דעתכן...

samiro

New member
דעתכן...

שלום - אני בונה כרגע אתר חדש לנשים. לי הוא נראה בסדר גמור ונוח אבל בתור גבר, אני לא אופציה כאן. רציית לדעת מה דעתכם (הנשים), על האתר - מבחינת נוחות עיצוב ושילוב צבעים. אתן לא צריכות להיות גסות :p האתר בשלבי בנייה, ולא להתייחס לתוכן הוא עדיין בבניה כמו שאמרתי... הנה כתובת האתר www.Metukot.net

שירה1973

New member
חוות דעת כנה

ערב טוב אני לא יודעת לאיזה קבוצת גיל אתה מתכוון לפנות אבל באופן מאד ישיר אני יכולה להגיד לך שגם בחירת הצבעים וגם הסגנון של האתר גרמו לי להרגיש זקנה להפליא (ורק לידע כללי, אני בת 32). ביקשת לא להתייחס לתוכן אבל בכל זאת הערה קטנה (כי התוכן בעיניי משמעותי בהרבה מאשר הצבעים) - אני נורא מקווה שאתה מבין שנשים מתעניינות בעוד תחומים חוץ מאשר צביעת שיער, עיצוב ציפרניים ואיפור ליום-יום..... אם תרצה, אשמח לספר לך מה מעניין אותי למשל, אני אישה כך שאני אמורה להיות בקהל היעד של האתר הזה, לא ?... והערה שלישית וחשובה מאד בעיניי כאוהבת מושבעת של השפה העברית: יש שגיאות כתיב באתר, חשוב בעיניי לשים לב לעניין הזה ולעשות הגהה מוקפדת יותר. שיהיה בהצלחה בהקמת האתר !

samiro

New member
תודה...

אשמח שתפרטי היכן השגיאות. וכן - ספרי מה הית רוצה שיהיה. למראת שהתוכן זמני

חוות דעת נוספת

הצבעים בסדר האייקונים בתפריט העליון והגופנים משדרים ילדותיות התכנים ילדותיים נראה כי האתר פונה לבנות העשרה ולא לנשים. מעבר לכך, פורמט האתר נוח וברור. בהצלחה!

שירה1973

New member
המשך קצר

שלום שוב לגבי השגיאות - במבט חטוף הבחנתי למשל במילה "אובכן" (במקום "ובכן") שאם איני טועה ממוקמת בכתבה על צבעי השיער. לגי התכנים שאותי אישית היו מעניינים באתר המיועד לנשים - חסרה לי שם התייחסות לתרבות - מוסיקה, קולנוע, ספרות. אם אתה מעוניין להתמקד בעיקר בפן הנשי יש אפשרות להתמקד ביוצרות נשיות ואולי (אף רצוי) לשלב למשל ראיון עם סופרת ישראלית, זה משהו שהיה מעניין אותי אישית. הבריאות הנשית שונה וייחודית לעומת הבריאות הגברית, לכן היה מתאים בעיניי לצרף גם את הנושא הזה לרשימת התכנים. זה יכול לנוע בכל טווח הגילאים, כמו למשל כתבה על הפעם הראשונה של הנערה המתבגרת אצל רופא הנשים (חוויה שזכורה לכולנו אני משערת) ולהגיע גם אל הנשים הבוגרות יותר, למשל כתבה על גיל המעבר. נשים וקריירה זהו שילוב מורכב ולא פשוט, בעיקר כאשר מתווספים הילדים למשפחה והאישה הופכת גם לאמא. נראה לי רעיון טוב לשלב באתר גם התייחסות לאספקט הזה בחייה של אישה. ואם כבר הזכרנו אמהות - אני חושבת שלא תמצא אמא אחת שלא תשמח אם תהיה לה במה פתוחה לספר על הילדים שלה ולשתף בהברקות של הילדים הכי חכמים בעולם...
יש עוד הרבה רעיונות, רק צריך לפתוח את הדמיון ולהתחיל "לרוץ" איתו. שיהיה הרבה הצלחה !

samiro

New member
עזרה :)

תמיד אני שמח לקבל עזרה ויעוץ אבל היתי רוצה שתשימו לב יותר לעיצוב... ולצבעים כמו שהבנתי - הצבעים באתר משום מה לא משתלבים טוב... לגבי התוכן - הכל ישתנה בקרוב... עוד משהו קטן בהתייחסות לצבעים, בחלק העליון של האתר, את הצבע הכחול בעיגולים, אי אפשר לשנות... מסיבות תכניות תודה

samiro

New member
עזרה בבקשה בבחירת צבע,דוגמאות בפנים

הנה כמה אופציות שעשיתי לבאר למעלה. אותו אני אשנה דבר ראשון ואז את השאר לא בעיה לשנות כבר.. תגידו מה יותר יפה הנה הלינק לדוגמאות. http://www.metukot.net/files/flash/1.htm תודה.

למעלה