דף חדש

gordian

New member
דף חדש

שנה טובה לכולם אני גרוש טרי ויש לי בעיה כל פעם ששואלות אותי(רווקות בעיקר)למה התגרשת אני מתחיל להתנצל שאני לא אשם ואני ביקשתי את הגירושים ומייד אניצריך להתחיל לספר את סיפור חיינו ביחד ומתחילות השאלות למה לא עשית ככה למה ככה ובזה הקשר נגמר עוד בשיחת טלפון הראשונה איך אני יכול לדלג על נושא זה לפחות עד הפגישות המאוחרות יותר בלי להסתיר כיביכול (אין לי מה להסתיר)

א ש לי

New member
מעולם לא שאלתי את השאלה הזו.

מה זה משנה מה התשובה? בולשיט, שאלה קטנה לטעמי. כולנו פה הגענו לסוף מכירים את התחלתו טעמו וסיבותיו הדומות וכל כך לא חשובות אולי מה שהיה בך לא נכון לאקסית, יהיה נכון לאחרת? לא רק שלא שאלתי, בהמשך תמיד היה צורך לשתף כל סיפור שלא יהיה, התקבל...היה, ניגמר והנה לי התחלה חדשה ומקסימה, בגלל סוף שהיה.

אז אל תחפש רווקות...

גרושות יבינו טוב יותר שלפעמים הדברים לא מיסתדרים וצריך לחתוך... ועוד המלצה קטנה , שב עם עצמך תסלח לעצמך תעשה שולם עם עצמך ותאהב את מי שאתה ... כך בשכל שיחה שתהיה לך תוכל לשדר בדיוק מי אתה כאשר אתה סולח ומבין שבעצם אין את מי להאשים תשדר את הדברים נכון יותר , ואז בכלל לא תתמודד עם ההתנצלות בהצלחה ....ובכל זאת תחשוב לכיוון של גרושות חחחחחח

Netta79

New member
אממממ שאלה טובה ..../images/Emo140.gif

גם אותי מיד שואלים , זה מאוד מובן אני אומרת שלא הסתדרנו , התחתנו צעירים וכו' תראה, אני ממש מבינה למה הן שואלות ... אם בגדת בה? הרבצת לה? היית אבא שיכור ואלים? זה רלוונטי לא? (רק שההבלות לא מבינות שאם זה כך - לעולם לא תאמר את האמת
) אם היא בגדה בך ? אולי תהיה לך בעיית אמון בה? אם היא היתה חולה? אולי החדשה תרגיש שאתה עלול לנטוש אותה כשתחלש... בקיצור , גם אני מאמינה שלטנגו צריך שניים (בלי הכללות , יש יוצאי דופן - ופה כולם נשמות טהורות -גם אני
) ולכן , כשרווקה יוצאת עם גרוש - זה מעניין אתה יכול לומר בנימוס , את יודעת , לא מפרקים נישואין סתם , כנראה היו לנו סיבות בהמשך אולי יהיה לי יותר נוח לחשוף אותן בפנייך אני מקווה שאת סבלנית
זהו והבצלחה בשנה החדשה
~נטע

../images/Emo45.gif

הכל טמון בגישה ההסברתית. אצלי זה אף פעם לא היה אישיו... עמית

יערית

New member
שלום גרוש טרי

אתה תמיד יכול להכין מראש בוורד את סיפור נישואיך /גרושיך,להדפיס ולקחת אותו לכל מפגש,ברגע שמתחיל מטר השאלות,אתה מושיט לה את המסמך, מבקש ממנה לקרוא את זה מאוחר יותר ,חבל על הזמן שלך מבין?

קליל 1

New member
יערית..אולי תכיני שאלון מצוי לגרוש

חדש? ואז נבנה פורמט וכל חדש יענה על כל השאלות.. נעשה ניקוד.. וכך כל מי שהניקוד שלו יהיה בין לבין..הוא בחור חיובי.. ומניקוד עד ניקוד..הוא מציאה.. וכך הלאה..

קליל 1

New member
מאחל לך שתבריאי במהרה../images/Emo140.gif

חג שמח ושנה טובה.. אהבתי את הספור על הירקן..

ליל ס

New member
לא צריך להתנצל...

זו עובדה לא? תודיע שאתה דוחה את ההסברים...שאתה רוצה להכיר, להשקיע, לפתוח דף חדש... בטוח יהיו כאלה שיסכימו...

t o t a l

New member
כי היה לנו חרא ביחד

מי שרגיש לאנשים ובריות יודע שהאמת [לגבי ה-למה] מורכבת ואינה ניתנת להסבר בחצי משפט. מי שבכל זאת שואל יקבל תשובה רדודה [אך מספקת] כמו...."כי היה לנו חרא ביחד" מה שמסקרן זה למה אתה מרגיש צורך להתנצל?

ע פ ר ל ה

New member
הוא מתנצל בגלל חוסר בטחון עצמי

ומבוכה גדולה בשאלה שנשאלת.אחד הדברים המטומטמים לעשות,זה לשאול שאלות חקרניות וחטטניות כשבעצם אותו אדם שעומד ממול הוא זר לחלוטין. לטעמי זו חוצפה שגובלת ב "אהבליות גמורה". אנשים עם טאקט ונימוס,יודעים "לקחת את הזמן",ואת הקצב המשתלב בין שניים. שיהיה לך בהצלחה איש
רק אל תיכנע לטימטום שהוא נחלתם של רבים מיושבי ארצנו(סחבקים יעני). עפרה

לבדיתי

New member
עצתי לך, תגיד שהתגרשתם מפני שזה

נגמר בינכם, השנים עשו את שלהן ושניכם השתניתם והגעתם להחלטה שאתם רוצים להתגרש. גם אם זהו שקר לבן ממליצה לך לשקר בשלב זה וכשתכירו והיא תאהב אותך בזכות עצמך היא תהיה בשלה לקבל את פרטי הסיפור כפי שהוא בינתיים כדי שתציין שהקשר שלך עם גרושתך הוא טוב. שאתם לא אוייבים(זה פחות ירתיע אותה, הרבה נשים חושבות, יו...אם הוא נלחם בגרושתו ועושה לה את המוות, אז אולי בבוא יום אם ניפרד יאכיל אותי אותם המרורים)

Netta79

New member
לשקר? ../images/Emo31.gif

אני לא מבינה? אם הוא בכאסח עם האקסית? החברה החדשה תגלה את זה במוקדם או במאוחר ... למה לשקר? אם הוא לא שלם עם מה שהוא עושה , שיתקן את זה אם הוא שלם , יש לו שתי אפשרויות לומר את האמת לדחות את אמירת האמת לשלב מתקדם יותר אם החברה שלו לא מבינה למה הוא לא אמור לגולל את סיפור חייו בפניה בשלב זה , אולי כדאי שיצא עם יותר אינטיליגנטיות ... לשקר? אף פעם לא !
~נטע

בודדה27

New member
תגובה

אין צורך להתנצל ואתה לא חייב לספר לאף אחד על הקשר הזוגי שהיה לך לפחות לא בפגישה הראשונה אולי פשוט תעביר נושא או תאמר שזה נושא שלא בא פשוט לדבר עליו אצלי המצב הפוך נמאס להם לשמוע על האקס שלי

למעלה