דף חדש

דף חדש../images/Emo63.gif

הדלת שנסגרה לה נפתחה מעט. וכנראה שצריך לפרוק, לצעוק, להוציא את ה....כל, את כל הג´יפה, כדי שדברים יסתדרו. אתמול, הוא חזר מאוחר בלילה (איש צבא) והחליט שמדברים, מדברים על הכל-הכל. דיברתי-הוא הקשיב ושתק, הוא דיבר-הקשבתי ושתקתי ולאט לאט הטונים עלו, המילים התעצמו ו.....הכל פשוט יצא שם ואני הרגשתי מרוקנת ונקייה והוא ...הוא אמר : " ועכשיו, אפשר לפתוח דף חדש?" ואני: " הממממ...אפשר? אולי...אתה יכול לנסות, ננסה יחד." וזהו.... סגרנו דף אחד ופתחנו דף שני לפרק שאני מקווה שיהיה פחות סוער ופחות טעון. וכנראה שבאמת הפיתרון הוא: להוציא, להוציא הכל הכל הכל. שיהיה רק טוב!

א ו ר1

New member
איזה יופי לורה!!!

אני שמחה בשבילך שהחלטתם לפתוח דף חדש, אבל מה עם השקרים וחוסר הפרגון האם דברתם גם על זה? אני מקוה שיצליח לכם ...כי במקרה שלי פתחנו לא רק דף חדש , אלא ספר שלם כל פעם אבל כפי שאת יודעת זה לא עזר.

תודה אור

אתמול דיברנו, דיברתי על הכל---אמון, חוסר פירגון ויחס ועל כל מה שהעיק. הוצאתי את הכל ממני והוא, הוא הוציא גם. בפרק הזה אני מאמינה ומקווה שיהיה טוב יותר לי ולו. אני יודעת שבהתחלה אולי הכל ייראה מזוייף אבל...מקווה שזה יילך ויהפוך לאמיתי. היייי, ואת, את לא סיפרת על הגישור, איך היה ומה היה? (סקרנית...)

לורה..............

אני מאושרת בשבילך- זה רק מוכיח שבעלך לא התייאש ורוצה אותך לידו... הלוואי והכל יסתדר- עליכם רק לזכור שתמיד יש עליות ומורדות פשוט צריך לדעת להתמודד בצורה נכונה. שיהיה לכם המון בהצלחה- שרלוטה.

../images/Emo57.gif בשעה טובה לורה...

שמחה עבורכם. כמו כולם, לבטח גם אתם הקמתם בית על יסודות אהבה ותקווה, שמחה שאתם עושים שיפוצים בבית ולא ממשישים חו"ח בהריסה. בהצלחה!

לקחתי ת,חמסה

תודה לך חונה.... הקמנו בית על יסודות אלו אבל, ראבאק, לא ידעתי שכ"כ קשה להיות שיפוצניק במצבים אלו.
תודה מכל הלב

למעלה