דף חדש!!

דף חדש!!../images/Emo8.gif

היי.... קרה לכם פעם שמצאתם את עצמכם ממש ממש רוצים לפתוח דף חדש, בעבודה, עם החבר, בלימודים ובכלל בחיים??? לי קורה עכשיו אבל איך עושים את זה .. אני רוצה שינוי אבל גם מאוד מפחדת... אשמח לתגובות.. אוהבת מאוד, יום טוב ומלא אושר איב

rubber duck

New member
היי איב ../images/Emo13.gif

לפתוח דף חדש כן זה קרה לי וכשזה קרוה לך זו הזדמנות שהחיים נותנים לך את לא חייבת לקחת אותה ויכול מאד להיות שאת לא צריכה לקחת אותה ומצד שני יכול מאד להיות שאת רוצה לקחת אותה וזה הדבר הנכון עבורך
אני לקחתי אותה והיום אני אדם אחר - ביסודי אני אותו אדם אבל מרגיש אחרת לגמרי זכיתי למשהו וזה משהו טוב אני מצרף קישור להודעה הראשונה שלי בתפוז מאז עבר לא הרבה זמן והכל נראה כל כך אחר ושנה והרבה יותר טוב זה לא שהכל מושלם אבל החיים האירו לי פני וזאת משום שלקחתי את מה שהם נתנו לי באהבה
שרון

שבילים

New member
מתחילה בצעדים קטנטנים

כן, ועוד איך אני מכירה את ההרגשה הזאת של לרצות לפתוח דף חדש. זה קורה לי הרבה במיוחד לאחרונה. וזה כמובן קרה לי בעבר. וקרה לי גם שהתייאשתי מהר, אחרי שקיבלתי את ההחלטה לפתוח דף חדש. רק עכשיו אני חושבת ש"עליתי" על הפטנט: בדרך כלל, כשאנחנו מדברים על שינוי או על הרצון לעשות שינוי, אנחנו רוצים שזה יהיה שינוי גדול ומרשים שנרגיש בו היטב. אבל שינוי כזה הוא גם מאוד מפחיד. והסיכוי לסגת לאחור אחרי שינוי כזה הוא לדעתי גדול יותר. לכן, אני מתחילה מצעדים קטנים ויום-יומיים. משתדלת לעשות כל יום את מה שעד היום פחדתי לעשות. אפילו אם מדובר בדברים ממש קטנים. במקום לרוץ או ליסוע מהר בשבילים של החיים, אני בוחרת ללכת לאט, בצעדים קטנים שיובילו אותי אל המטרה, כלומר אל השינוי. לאט - אבל בטוח.

מפחיד אותי...

השינוי.! הייתה לי יציבות הייתה לי מסגרת(אם אפשר לקרוא לזה ככה) כל הזמן מתרחשים אצלי שינויים בתקופה של החצי שנה האחרונה.. בעיקר בעקבות הספר "מי נזיז את הגבינה שלי" בהתחלה חשבתי שזה טוב אבל השינויים לא מפסיקים לבוא. אני לא יודעת מי אני, או מה המטרה שלי, מה אני רוצה לעשות ומי אני רוצה להיות... לפני שנה ידעתי בדיוק.. זה ממש מוזר לא? אני סוג של בן אדם שצריך תוכנית שממש חייב לדעת לאן הוא הולך ולמה לצפות וזה פשוט לא קורה.. וזה ממש מפחיד. יום טוב...! איב נ.ב- קיבלתי את התעודה... ממש טובה!

~דויד~

New member
כך צריך להיות... את במצב מצוין

אין דבר כזה יציבות, אלא רק יציבות נפשית ובטחון פנימי. לכי לפי ההרגשה הפנימית שלך

קרה לך פעם שהסתכלת על הדף

האחרון בספר כי לא יכולת להתאפק מלדעת מה בסוף קורה? אז בחיים זה לא ככה. אנחנו לעולם לא יכולים לדעת מה יקרה בסוף כי בכל רגע יש הפתעות, טובות ורעות, והמשימה שלנו היא להבין מה אנחנו רוצים עם כל ההפתעות, שהן בעצמן שינויים. דף חדש. הוא רק חלק מהדרך. יהיו לך הרבה דפים חדשים. אין צורך לפחד, כי אם לזרום. קל לומר, קשה לבצע. צעדים ראשונים הם תמיד מפחידים. תמיד קשים. ולא יקחו אותך אל הסוף הטוב, שזה האושר. אבל חייבים לעשות אותם בכדי להגיע לצעדים שכן. יש בך כוח! יש בך יופי! את מסוגלת! תהני. אל תחשבי על מה שיכול להיות. תחשבי על מה שעכשיו. אם יש שינוי הוא רק שיעור בחייך שעלייך ללמוד. בחיוך, שני.

soulbird

New member
חוט יקרה

הודעה ממש מקסימה
אגב ניסית פעם לקרוא ספר מהסוף להתחלה ? ככה הפוך? לא? גם אני לא! אבל תודי שזה יכול להיות מעניין .

מתוקות אתן. :)

ניסיתי פעם לרוץ אחורה בזמן, אבל רק נפלתי. אז רצתי קדימה, ופיספסתי. וכך פשוט עברתי לקצב שלי:) מעניין ביותר! - שימוש יחיד באייקון מאז שנת 200 לפנה"ס-> במבט על האייקונים.. מצאתי אחד שמתאים לכינוי הקודם שלי. אז מהיום אחתום ככה.
< my true colors רק שתדעו. מתוק נכון?

למעלה