דעתכם..? :) תמונה מאתמול
א אלי צפון New member 12/6/06 #5 איזו בובתית.. ../images/Emo13.gif מה הגובה שלך? והאם יש לך תמונות יותר מרוחקות? הכוונה שרואים את כולך, או לפחות שרואים את פנייך יותר מרחוק..
איזו בובתית.. ../images/Emo13.gif מה הגובה שלך? והאם יש לך תמונות יותר מרוחקות? הכוונה שרואים את כולך, או לפחות שרואים את פנייך יותר מרחוק..
L lost green eyes New member 13/6/06 #12 חח כן כתבתי כמה פעמים בפורום אופנה איך את זוכרת אותי?? פירסמתי שם תמונה שלי?
ט טושי זה בורידים New member 13/6/06 #9 רואים שאת נראית טוב אבל התמונות לא משהו בצילומים אחרים את יכולה לצאת הרבה יותר פצצה לדעתי
ט טושי זה בורידים New member 13/6/06 #10 התכוונתי שזה מסוג התמונות שנראה שצילמת את עצמך, והתמונות האלו יוצאות על הפרצוף ואם ככה את נראית בתמונות האלו בטח בתמונות אחרות תראי הרבה יותר יפה
התכוונתי שזה מסוג התמונות שנראה שצילמת את עצמך, והתמונות האלו יוצאות על הפרצוף ואם ככה את נראית בתמונות האלו בטח בתמונות אחרות תראי הרבה יותר יפה
L lost green eyes New member 13/6/06 #15 ../images/Emo13.gif תודה מותק.. כן אני חושבת על לעשות בוק.. כמה אפשר לצלם את עצמי חח
L lost green eyes New member 13/6/06 #14 כן הזוויות לא הכי מחמיאות לי.. את התמונות שפירסמתי אני צילמתי בספונטניות..לא ממש שמתי לב לזוויות, תאורה וכו'..
כן הזוויות לא הכי מחמיאות לי.. את התמונות שפירסמתי אני צילמתי בספונטניות..לא ממש שמתי לב לזוויות, תאורה וכו'..
O oli4ka האחת New member 13/6/06 #17 יפההההההההההההההההההההה לינוררררררררררררררררררררררררר יפה שלי איך היתגעגעתי אלייך חיים שלי את פשוט מהממת.... אין אין אין עלייך..... אוהבת... אולגוששש
יפההההההההההההההההההההה לינוררררררררררררררררררררררררר יפה שלי איך היתגעגעתי אלייך חיים שלי את פשוט מהממת.... אין אין אין עלייך..... אוהבת... אולגוששש