דף חדש בפורום סוסים!

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
דף חדש בפורום סוסים!

שלום לכולם,
אחרי התלבטות החלטתי לקפוץ למים הכחולים של הנהלת הפורום.
הפורום שלנו קצת מנומנם לאחרונה, ואני מקווה שזו תהיה הזדמנות לעורר אותו קצת ולהכניס בו הרבה תוכן.
עכשיו, בשיא הכנות, אני יכולה לדבר שעות, אבל אם אני אדבר עם עצמי יהיה פה מאד משעמם...
וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פורום קם ונופל על הכותבים, אז בואו בהמוניכם, וכל הכותב הרי זה משובח!
כמו כן, כל עצה מעשית לשיפור או הוספה לפורום תתקבל בברכה - אשמח לקבל מסרים אישיים בנושא.

אני לא נכנסת כרגע לניסוח תקנון לפורום; כמה נקודות עיקריות וחשובות:
אל תעשו אאוטינג לגולשים בפורום. מה זה אאוטינג? חשיפת פרטים על משתמש אחר ללא הסכמתו.
תרבות דיון - בואו נשמור על תרבות דיון מכבדת ושפה נאותה. הסוסים מוציאים מאיתנו הרבה פעמים להט, וזה מצויין, אבל לא צריך לסתור דיבור תרבותי.
שרשור - אנא הקפידו לשרשר הודעות לשרשור הרלוונטי. נושאים שלא קשורים בנושא הפורום - אנא סמנו ב|off|. שרשור לוח מודעות יפתח מדי פעם - אם יש לכם מודעה לפרסם ואין שרשור כזה בדף, פתחו אחד ושרשרו אליה.
ייעוץ - העצות בפורום לא מחליפות התייעצות עם בעלי מקצוע, בדגש על מאלפים, מפרזלים וכמובן וטרינרים. כשאתם מייעצים, שימו לב היטב למה שאתם כותבים והמנעו מלהטעות או לנדב מידע שאינכם בטוחים בו.

לסיום, קצת על עצמי:
שמי גירי (באמת!) ואני רוכבת כמה שנים, לאחרונה בעיקר קפיצות.
אוהבת מאד סוסים ואוהבת לקרוא, ללמוד מבעלי ניסיון ולהבין לעומק כל מה שקשור בהם. מעולם לא הייתי טיפוס של "כי ככה".
בספטמבר האחרון עברתי לחו"ל לתקופת לימודים וכעת אני גרה בקלגרי, אלברטה (קנדה).
פה באיזור סוסים הרבה יותר נפוצים מאשר בארץ, ובעיר עצמה ישנם שני מוקדים גדולים לפעילות רכיבה ספורטיבית - ספרוס מדואוז, מתקן תחרויות קפיצות בינלאומי מהשורה הראשונה, והקלגרי סטמפיד, אירוע רודיאו ורכיבה מערבית מהגדולים בעולם.
ניתן לומר שהגעתי למקום הנכון

מצרפת תמונה שלי עם צ'ואי, הסוס שאני עושה עליו חצי פנסיון עכשיו.

giri

New member
עוד נסיון עם התמונה

איזה פאדיחה על ההתחלה!

fliperit

New member
בהצלחה

משמח מאוד שפותחים כאן דף חדש. אני מקווה שעכשיו יהיה בפורום מקום לכולם, גם כאלה שחושבים קצת אחרת

מנהלת חדשה בפורום

גולשים יקרים,

אנו מברכים את giri עם כניסתה לניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה והנאה בתפקיד.

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

למעלה