דעתכם?

חייםלוי

Member
מנהל
נראה לי שאת חושש יותר מדי

אין שום סיבה שהיא לא תעשה את התורנות הזאת. גם אני עשיתי תורנויות מטבח במשך יום שלם ואז זה לא היה הרבה כל כך הרבה זמן אחרי שהתאזנתי. לא עלה בדעתי לבקש פטור בגלל האפילפסיה. תורנות מטבח היא חלק מהצבא וצריכים לעבור גם את זה.

DesertVoise

New member
אז ככה

לפני הגיוס: הנערה לקחה תרופות , שמרה על הכללים בלי יותר מידי מחשבה , וחיים בכיף. הצבא: במצב שדורש מהחיל לבוא אליו, ולבקש פטורים כל פעם מחדש ונידרש על דברים בסיסים לגשת כל פעם דרך שלש סוגי רופאים ומערכת ביוקרטית , מעלה את כל ענין האפילפסיה למודעות שלילית ומיותרת. היא צריכה כל הזמן לטפל בכל נושא דבילי ומיותר. לדוגמא: עצם זה שכל הזמן נידרש להציג פטורים, וכל אחד מבעלי התפקידים פיתאום מחליט שזה פטור לא מספיק בשבילו, והענין שוב דורש טיפול. לסיכום : בשלש חודשים האלה דיברנו על האפילפסיה יותר מכל השנים האחרונות. ועם המון כעס. אני עצמי הוצאתי המון אנרגיות שממש מיותרות, כדי לחסוך לה התעסקות מיותרת. לכן צודק aerox , כל העסק מיותר ומזיק. אם הצבא לא מוכן להתארגן בצורה נכונה. ענין האפילפסיה הוא שונה מאחד לאחד, יש כמו חיים שהיום הוא יודע שהכל עבר בשלום, ויש אנשים שכפי הניראה שלא. הנתונים על הסיכויים להתקף במצבים מסוימים, אכן קימים, אך לא לפנינו. מחומר שכן יש לי, אכן כן יש סיכוי להתקף, כמו שיש סיכוי שלא יהיה התקף עוד שנים רבות. אני לא מחזיק את הבת בקופסאת זכוכית, לדוגמא : היא היתה איתי בנורבגיה בצוק חד בגובה 600 מטר ושכבה והסתכלה מראש הצוק למטה, וכולל שגם בהליכה לשם יש סיכונים. ושאמצא את התמונה היא תופיעה כאן.זה פשוט מדהים.*היא עכשיו במסיבה. לגבי השאלה אם היא רוצה להיות במיטבח, היא לא רוצה! , וחלק ביגלל חוסר ההבנה שם למצבה. אמרתי לכם , פעם היא ניזהרה בלי לחשוב ועכשיו הכל עם טיפול מיוחד. כן היא קיבלה פטור חלקי ממטבח, רק הרופא לא מסוגל להבין את מהלך הענינים במטבח. ובגלל שזה חלקי , אחראי מטבח , ממסמס את הפטור. הרופא חשב שהוא מתוחכם, שמצא את שביל הזהב. יש רק דרך אחת. הצבא לפני הגיוס , כמו המיון , וקביעת הפרופיל, נותן רשימת פטורים ברורה ומסודרת שמאפינת את החיים בצבא, שצפוי שבצבא יודעים אותם. שלא קשורה לדירוג מצב האפילפסיה,אלה לוקחת בחשבון מצב שצפוי התקף. לאחר הערות כאן,שאלתי אותה שוב, והסתבר שבתפקיד האחרון היא הרגישה סחרחורת מוזרה, והיא לא התיחסה לזה. טוב אנחנו מבינים מה זה יכול להיות, (ואולי לא), וכהמלצת ה"חיל 21 " , שוב לרופא. יש לי חבר שהוא עו"ד , שעוסק בתביעות נגד הצבא, הצבא בגדול מזלזל , והסיפורים פשוט מדהימים, ולידיעתכם הכול קורה, והבריאות שלכם במקום האחרון. בעיתון הופיעה על חילת שחלק מתפקידה היה להרצות לפני קצינים, והדבר הלחיץ אותה מאוד ולא ניתן לה להתחמק, כתוצאה מזה פרצה אצלה סוכרת קשה, כמובן שהצבא לא הכיר בזה, לאחר מישפט המיקרה הוכר כנכה צה"ל. אז הבעיות לא רק אפילפסיה, הגוף מסובך וקורים כל מיני דברים.

aerox

New member
ואת באמת חושב על ?

ללכת לתבוע את הצבא ? זה טוב אתה נותן לי לחייך על הבוקר נשמה . רד וצא מהסרט מהררררר ....אף עו"ד לא מסוגל על הצבא לי לקח שנתיים להשתחרר מהם , במצב יותר לא נורמלי עזוב אותך לצבא יש את כל הזכויות לתת לעשות מה שהם רוצים לא טוב לה שתמרוד לא טוב לה שתתלונן אולי זה יעזור . עזוב אחי באמת אני מצטער שהדיבור שלי כזה אבל זה כבר לא נורמלי על מה שאתה חושב . AEROX

DesertVoise

New member
אח שלי, מת עליך.

אני אמרתי לתבוע, אמרתי שיש לי חבר. דרך הגב, הוא כן זוכה, ולא מעט, ודברים מה זה מוזרים. אמרתי לך שיש בעיני הרבה צדק בדברך. במיוחד לאחר הניסיון שלי. אח שלי, זה לא כל כך פשוט, אבל אני מבטיח לך הפתעות.

aerox

New member
בשמחה ...

רק אל תשים את הבת שלך בכיסוי בד של משי זה יהרוס אותה .ולא יתן לה את החופש זכור את זה!

DesertVoise

New member
תמיד אתה עוזר לי,אחי

שמע, שהייתי בתאילנד, קניתי חולצת משי, משהוא, ואף אחד לא רוצה ללבוש אותה, עכשיו ירד לי האסימון. אולי אתה רוצה? אני מה זה אדאג לך. שמע, במדינה שרק ביני ה- 75+ יודעים לעשות משהוא, נא לא לזלזל. ומבלי לזלזל בסביבות ה-20 , לכם יש עוד 55 , אני הרבה פחות.

aerox

New member
אוי לא באתי בכיוון לפגוע בך

פשוט זה נראה מהצד ככה

danielef

New member
בלי להפריע לדיון עם אח שלך ../images/Emo8.gif

אני רק רוצה להגיד משהו אחד. אותי הצבא לא רצה לגייס, אבל מי שואל אותו בכלל?! אז הלכתי והתנדבתי לצבא ההגנה לישראל, ועוד ביקשתי בסיס סגור (אחת ההחלטות הכי חכמות שעשיתי). אני בגלל שהייתי מתנדבת היה לי פטור כמעט מהכל שזה כולל מטבח אבל אני מרצוני החלפתי בנות ועשיתי שבת בהתנדבות וזה היה סבבה. ההבדל בין הבת שלך לביני הוא שלי יש התקף כל לילה ולפעמים גם ביום רק שאני לא חושבת שזה הופך אותי לשונה מאחרים, ההפך, אני חושבת שרוב האנשים ה"בריאים" לא ישיגו חצי ממה שאני אשיג בחיים שלי, הם אפילו לא ינסו להשיג אותם. לדעתי, שתנסה להוציא פטור על מגרנות או משהו כזה (אם היא לא מתנדבת) אבל רק אם זה באמת מחשש שהיא תקבל התקף, אם לא, אז זה רק כמה שעות פעם בשבועיים...

DesertVoise

New member
אם תתאמצי תתקבלי למעמד, אחותי.

ראשית אני מאוד מעריך אותך. היום הלכנו לבקש רק בדיקת דם, לבדיקת השפעות הכדורים , ונידחנו, נישלחנו להמלצת מומחה , יקח חודש אליו, משם בחזרה לאישור לרופא המקומי, בדיקה, חזרה לרופא המקומי להפניה למומחה וטור למומחה. אני יודע שזה נישמע לא אמיתי, אבל זה ככה. למעשה זה יותר גרוע. זה לא היה קורה לי אפילו בקופת חולים. את מוכנה להסביר לי למה לוקח חודשים לקבל פטורים ברורים,כאשר ניתן לקבל אותם לפני הגיוס. כי המצב הוא אותו מצב. אין פה צורך לעבוד על אף אחד. בצבא הכל מישתנה. ברגע אחד , פעם בשבועים, וברגע הבא כל יומים. צריך להיות מסודר באופן בסיסי. סתם שאלה. איזה סוג התקפים יש לך בתכיפות כזו?

danielef

New member
סתם תשובה ../images/Emo13.gif

על פי פר' פריד, יש לי את האפילפסיה הקשה ביותר. זה לא נוראי כמו שזה נשמע :) זה התקף של כמה שניות שקורה בעיקר שאני ישנה (10 דק' אחרי שאני נרדמת וב6 בבוקר, בדוק) ושאני עייפה. כמו שאמרתי, אני לא הכי מאוזנת שיש אבל חיים עם זה :) זה בעיקרון 10 שניות שבהם הראש שלי נוטה ימינה ויד ימין שלי מכסה את הפנים (המוקד שלי נמצא על העצבים של יד ימין, בגלל זה הניתוח לא הצליח) זה נשמע ממש טרגי המצב שלי אבל זה ממש לא ככה :) אני חיה טוב... לא רע לי, זה לא עוצר אותי או משהו כזה :) ובקשר לצבא, אני אגיד לך מה שכל חייל יגיד לך: אין הגיון בצבא, אל תנסה להבין אותו. אל תוותר, אם היא רק התחיל לשרת אז שתלך לועדות רפואיות עד שתשיג את הפטור (מה אכפת, זה יום חופש מהבסיס... :))

למעלה