יש איזשהו שירשור,שהוא סבור כי מן הראוי שיופיע בדף הראשי,אנא הפנו את תשומת ליבי לעניין,כולל הנמקות מה מיוחד בשירשור הזה ואשמח להוסיפו. תודה ושבת שלום.

מוטי ש

New member
ברק,

פעם ביקשת לקרוא משהו משל גורדגייף ברשת.העליתי למערכת המאמרים בפורום כרגע שיחה אחת שלו עם תלמידיו בשם:"השעה האחרונה של החיים". אין כל בעיה של זכויות יוצרים,אני תרגמתי אותה,אז תהנו.:)

בארס

New member
שבת שלום

אבל בת דמות שמה אותי בכיס הקטן בכל הקשור לתמונות והשראה :)

בת דמות

New member
שבת שלום

ותודה על המחמאה, מאסטרו קנגורו. לדעתי כדאי להשאיר את נושא התרומות לפורום פתוח לכל. מי שבא לו להציע או לבקש משהו שיעלה לשירשור ומוטי יבחר מה שנראה לו מתאים. הנה, מצאתי הצעה לתמונת הפורום זה ציור של פיקאסו, בשם "המעגל"

מוטי ש

New member
אני אשמח לקבל משהו מקורי שלך :)

מה לגבי זכויות יוצרים בנוגע לתמונה הזאת? האם זה בסדר לדעתך להעלות אותה?לא אמורה להיות בעיה? חוץ מזה,שמתי לב שאת אוהבת שירשורים מיתולוגיים.אם תמצאי כמה מעניינים במיוחד,שחביבים עליך ואת מוצאת שהם רלוונטיים מתמיד,את מוזמנת לסייע לי בכך.. תודה ושבת שלום ומבורך.

בת דמות

New member
נכנסתי לקרוא את התקנון

למיטב הבנתי לא אמורה להיות בעיה. ד"א הציור הוא חלק מסדרת "שלום" של פיקאסו. לגבי השאר- בהחלט אשתדל שבת שלום ושלווה

barak001

New member
לגבי קישורים ומאמרים

יש המון קישורים, מאמרים ושרשורים מהעבר. רובם לא איכותיים או רציניים במיוחד. מה עמדתך בנושא ניקיון כללי, כדי שיהיה אפשר להכניס לינקים ממצים יותר?

מוטי ש

New member
גם זה נעשה.

את נושא הספרים בלינקים,אבחן מחדש במהלך הזמן.אתם מוזמנים לדון גם על כך.מה שאעשה,אשים את השירשור הזה בטאגליינס ומי שירצה יוכל להיכנס לשם ולהוסיף הערות כאשר אלה תעלינה ברוחו...:)

למעלה