דעתנו על המורים...

Sivush

New member
דעתנו על המורים...../images/Emo105.gif

בשרשור זה אני מבקשת ממכם לכתוב דעות ומחשבות על מוריכם היקרים ( מה שתגידי)....
אז אני אתחיל: 1. המורה שלי להסטוריה (עוזי אופיר) מוזר בטירוף. הוא נראה יותר מת מאדם מת..
( מה תגידו על ההגדרה?? ) 2. המורה שלי להסטוריה מורחב חמודה לאללה!!
3.המורה שלי לספורט(עפרה משו) תעשה לנו יוגה (יופי דו טו מי
)

Heavy Thought

New member
אה...

המורה שלי ללשון פשוט רעה. קוראים לה תמר, ומי שעוד לומד איתה - תנחומיי. המורה שלי לאנגלית מחורפנת לגמרי. (יפה) חחחחח "י'six?" המורה להיסטוריה (זאת שמלמדת גם היסטוריה מורחב) חמודה דווקא, והמורה למתמטיקה (אודיל'ההההההההה) גם סבבה :) קצת מציק, אבל אני עדיין אוהבת אותו. והמורה לפסיכו-סוציו חמודה :) וגם המורים בקולנוע סבבה לגמרי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
המורים שלי ככה-ככה ../images/Emo176.gif

רוית רז המורה להיסטוריה (רגיל, לא מורחב) ממש חמודה ונראית לי אחלה מורה. לימור המורה למתמטיקה חמודה אבל בתור מורה היא מעפנה (שמועות וחצי-בדיקה). והמורה לסוציופסיכו תהרוג אותי לפני תצליח לעניין אותי. o_O חבל, נושא מעניין.

ofrikit

New member
אוקייי...

קיצרר... יש לי מורה למתמטיקה פסדר-אלכס בקושי הספקתי ללמוד איתו יש לי מורה לאנגלית-קטי שהיא אממ חביבה לא משו יש לה צווחות כאלה מידי פעם בקול... והיא תכריחחחח אותך להסתכל בדף ולעקוב אחרי כול מילה כשהיא מקריאה משו *מעצבן* יש לי מורה הכי מאגניבה למנהל-חיה אני חושבת שהיא סבבה לגמרי ישלי מחנכת שחשבתי שהיא ממש מתוקה,אבל היא לא \: אממ...ענת משו *שםמשפחה מסובך* קיצר אז היא קצת מאכזבת ואין לי כוח לכתוב יותר כי בעיקרון אני יודעת שלא תקראו את זה:) אז זהו...חי:)

M o o n G i r l

New member
חחחח המורה שלי להסטוריה מיה

טוב שהחצאית שלה לא על הראש וזהו. נראה לי שהיא מנסה לחסוך בכסף אז במקום חזייה היא שמה ת'חצאית שתתמוך לה בציצים

Mooa-Numi

New member
אממ..

-המורה שלי לאנגלית [Katty] מפגרת, מטומטמת, מדברת בקול שאי אפשר להקשיב אליו, מתרגמת לעברית ולא יודעת אנגלית (שאלתי אותה איך רושמים משהו והיא אמרה שאין לה מושג. גם לי לא היה, אבל היא אמורה ללמד אותי!) -המורה שלי להסטוריה משעממת. -המורה שלי לספרות מטורפת לגמרי! עשתה לנו שטיפות מוח זאתי. -שלמה [חונך] חמוד
איזה עוד מורה יראה לכם The Wall וידבר איתכם על זה שאסור למורים לדכאות אותכם?! -המורה ללשון (אוסנת) מצחיקה. איכשהו, אני מרגישה שאלו כל המורים שלי.

scruby

New member
יש לי מורה..

הוא כמו עמוס רק במתמטיקה.... זה היה שיעור המתמטיקה הראשון שלי שנהנתי בוא.... כיף לי..

FRENZalY

New member
משעמם לי אז אני גם יעשה!!!

מתמטיקה- אלכס, אלצקו, אלקסיס. הוא פשוט גבר גבר!!! מוזיקה- דן וניר 2 סטלנים אחושרמוטה. לשון- חחחחחחחחח המורה הכי דפוקה שיש (אין לי כוח לפרט). אנגלית- יוווו המורה הזאת כוסית אחושרמוטה (איזה כיף:) וזהו אין לי כוח יותר...

למעלה