דעת יחיד

Dehlofoz

New member
דעת יחיד

בעקבות צפייה בפרק 5 - "האימפריה מכה שנית" זוהי הפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה מאז ראיתי את הטרילוגיה החדשה.בעקבות כל הרושם שקיבלתי מהטרילוגיה החדשה הגעתי למסקנה שבזמן גלותו של יודה בביצות של דגובה הוא נדפק במקצת.. מה שלא עשו 800+ שנה של חברות במסדר הג'דיי -עשו 20 שנה של התבודדות בדגובה.

tactical

New member
נראה לי....

שהוא התנהג כמו מפגר בכוונה כדי לבחון את לוק.... כי שים לב שברגע שהם מגיעים לבית שלו ואז יודה מתחיל לדבר עם אובי ואן ולוק מגלה שהוא יודה הוא מתחיל להיות דיי נורמלי....

the sith

New member
כן נכון פתאום

הוא מתחיל להיות רציני כמו בכל הסרטים.

KingpinEX

New member
הוא בחן את לוק

תפסיקו לחשוב שהוא קיבל מכה בראש... הוא רצה לראות אם ללוק יש סבלנות אז הוא שיחק אותה דפוק.

Dehlofoz

New member
אאאאאבבבבלללל

נכון שבהתחלה הוא התנהג ממש מוזר כדי להסתיר את היותו מי שהוא אבל עדיין גם אחרי שלוק גילה מי הוא - הוא נראה יותר כמו פארודיה על יודה :)

תחשוב,

אתה נמצא בבידוד 30 שנה או לא יודע כמה שההפרש שנים זה כל כך ברור שהוא נדפק

Obi Dan Kenobi

New member
הוא לא "שיחק אותו".

לטענתך, יודה עשה את עצמו משוגע, כדי לראות איך לוק מגיב. לדעתי, אין לזה שום קשר. שים לב לעניין קוואי-גון וג'אר ג'אר. קוואי-גון לא מתייחס בצורה כל כך מכובדת לג'אר ג'אר, במפגש הראשון, וזה לא אומר כלום על היכולות שלו בתור ג'דיי. יודה היה בהלם מעורבב בשמחה, כשהוא ראה עוד נפש חיה בדגובה, שהיא לא נחש או כריש. הוא התלהב עוד יותר, כשהוא ראה את הציוד הטכנולוגי של לוק.

Dehlofoz

New member
התלהב מהציוד של לוק????

עברו סך הכל 20 שנה איזה פריצה טכנולוגית כבר היתה יכולה להתרחש??? אותו ציוד אותו R2D2 אותו הבלאסטר - בגלקסיה שלהם הטכנולוגיה קפואה במקום- גם לפני 5000 שנה היו אותם הנשקים ואותם הטכנולוגיות של החלליות וכו. נראה לי יודה מצא "חומר" טוב בדגובה ולוק תפס אותו בHigh

funkey monkey

New member
עדיין..

תנסה אתה לחיות במשך 20 שנה שכל מה שמסביבך זה ביצות, אין אפילו מנורה ליד ונראה אם אתה לא מתלהב שמישהו מביא לך פנס.

Y. Welis

New member
יודה ידע על בואו של לוק מאובי וואן

לכן הוא הגיע אליו *מיד*. הוא לא היה נלהב לקבל אותו כפאדוואן, וניסה להוכיח את זה בכך שהדגים את חוסר הסבלנות של לוק כלפי יצורים שלא הכיר - לוק לא היה מסוגל ולו לרגע להניח שיודה הוא אכן המאסטר רב העוצמה. הוא היה עצבני, מתוח וחסר לגמרי את 'המבט הפנימי' שנדרש ממי שמעוניין ללמוד. יודה חשש מאוד שהוא יהיה לאנאקין חדש.

KingpinEX

New member
נכון, הוא ידע ועוד איך.

ואם הוא מתהלב... אז למה פתאום הוא הופך להיות רציני בטירוף?! פתאום הוא הפסיק להתלהב? אתה מדברים שתויות הוא בחן את לוק וזה הכל. הוא פאקינג ג'די מאסטר לא מענין אותו טכנולוגיה, והוא אכן ידע שלוק מגיע הוא לא חשב שזה סתם מישהו.

nmaymon

New member
יודה - אתנחתא קומית

אם לא קלטתם עדיין יודה היה ונשאר אתנחתא קומית בכל 6 הסרטים. הקטעים הכי מצחיקים בכל הסרטים קשורים אליו. יצור חמוד וקטן שנראה חסר אונים אבל בעצם יש בו כוחות אדירים. בכל הסרטים הוא נוטה להיות מוזר הרבה פעמים -כמו איזה זקן עם בעיות זכרון. עד שצריכים אותו באמת ואז הוא מפתיע...

IstarinCale

New member
אני דווקא לא חושב כך

יודה לא היה סתם אתנחתא קומית, גורג' ("חברי הטוב") גם עשה אותו חכם והקטעים המצחיקים לא באמת מצחיקים אלא רק בגלל העובדה שהוא קטן וזקן ולא נראה כל יכול כפי שהו (לדוגמא: הקרב שלו עם הרוזן דוקו בסרט השני)

blagen

New member
אני חושב שהוא באמת עושה את עצמו..

לוקאס לא היה מסכים לעשות ככה צחוק מהג'דיי הכי חזק ביקום. ויש לו את הכוח, זה אף פעם לא משעמם.

Torian

New member
אל תשכחו ש...

לוקאס לא תכנן את הטרילוגיה החדשה כשהוא הכין את הישנה(נכון?) ואני חושב שאם זה ככה אז הוא לא תכנן את כל המלחמות עם המשובטים והבדלנים ואת זה שיודה הרבה יותר רציני...

panterist

New member
הוא כן תכנן

בטח שהוא תכנן את הטרילוגיה הראשונה... אני לא יודע אם הוא חשב לעשות סרטים ממנה אבל היא בטוח היתה כתובה. עובדה שלתקווה חדשה קראו מיד בצאתו פרק 4 . היו לו עוד 3 פרקים מוכנים... והוא כן תכנן את כל המלחמות עם המשובטים . שים לב שלוק שואל את אובי וואן- לחמת במלחמות המשובטים ?

למעלה