דף הריקודים

renat18

New member
דף הריקודים

מאז שנפתח הדף באתר הרוקדים של "חיפוש ריקוד" אני מחכה בקוצר רוח למילים ולצעדים.... מישהו יודע מתי הדף יהיה זמין?? נ.ב. הייתי היום בהרקדה באוניברסיטה ונורא נהניתי שהרבה באו למרות המצב:)

יקירתי שאלה זו, כמדומני, אמורה

להיות מופנית אלי. "חיפוש ריקוד" קיים ועומד באתר "רוקדים", אך עוד צריך שיפורים (יעשה בעתיד). לפני השיפורים יש עוד ה מ ו ן עבודה כדי להכניס את הנתונים על מחברי הלחנים והמילים. חלק כבר נעשה אך כ-2/3 עוד לפני. במקביל אני מוסיף לדפי המדריכים את קורות החיים ובעיקר בעמוד של "לזכרם". אפשר לראות שם כבר יותר חומר ממה שהיה קודם, בעיקר בזכותה של אביבה אורי (גם דב אורבך תרם את חלקו). אשר ל"דף ריקוד" הרי שכאלה יש כ-2000 ואין לצפות שבכולם יהיו מילות השירים. לאט לאט, עם הזמן, יכנסו גם נתונים לעמודים אלה, אך זו אינה עדיפות רשאשונה. זכור לי ש"דני יש רק אחד" כבר הסביר בעבר שהכנסת הנתונים הינה עבודה רבה ביותר והוא כמובן צודק.

דף הריקודים - מילות השירים

לירון, אני בטוח שלצורך הכנסת מילות השירים אפשר להיעזר בחברי הפורום. אין לי ספק שתהיה היענות מצידם. והיות ו"נאה דורש, נאה מקיים", אני מוכן לעזור בכל מה שאוכל.

תוד לך ראפ

אכן אני נעזר. למשל המילים של "צנעה" שכתבת אתה בפורום, נשמרו במחשבי בקובץ וורד ומחכות זמן שאני מקווה יהיה לי כדי להכניסן לבסיס הנתונים. אתה ואחרים מוזמנים להעביר אלי בקבצי וורד כל חומר כאמור וגם לבקש מחברי הריקודים "סיפור" לכל ריקוד, ז"א כיצד חובר, מדוע, מה עבר בראשו בעת ההיא וכו'. אני כמובן מבקש גם כן ויש רצון לעשות זאת, אך מנסיון יש צורך בהרבה תזכורות וכמו כן לא אל כולם אני מספיק ליזום קשר. אודה על כל עזרה בנושא ולא לא נבנה את המידע.

למעלה