דעתכן חשובה לנו :p

דעתכם חשובה גם לי

אז אין פה כוונת זדון לתיבה מפוצצת ממש לא אבל ברוח הבוקר והשבוע ,שיהיה המשך יום נפלא.

ואני תוהה ...

איך לעזאזל התמונה לא קיבלה פידבקים ? היא כל כך מזמינה ומגרה ........ רררררררררררררררררררררררררר

אני לא תוהה

הרבה אנשים קוראים סמויים ושולחים פשוט מסר. או כאלה שנמאס להם משדיים.

אני לא טובה בקשר וירטואלי אבל יש אנשים שעושים לך את זה בכתיבה שלהם דבר שאני דמה עליו דגש גבוהה אבל לא מחפשת מעבר.
תודה,

גמני אוהבת את התמונה.

נמאס משדיים ?

לי זה לא יקרה !!
מוכן להקים קבוצת תמיכה לגברים שנמאס להם משדיים ולהזמין אותך להדגים להם מה שהם מפסידים ! ובתור קורא סמוי רב הזמן הייתי חייב להגיב ... אז יש גם כאלו

האם התכוונת לצבועים?

המונח צבועים יש לו שתי פרושים:
א. צבוע - בעל חיים.
ב. צבוע - אדם שנוהג לא כפי שהוא רוצה וחושב.
מה מתאים לך מבין השניים?

ולא צריך להראות צבועים זה רק פורום חברותי ואתה/את לא חייבת להגיב.
אבשלום קור היה כועס על זה גם אבל גם אני לפעמים טועה אנושי לא?

dare devil ית

New member
אני לא יודעת להבדיל

אבל ניראה לי שהבנת

בקשר לתמנה - מכוון שזאת של הגבר זכתה למעט תגובות ורבן ציניות תגובות אוהדות לשלך יחשפו את הפער בהתיחסות בין ערום נשי לגברי.

שזה בסדר גמור, יש מעט מקומות שבהן נשים נמצאות על החלק החזק של הסכאלות, אז נחמד שיש גם מקומות שבהן ההתיה לטובתנו

אם זה רק היה מצולם ממרחק כפול היינו נהנים מהנוף עוד יותר ..
תגידי הנמשים שיש שם ברווח ממשיכים גם למעלה לבית החזה ??
כי זה כ"כ
ש'סקי בטירוף ...ר היחיד שמבעס אותי בטיפה בתמונה הנ"ל זה שלא רואים את הפטמות (אני פריק קטנטן של פטמות .. בעיקר לגדולות והבשרניות שאפשר לנשנש שעות .. גרררר עשיתי לעצמי חשק לציצי של האישה אבל הילד עדיין ער ורואה יובל המבולבל בסלון
)

יש לי כנראה תסביכים עם פטמות של בקבוקים שאני כנראה הדחקתי עוד מתקופת ינקותי

כשאני רואה פטמה בשרנית וגדולה אני מרגיש דחף בלתי מוסבר שחופר לי בחלק האחורי של התודעה לקום ולגשת את אותה הפטמה ולנשנש אותה כאילו הייתה סוכריית צ'ופה צ'ופה

מה שהכי מגרה זה פטמה בשרנית עם עטרה (ככה קוראים ל"עיגול" שמסביב לפטמה .. נכון ?) קטנה יחסית ..

וכן רואים בקושי (יש פריט לבוש מעצבן שדיי מיותר בתמונה הנ"ל
) את אחת הפטמות שלה שם וזה מה שעושה את התמונה לסקסית

הפטמות לא גדולות

למי שממש סקרן חוצמיזה בכוונה זה צולם כך ארוטי לטעמי ומאחר ואני חובבת תמונות של עירום אומנותי חשבתי בלהט הרגע לצלם את עצמי.
תודה על הפרגון.

יש דבר כזה ערס פולני?

אני שמחה שתמונתי עשתה לך חשק לקפוץ לשדיה של אשתך אם זה כך אמשיך לצלם את עצמיי.

למעלה