דעת הקהל נחוצה

1Shir

New member
אני מסכימה ולכן במצב כזה מה שהייתי מציעה

זה לא לנהוג בקיצוניות לשום כיוון
כן הייתי נפגשת אם בא לך אבל רק אם אתה לוקח בחשבון שזאת לא "עסקה סגורה" ושאין לדעת מה יהיה ובדיוק עד לאן תגיעו
מצד שני לא הייתי נוהגת בהעמדת פנים (באמת נראה לי יפגום גם בהנאה שלך, כפי שכתבת) אלא מציינת בפניה בקטנה את הכיוון הרגשי שאתה הולך אליו, אך לא באופן נחרץ
מצד שלישי הנבואה ניתנה לשוטים והחיים דינמיים, אולי אחרי הפגישה הזאת פתאום יזרום לך להמשיך עוד קצת איתה? או שבכלל היא לא תרצה בך?..
רק דבר אחרון, בכל אופן אם הכל יזרום טוב כן לסקס מלא ונחמד, הייתי מתנהגת ברגישות אחרי, שזה למשל אומר לא לקחת את הדברים שלך ולברוח אחרי... אם היא רוצה שתישאר את הלילה, תישאר איתה, אבל מצד שני אל תשלה אותה, אבל מצד שלישי הכי חשוב שתהיה בנאדם!! שזה אומר לנהוג הן בכנות והן ברגישות וטקט... ז"א אפשר מצד אחד להתנתק כ"זוג" ומצד שני לשמור על תקשורת פתוחה בתור מישהי שאכפת לך ממנה קצת...

מקווה שהייתי מובנת

Anna Vasserman

New member
גבר אמיתי, אבל באמת אמיתי

לעולם לא ינצל אשה.

מי שקודם כל נועץ - הוא לא גבר. הוא סתם זכר מיוחם שמפחד לאבד הזדמנות לסקס.

אם גבר פוגש בחורה ושניהם מסכימים שזה לסקס בלבד - סבבה.

אבל אם הכוונה של הקשר היא להפוך למשהו רציני, ואתה יודע שזה לא זה ועומד לחתוך - אם אתה שוכב איתה - אתה פשוט מנצל אותה.

אל.

tomasth

New member
גבר = אדם , כל מה שאומרים על גבר אמיתי לא רק

ההקשר הזה , הכונה היא אדם. "נכתב בלשון זכר אך מיועד לשני המינים".

70-80% מהאנשים (גברים ונשים)

חושבים קודם כל לקבל את הסקס ורק אחר כך ליידע את הפרטנר שהקשר איתו/איתה לא מתאים.
זה מבחינתי הגועל שבגועל וכמו כולם גם אני חוויתי זאת מספר פעמים, אבל אני תמיד ידעתי לא להתרגש מזה ולראות את חצי הכוס המלאה (ההנאה מהסקס).
אבל לא כל האנשים הם כאלה עם ראש קליל, אז אני מציעה שתדבר עם הבחורה באופן גלוי ואם היא תירצה לזרום איתך לסקס חד פעמי או למין קשר יזיזותי לא מחייב, אז הרווחת.
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה

ivgy1980

New member
אני הייתי בא, אומר ת'אמת - והולך

אל תעשה לנשים (ובכלל) את מה שאינך רוצה שיעשו לך.

Sponge Worthy

New member
לך על זה

תעשו את זה במשך שבוע-שבועיים, לא יקרה לה כלום ולא ייגרם לה שום נזק. זה לא שאתה מחזיק אותה עכשיו בקשר של שנתיים ורק אז מודיע לה שלא מתאים לך.
חוץ מזה, עם כמה שאתה חושב שאתה "נצלן" ו-"רמאי", הבחורות הן נצלניות ורמאיות פי 10 מאיתנו. משקרות, מנצלות אותנו בשביל כסף, עושות דאבל-בוקינג ואז שעה לפני הדייט מתקשרות לאחד הבחורים ואומרות "אני חולה", וכו'. גם להן מגיע לחטוף, לא רק לנו.

בהצלחה!

זה לא "כוסית" זה זובון

ואם אתה מתבטא בביטויים כמו "תנעץ", אז או שהראש שלך עצמך מזוהם למרות ההיסוסים המוסריים היפים שאתה כאילו מבטא פה, או שיש לך חברים מזוהמים, ולבחור בחברים מזוהמים = להיות בעצמך מזוהם.

למה את לא מאשימה את הנשים....

שהביאו את עצמן למקום כזה שידברו עליהן ככה?
למה רק הגברים אשמים?

אני אישית לא מחבב את השפה הזו
ובהחלט בחירת החברים שלי בחיים היתה לא משהו
אבל עדין אני לא חושב שהכל זה אשמתם
זה מדרון ששני המינים ירדו אותו יד ביד

כמהאפשר

New member
כי השרשור לא עוסק ב"נשים".

יש כאן גבר אחד שכותב, חושב, מהרהר, מתייעץ.
אתה.
ועל איך שאתה חושב, מתבטא ופועל- אחראי רק אתה.

על גברי ונשות העולם- אחראי כל אחד ואחת.
אם תתנהג כמו רפש, אל תבכה ואל תתייסר.
אם תרצה להתנהג בצורה מוסרית- זקוף את הראש ותהיה גאה בעצמך.

למעלה