דעת הקהל נחוצה

דעת הקהל נחוצה

נגיד אני יוצא עם בחורה 3-4 דייטים
הכל הלך מצוין, לא שכבנו
טוב
אני עם עצמי מחליט שלא בא לי, לא שהיא לא בסדר, פשוט אני טרוד כרגע, ולכן אין שם באמת חיבור, כי הראש שלי עסוק במשהו אחר
והיא חמודה והכל והכל מקסים, שום דבר קריטי לא קרה
דווקא האסמס האחרון אלי היה "רוצה לבוא אלי לראות סרט" (
)
ואני מאוד רוצה לראות סרט איף יו נאו וואט אי מין
אבל בתוכי אני מרגיש פתאום שזה לא בסדר
כי היא כרגע לא יודע שאני מתכוון לחתוך את זה בשל הנסיבות
נסיתי למשוך לראות אולי דעתי תשוב אלי, אבל היא כרגע לא באמתחתי
ועד שאקבלנה חזרה אני לא פנוי שיכלית/נפשית
עכשיו העיניין הוא שמחכה לי שם "סרט" לראות
ותאמינו לי שהיא שחקנית שמאוד הייתי רוצה לככב לידה

ועכשיו אני לא יודע מה לעשות
חברים אומרים לי לך תנעץ קודם ואחר כך נראה מה יהיה
לא הבטחת ולא התחייבת לכלום, ככה זה עולם הדייטים
אבל בתוכי אני מרגיש שזה לא כנה
וזה משבש אותי
אני לא מסוגל לחיות עם עצמי ברעיון שאני עובד על מישהו בשביל משהו , בטח לא סקס
פצצה או לא פצצה
אני בכלל לא אהנה מסקס כזה
אני מאלו שזה עושה להם בחילות לדעת שאני לא כנה, על אחת כמה וכמה לבחורה

מה אתם חושבים, נהייתי כוסית
או שבאמת גבר אמיתי לא עושה דברים כאלו ?

ואם לדעתכם לידע אותה קודם, אז יש לכם אולי פתרון מקורי לאיך אני עושה את זה וגם מתעלס איתה?

צלשלספק

New member
דילמה

היא צלחה את שלב "תפקידה בכח בחייו של סוקי אם וכאשר"?
אם אתה רוצה לחתוך, פשוט תספר לה מה שכתבת כאן בשרשור הקודם וזה יגמר די מהר לדעתי, כאילו בטלפון כזה, יש מצב עם טריקה עזה וכמה קללות

תראה, זה באמת לא נעים כשאתה יודע ומרגיש שמכיוונך זה "לא" ללכת ולזרום עם מישהי שרוצה קשר רציני -במיוחד אם היא באה ממקום רגיש מגברים שהתאדו, יכול לתת הרגשה לא נעימה שפגעת במישהו אח"כ, באדם אחר. וזו הרגשה לא נעימה בכלל.
לפעמים יכולה לבוא עם זה גם קארמה רעה. זה יכול להיות דו"ח משוטר, קנס כלשהו או סרט הפוך מבחורה - או לא יודע מה. לקארמה רעה יש כל מיני צורות וצבעים, כמו לקארמה טובה, שיכולה להתבטא בהמון דברים חיוביים.

עדיף שתפתח את זה ככה שנחמד לך אבל... אם היא בכיוון של "יאללה נעשה עם סוקי חיים ומה שיהיה יהיה, אנחנו ילדים גדולים" - סבבה, זרום, בהסכמה, כשזה בא מהקטע הבוגר של "יאללה זורמים ומקסימום...", ובהחלט יכול להיות שיהיה לכם נחמד. אבל אם אתה מרגיש שהיא מאוד מאוד רגישה ומהבנות שיכולות לקחת את זה ממש קשה, או להכנס לסרט רע אח"כ - אל תכנס לשם, קארמה אחי, וגם זה לא יפה. במיוחד כשאתה סגור שזה "לא".

בכל מקרה, מה שלא יהיה - רק ממקום סבבה, כשאתה לא מרגיש שרימית אף אחד.

והכל בתיאוריה, כן? קשה לי להאמין שאם סיפרת למישהי (את מה שנכתב כאן בשרשור הקודם שלך) ובאותו נוסח, והיא זרמה עם זה מעבר לטריקת טלפון.
תקרא לי פסימי

תגיד

זה טבעי שאני כגבר אהיה כזה רגיש?
לא אמורים קודם לנעוץ ואחר כך לשאול שאלות ?

צלשלספק

New member
אין קשר ל"גבר", כאדם אתה אמור מדי פעם

להעיף מבט במראה ולגדל מצפון, במידה. אתה לא צריך להיות אחראי על כל הצרות החולות של העולם, אבל למצוא איזון לא להשאיר שלל אנשים מאוכזבים מאחוריך.
לא שהייתי אומר שמדובר בעניין של חיים ומוות - אך עובדה שעצרת לרגע לעשות חושבים.
נניח ויש לך אחות, רגישה, לצורך העניין, אם מישהו היה עושה קטע כזה לאחותך - לא נעים נכון.
ובטח לא היית רוצה שמישהי תדפוק לך "קטע מסריח" בצורה די דומה? ולא התכוונתי דווקא "לדפוק ולזרוק", לנשים יש דרכים אחרות לגרום לגברים להרגיש רע. אפילו מאוד רע.

בקיצור, שאתה בדילמה כזו, שיכולה להיות מקשר חברי בעבודה, עסקים, ועד לדייטים דרך כל סיטואציה שהיא בחיים, תמיד צריכה לעבור לך מחשבה קלילה בראש,
אם זה היה הפוך, בסיטואציה די דומה - איך אתה היית מרגיש?. אם מרגיש לך סבבה, סבבה. אם יש לך חשש שהמצפון יציק לך בהמשך או שלא יודע מה, אנחנו מדינה קטנה - אולי היא בת של לקוח, או חבר מהעבודה, קרוב משפחה או שכן - חבל לסיים בקטע כזה. בטח לא עבור איזה סטוץ, ובטח לא אם היא בכלל לא בטעם שלך.

לכתוב לך על זה שלקוח שהגיע דרך אחי, דפק אותי לפני שלושה שבועות? ומדובר בקטע חריג. זה לא קורה לי כמעט פעם באף פעם.
הנה שמע קטע, לאחי (עובד בזק) יש איזו מכרה בעבודה שהם בקשר חברי, אחי קישר ביננו אחרי שהמחשב שלה התפגר. בעלה סגר איתי עסקה של מחשב שהכנתי לו ממבצע הסטודנטים - (מה שהראיתי לכם במפגש בסוף דצמבר), הבנאדם - שכלל לא הבין במחשבים, מלבד להשוות מחירים בזאפ הוריד אותי במחיר כמעט לרצפה (בשביל רווח של בערך 300 !! שקל בנאדם), כולל מה שאתה לא רוצה מסביב, שירות שלוש שנים באתר לקוח והכל, גיבויי מידע, תוכנות מה שאתה רוצה.
חברה של אחי מהעבודה - אז לא אדאג להם? הבנאדם אמר לי: "סמוך על המילה - אני סוחר מכוניות ומתעסק עם סכומים גבוהים כל הזמן"
וציין ש"סגרנו וכו'" כמה פעמים.
(ובהחלט היה סוחר לא קטן) אמר ש"אין לו עצבים ללכת לבנק למשוך מזומן" - "אתן את הכסף לאחיך לפני" והכל אם אתה רוצה - אמרתי לו "עזוב", "סומך עליך". הכנתי לו את המחשב והיה מדובר בסכום של פחות מ2000 ₪ למחשב מודרני באמת ברמה מכובדת, הכנתי לו ספיישל בדיוק מה שביקש, שמתי לו כל מה שביקש, מה שנשאר רק להביא אליו.... לבית, בצד השני של העיר וגם לעבוד אצלו מן הסתם, להדריך אותו להעביר מידע אישי וכו'.

הבחור דתי, ככה שכיפה על הראש לא תופסת כאן כשמדובר בביזנס, מסתבר. אז חיכיתי עד לשבוע הבא וכו', ביום ראשון אשתו מתקשרת אלי ולא היה נעים לה לספר לי שהיא ובעלה קנו בכלל מחשב במוצ"ש ALL IN ONE באופיס דיפו בסכום שעלה הרבה יותר והוא אפילו לא ביקש ממני כזה כשידע שאני מוכר כאלו גם.
הבנאדם יצא מנייק וזבל חבל לך על הזמן. עזוב שגם לאחי לא היה נעים, וגם לאשתו לא היה נעים - אבל היא חיה עם קמצן שמחפש מחירים, לא אני.

חבל שלא עליתי על זה שהבנאדם יכול "להתהפך לי" כשאמר לי שהוא רוצה להחזיר מדפסת חדשה שקנה באייבורי בגלל שמצא אותה באינטרט ב40 שקל יותר זול, אתה קולט? לא חשבהתי שלי הוא ידפוק קטע כזה.
שמע, ברור שהבעתי מורת רוח על כך, בנימוס, לאשתו בטלפון, כי עדיין היא עובדת עם אחי וגם אני עדיין עסק לא איזה שלוח', שמע אנשים עושים כאלו קטעים מסריחים חופשי לאחרים - אבל לא לי - אצלי זה נדיר ואני אחד שמגבה את עצמו מ"מתהפכים כאלו", אבל שתדע שהגלגל הולך סביב...

לא הייתי אומר אלוהים ישלם לו חלילה וחס, בטח לא עבור מחשב חדש, ג'יזס. אבל אני לגמרי מאמין בקארמה, משתדל לעשות טוב. יש אנשים שלא אכפת להם לחרבן על כל העולם, עד שהעולם משתין עליהם בחזרה והם טובעים בשתן של עצמם.

אל תהיה כזה. זה כל מה שאני אומר לך.

צלשלספק

New member
ואני אציין עוד משהו...

זו לא הייתה שיחה אקראית עם הבנאדם, הפכנו לסוג של "חברי טלפון" והכל בכמה ימים ספורים, שיחות על קניות בסופר, רכישות לבית, ילדים, עבודה ומה לא, הכנתי לו מה שביקש בכיף אחד לאחד. גם אם לא היה שם רווח, הזמנתי לו ספיישל מה שרצה לפני שדפק לי את הקטע המסריח הזה.

הוא אפילו התבייש להתקשר שדפק לי קטע מסריח במוצ"ש ההוא אחרי שסגר איתי סופית, אז הוא שלח את אשתו להתקשר אלי. בהחלט, גבר גבר

לא מאחל לאף אישה כזה גבר קמצן שמחפש "זול" מתחת לפנס...

סביר להניח שאני אגיד לה

אני גם ככה לא אהבה מהסקס אם אני לא אגיד לה

אצלי אין דבר כזה לא להיות ישר

פשוט היא כזו מהממת שאם אני לא אתעלס איתה, יזלגו כמה דמעות
אפילו חברי יורידו דימעה

tatiana6

New member
טוף סוקי

לי זה נראה שבחורה הפעילה נשק יום הדין, כי אנחנו בנות רגישות לקרירות של גבר. גם אתה וגם היא מבינים שהאינטימיות וסקס זה משהו שמקשר. בהצלחה.

האממ..

לא נהיית כוסית. אני חושבת שזה יהיה הגון ביותר לא לבוא אליה לסרט. מאוד גברי מצידך.

שKקירה

New member
איך

לא נמאס לך מעצמך ???
איך אתה תמיד מבסוט על עצמך ולא מרגיש תסכול / ריקנות/ שברון לב/ שפלות /סלידה ????
תכלס אתה לא זקוק לתשובות של אפחד אתה הרי יודע הכי טוב עמוק בתוך הלב מה נכון ואמיתי לך...
אתה סתם מורח את ה כאילו חיים שלך והבעיות המורכבות ובעצם עושה כאן ניסוי וטעייה/תהייה על החברים..

ידידה טענה שאיך שלא יהיה

שהיא תעדיף סקס מאשר שלא יהיה סקס (הבחורה עם הסרט)

אני היה קשה לי להסכים, אבל ... כבר אי אפשר לדעת בימיינו

שKקירה

New member
נניח שבאמת

מעניין אותך התשובות שלנו...
מה זה משנה מה היא מעדיפה???
אתה צריך לעשות מה שנכון לך מה שראוי ומכבד אותך ואת הערכים שלך מה שמייצג אותך .

למעלה