דעתכם

דעתכם

אנא היכנסו למסמך הזה. בתור פורום המאוכלס בתלמידים (ובעבור אפילו זה כינוי מרחיק לכת מדי)... לא נלהבים ברובם, בואו נקרא לזה ככה, מה דעתכם על הכתוב שם? האם באמת הטענות שלו נכונות? או אולי זה בגלל שאנחנו סתם עצלנים ובמילא אף פעם לאף אחד לא באמת יהיה הכוח והמוטיבציה להשקיע כ"כ הרבה בלימודים ועוד לא לסבול מזה?

PopPy

New member
איך שרדת את כל זה?

התחלתי, באמת שניסיתי לקרוא את כל הענין, אבל עם כל הכבוד והתמיכה שיש לי בתזוזה של תלמידים מול המערכת, הבחור לא יודע להתנסח ואני לא מסוגלת לקרוא ככה. זה לא נשמע כמו "דו"ח", אלא כמו מכתב ממנו לחברים שלו, והמילים הגבוהות שהוא משבץ לא משנות את העובדה שהוא לא יודע לנסח. זה מאוד צורם לי, אני לא יכולה לקחת שום דבר שנכתב בשפה כזו ברצינות. הוא גם חוזר על עצמו המון, מדבר בלשון רבים כשלמעשה עוד אין לו גוף שאותו הוא מייצג (הם רק בשלבי התארגנות ראשונית) ומכניס המון דברים לא רלוונטיים (תודות בסוף? WTF?). אחרי שתהיה עריכה, שיכתוב, עריכה לשונית וקיצוץ רציני לדבר הזה אפשר יהיה להתייחס אליו. מצד שני, זה מסמך שמתיימר לייצג את התלמידים של ישראל 2005, וכמה מהם יודעים להתנסח ולכתוב בלי שגיאות כתיב? כנראה שגולן מהשמו מצליח לשקף את המצב לא רע בכל זאת..

אני "ליקטטי" חלקים

ואני לא כ"כ שמתי לב למה שאת מדברת עליו. אני חושב שזה ממש דו"ח נוקב. לדעתי צריך לזרוק את דוברת לפחה ולפתוח וועדה חדשה, שתכלול מורים, הורים ותלמידים.

PopPy

New member
זה לא שהוא עילג לחלוטין ומלא

בשגיאות כתיב, אבל ככה זה בטח לא צריך להישמע. זה אמור להיות דו"ח/מסמך - שיישמע כמו אחד.

האמת?

לא שרדתי
. אבל את יודעת, בחלקים כבר עברתי חצי, עוד אצליח לסיים גם את החצי השני כך או אחרת
.

לא הבנתי משהו...

"או אולי זה בגלל שאנחנו סתם עצלנים ובמילא אף פעם לאף אחד לא באמת יהיה הכוח והמוטיבציה להשקיע כ"כ הרבה בלימודים ועוד לא לסבול מזה? " - מי עצלן? - למה הוא עצלן לדעתך? - למה אתה שואל? - מה השאלה? תודה

למעלה