דעתכם.

דעתכם.

ומה דעתכם שהגרוש בוכה כל הזמן שאין לו כסף למזונות אבל בדיוק חזר מהודו?

a n a t i 3 3

New member
ממש לא לעניין מאיפה חזר..

זה שהוא לא משלם מזונות זה מעשה מספיק לא בסדר בפני עצמו בלי קשר לחדירה למעשיו בחייו הפרטיים. בשביל זה יש חוק.. ביטוח לאומי,הוצל"פ.. וכול"י..

אני אומר לך מה דעתי

שמעי... פעם בכל מקרה שיצא לי לראות את האקס שלי הייתי מעירה לו: אין לך למזונות אבל לסיגריות מלבורו יש לך? אין לך למזונות אבל למעיל עור חדש יש לך? זה סתם גרם לי לעוגמת נפש. מהרגע שהתחלתי לקבל את המזונות המגיעים לבנותיי מהמוסד לביטוח לאומי... אני מרגישה הרבה יותר נינוחה... מה איכפת לי בכלל לאן נסע? מה הוא מעשן? מה הוא אוכל? ומה הוא לובש? גם לו מגיע לחיות בדיוק כמו שלי מגיע לחיות. תדאגי לקבל את המזונות שמגיעים לילדייך ממקורות אחרים כפי שציינה ענתי... ותיראי כמה יוקל לך

זה מזכיר לי...

יש לי חברה שבקרוב תצטרף אלינו(כשתחבר חזרה את המחשב) שהגרוש שלה בוכה שאין לו כסף למזונות כי הוא בונה בית חדש ונוסע לחו"ל עם החברה.... פשוט מרגיזזזזזזזזז

דורין ג

New member
גם הגרוש......

שלי חייב כסף ולא משלם ובנתיים הוא פתח מיפעל יש לו פועלים נוסע לסופי שבוע עים החברה רק את החובות שוכח שלם

סילבי 1

New member
שיחזור..

שיטייל... שיסע שוב, ושילך.. מה איכפת לך.?! שיעשה מה שהוא רוצה, את, תדאגי לקבל את הכסף ממקורות מהימנים יותר.

ואם...

לא היה נוסע להודו...לא היה בוכה? מי שבוכה על מזונות...יבכה בכל מקרה. אין קשר להודו...טימבקטו..או אינדונזיה החדשה.

למעלה