דעת יחיד

brainiac

New member
דעת יחיד

אהלן, ברחתי מהעזרה לאמא במטבח כי התחשק לי לכתוב קצת. ברשותכם, קצת פלצנות. כשחג החירות הוא היום בערב, והטבע מתחדש ופורח - אני חושב על החיים שלי, באופן בלתי-נמנע כמעט. בעוד מספר ימים תמלאנה חצי שנה מאז שסיפרתי לאחי שאני הומו, הוא היה הראשון לדעת. בשבוע שעבר סיפרתי לחבר הכי טוב שלי, ובחודשים ביניהם סיפרתי לידידותיי הקרובות. נוסף לכך, ודאי ובוודאי שחשובה לא פחות, היא מערכת היחסים שאני נמצא בה כבר מעל חודשיים. הקשר מעולה עם אדם מדהים. אני לא מנסה להיות סופרלטיבי כשאני מצטייר תמונה הרמונית וורודה כל כך. הענין הוא לא אחר אלא שאני מרגיש אחראי לאושר שלי, ואת הנקודה הזו חשוב לי להגדיש. פחדתי כל כך הרבה שנים ממה יהיה איתי, איך יהיה, מה יגדיו, פחדתי מעצמי ומהיכולות שלי. קישרתי בין העובדה שאני להומו למלא דברים כמו הצלחה בעבודה או בלימודים כי היתי מבואס כל הזמן. תחושות החיות וההתחדשות הן נהדרות, ומרעננות. תחליף נהדר למה שקדם להן. אני לא הולך ברחוב כמו השנים בפרסומות של המחזור כולי מאושר ומחוייך. אבל טוב לי. אני רוצה לשתף אתכם בדעתי, קחו את עצמכם בידיים והעיזו לומר, להודות, להשלים. הוא משהו שאין לו תחליף. ואני בטוח שהעתיד יכול רק להשתפר, אם תתנו לזה פוש. אל תתביישו לבקש עזרה ממישהו (יוצעת, קב"ן או גורם אחר). חג שמח!

marik

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

כל הכבוד ואני באמת מאחל לך המון אושר והצלחה. אתה צודק וזה בהחלט ככה. אני מקווה שבאמת תהיה דוגמא טובה לאחרים שקצת חוששים מזה. כל הכבוד...

bios

New member
../images/Emo45.gif

אני הבאתי לראשונה את בן הזוג שלי לסדר, והיה כל כך פשוט וטבעי. בהצלחה!

marik

New member
גם אני הלכתי עם בן זוגי

לסדר אצל המשפחה שלו. הוא עדיין בארון, למרות שנראה שכולם יודעים. גם הדינמיקה ביננו היא דינמיקה של זוג, אבל תכלס, רשמית, הם עוד לא יודעים עליו. והיה מדהים. ומצחיק בטירוף... ונחמד לאללה.

brainiac

New member
תודה על התגובות

היעד הבא הוא לספא להורים.. כולי תקווה שאת הסדר הבא אחגוג עם בן-זוגי. זה נראה לי קרוב מאי-פעם בעבר -אני אופטימי

רסקול

New member
אין שמחה גדולה משמחת האמת

האמת משחררת. והיא שיחררה אותך. מדבריך עולה שלא צריכה ממש להיות בעיה ב"לספר להוריך", כי אם אחיך קיבל אותך כמו שאתה, סביר להניח שאלה תוצאות של חינוך סובלני מאוד של הוריך, ועל כך יש לברכם. מה דעתך להזמין את הוריך לארוחת ערב עם החבר שלך, ו"להרוג שתי ציפורים במכה אחת"? בכל מקרה - חג שמח לך. בהצלחה והמון אהבה.

marik

New member
זה מכה חזקה מידיי

לא רק שהם מגלים שהוא הומו אז הם גם מגלים שיש לו בן זוג והוא שיקר להם והסתיר מהם וכו'... לפי דעתי זה צריך לבוא בעדינות ורגישות. קח בחשבון שלך לקח המון זמן לקבל ולהבין את עצמך. עד שהשלמת עם עצמך והתבשלת מספיק בכדי לצאת מהארון, והיית שלם דיו כדי להכריז לעולם. גם להורים שלנו נחוץ זמן לעכל, לקבל, להפנים. הם גם צריכים זמן לצאת מהארון שלהם. זה תהליך. זה לא בום וגמרנו.

רסקול

New member
שים נא לב

שההצעה שלי באה על סמך מה שהוא כתב על אחיו, מזה הקשתי לגבי הוריו. אני לא יודע על מה אתה מדבר בקשר להורים. הורים הומופובים זו בעיה מכל דרך, הורים רגילים, הורים בגילאי החמישים הרבה יותר סובלניים. הרבה פעמים מרוב סובלנות הם נותנים לילד להתענות, כשהם כבר יודעים שהוא הומו, ולא חוסכים לו את שלב ה"גילוי".

marik

New member
אני מציע פשרה

גש לפורום הורים להומואים (או משהו כזה), ותשאל שם את ההורים איך הם קיבלו ואיך היו מעדיפים לקבל את הבשורה. והאם התנהגות כזאת היא מבורכת ומקובלת או שמא עדיף לנהוג ביתר עדינות. ההערה שלי נבעה דווקא מהודעות של הורים שראיתי שכתבו את זה. מהם למדתי את זה. אני גם לא ידעתי שלהורים לוקח זמן, כמו שלנו לקח זמן, לקבל את העניין. שהם צריכים זמן לצאת מהארון. אבל למדתי את זה דווקא מההורים עצמם. לכן מה שאני אמרתי - מבוסס. אבל אתם מוזמנים לבדוק אותי...

רסקול

New member
מאריק

הבחור יעשה מה שהוא צריך לעשות. אתה ואני מחדדים עמדות ותפיסות עולם. לא אתה אף לא אני ערכנו מחקר מדעי על עמדות של הורים להומוסקסואלים. אם יש מחקר כזה, תביא אותו הנה, שגם אני אקרא. עד אז גם אתה וגם אני מדברים מהניסיון האישי שלנו, והוא כידוע לך אינו זהה למחקר סטטיסטי רציני.

marik

New member
אין ולא יהיה מחקר כזה

אתה צודק במה שאתה אומר. אני פשוט לוקח בחשבון כל מצב שעלול לקרות. גם המצב ההפוך לדיעה שלך.

למעלה