אז ככה
לפני הגיוס: הנערה לקחה תרופות , שמרה על הכללים בלי יותר מידי מחשבה , וחיים בכיף. הצבא: במצב שדורש מהחיל לבוא אליו, ולבקש פטורים כל פעם מחדש ונידרש על דברים בסיסים לגשת כל פעם דרך שלש סוגי רופאים ומערכת ביוקרטית , מעלה את כל ענין האפילפסיה למודעות שלילית ומיותרת. היא צריכה כל הזמן לטפל בכל נושא דבילי ומיותר. לדוגמא: עצם זה שכל הזמן נידרש להציג פטורים, וכל אחד מבעלי התפקידים פיתאום מחליט שזה פטור לא מספיק בשבילו, והענין שוב דורש טיפול. לסיכום : בשלש חודשים האלה דיברנו על האפילפסיה יותר מכל השנים האחרונות. ועם המון כעס. אני עצמי הוצאתי המון אנרגיות שממש מיותרות, כדי לחסוך לה התעסקות מיותרת. לכן צודק aerox , כל העסק מיותר ומזיק. אם הצבא לא מוכן להתארגן בצורה נכונה. ענין האפילפסיה הוא שונה מאחד לאחד, יש כמו חיים שהיום הוא יודע שהכל עבר בשלום, ויש אנשים שכפי הניראה שלא. הנתונים על הסיכויים להתקף במצבים מסוימים, אכן קימים, אך לא לפנינו. מחומר שכן יש לי, אכן כן יש סיכוי להתקף, כמו שיש סיכוי שלא יהיה התקף עוד שנים רבות. אני לא מחזיק את הבת בקופסאת זכוכית, לדוגמא : היא היתה איתי בנורבגיה בצוק חד בגובה 600 מטר ושכבה והסתכלה מראש הצוק למטה, וכולל שגם בהליכה לשם יש סיכונים. ושאמצא את התמונה היא תופיעה כאן.זה פשוט מדהים.*היא עכשיו במסיבה. לגבי השאלה אם היא רוצה להיות במיטבח, היא לא רוצה! , וחלק ביגלל חוסר ההבנה שם למצבה. אמרתי לכם , פעם היא ניזהרה בלי לחשוב ועכשיו הכל עם טיפול מיוחד. כן היא קיבלה פטור חלקי ממטבח, רק הרופא לא מסוגל להבין את מהלך הענינים במטבח. ובגלל שזה חלקי , אחראי מטבח , ממסמס את הפטור. הרופא חשב שהוא מתוחכם, שמצא את שביל הזהב. יש רק דרך אחת. הצבא לפני הגיוס , כמו המיון , וקביעת הפרופיל, נותן רשימת פטורים ברורה ומסודרת שמאפינת את החיים בצבא, שצפוי שבצבא יודעים אותם. שלא קשורה לדירוג מצב האפילפסיה,אלה לוקחת בחשבון מצב שצפוי התקף. לאחר הערות כאן,שאלתי אותה שוב, והסתבר שבתפקיד האחרון היא הרגישה סחרחורת מוזרה, והיא לא התיחסה לזה. טוב אנחנו מבינים מה זה יכול להיות, (ואולי לא), וכהמלצת ה"חיל 21 " , שוב לרופא. יש לי חבר שהוא עו"ד , שעוסק בתביעות נגד הצבא, הצבא בגדול מזלזל , והסיפורים פשוט מדהימים, ולידיעתכם הכול קורה, והבריאות שלכם במקום האחרון. בעיתון הופיעה על חילת שחלק מתפקידה היה להרצות לפני קצינים, והדבר הלחיץ אותה מאוד ולא ניתן לה להתחמק, כתוצאה מזה פרצה אצלה סוכרת קשה, כמובן שהצבא לא הכיר בזה, לאחר מישפט המיקרה הוכר כנכה צה"ל. אז הבעיות לא רק אפילפסיה, הגוף מסובך וקורים כל מיני דברים.