דעתכם?

DesertVoise

New member
דעתכם?

הבת שלי חיילת.סיכוי להתקף אחת לשנתים ואולי בכלל לא.. היא עשה תפקיד מטבח. ישנם שני מצבים שאני מיתקשה להגיד אם הם בעיתים. חדר סירים- לבד מנקה סירים, לפעמים מלאי מים במשך כמה שעות. פינוי כלים. מכונת כלים אבל יש תורן שרק הוא מכניס למכונה.היא מכופפת מעל המכונה.יש חלק גלוי, משואה באורך מטר, והיא כל הזמן מעבירה כלים ממגשים למשואה. גם כ- 5 שעות. לקבל אמצב או לטפל בלפטור אותה מזה?

aerox

New member
שתבקש העברה

עבודות פקידות או שתצא מן הצבא

aerox

New member
שתוציא פטור .

עזרתי?

chaplin81

New member
על סמך מה להוציא פטור??

אני לא מכיר (מנסיון אישי) וועדה שתאשר פטור ממטבח, אין ממש עילה.. הפטורים הם משמירה בלילה, שמירה במגדלים, 7 ש' שינה רצופות.. תנסה לדבר מול המפקד ישיר, מפקד גף.. אולי זה יעזור.

השאלה שלי היתה האם

יש משהו שגורם לך לחשוש בעבודה או שעצם הידיעה שיש סיכוי להתקף מתישהו הוא גורם החשש העיקרי

אני נוצטתי פטור ממטבחים על אפילפסיה

בגלל האפיפלסיה אמרתי שיש לי מגרנות.. שנובעות מחסיפה לריחות חזרים.. אז בטמבח אני צריך לנקות עם אקונומיקה וכלור שעושים לי ממש כאב ראש, אז פטרו אותי מזה.. לפחות לחודש הבא.. :]

tropical888

New member
אם זו תורנות אז אין ברירה....

כשתגיעה לדרגת סמלת היא תהיה פטורה מתורנות מטבח. תורנויות יש בכל בסיס אלה אם כן יש לה פטור רפואי. אבל אם הכל בסדר מבחינה רפואית לא נראה לי שזה פאיר לשיכולכם חוץ מזה חישבו כמה זמן עוד יש לה??? וכולנו עושים צבא

DesertVoise

New member
יש ברירה

תיראה, לאף אחד מאיתנו אין נתונים אמיתים, אני פגשתי שני אנשים, אפילפטים, שקיבלו התקף תוך כדי שרות,אם אני מכיר 2 , יש הרבה. כמובן שהם חשבו שלא יקרה.

אפשר להוציא פטור, על-סמך...

אחד האיסורים, האוסר על חולי-נפילה לעבוד בקרבת כלים חדים ואש.

DesertVoise

New member
נכון, אבל אתם חושבים שזה מוצדק.

אני רוצה שתרגיש קצת את הצבא, כמו כולם. אני מתלבט כי אני מפחד, בין החשש, הכמעט אפסי, לבין כמו כולם. כולם סביבה יודעים את הסיבה, יש פה גם ענין חינוכי לסביבה. דרך אגב, כולם מקבלים את הענין בטיבעיות.

aerox

New member
desert אחי ? שאלה בלי לפגוע ?

למה אתה כל כך חרד למה שלא תתן לה עצמאות? ככה אתה מוריד לה את הבטחון אסור לך זה ואסור לך זה ואסור לך זה , מה היא תבין בסוף שאפילפסיה זאת מחלה שאסור לה כלום והיא תבין מה היא בעצם עושה בצבא ,היא יכולה להגיד לך בסוף אבא אני יוצאת מהצבא וזהו אחי תוריד פרופיל הכל לטובה תאמין לי .

chaplin81

New member
אני חושב שאתה ממש צודק

וחוצ'מזה.. הפטור הזה לא נשמע "כשר". סורי

תורנות מטבח...

נכון, שזה חלק מהסדיר, אבל זו לא הדרך להרגיש את הצבא. את השירות-הצבאי מרגישים בדרכים אחרות.

נ.ב....

האם הבת שלך מעוניינת להיות פטורה מתורנות מטבח בכלל? שאלת אותה? לא כדאי להחליט בשבילה, כי הרצון שלה קודם לכל דבר! - עדיף לתמוך בה, בכל ההחלטות שלה, ולא ללכת נגדה, כי אז דברים עלולים להסתבך במערכת-היחסים שלכם. לא מומלץ לתת לזה לקרות, בגלל דאגת יתר.

aerox

New member
או שלא חייבים להרגיש בכלל ../images/Emo3.gif

החיים קלים המפקדים קשים חה .

למעלה