אני חושב
שדעתך כן הייתה צריכה להישמע, אבל הסיטואציה מסובכת ובהחלט דורשת זהירות מסויימת ומחשבה. זה לא יהיה בדיוני לחשוב ששתי העלמות החביבות הן קרוב לוודאי רחוקות בהחלט מקהל היעד שאליו אתם מכוונים, של אנשים שמבינים אלכוהול, אולי אפילו "חיים" את זה.. הן פשוט יצאו לבילוי ואתם פיספסתם אותם בסופו של דבר, השאלה מה אתה עושה עם זה היא כמובן עניינך.. אפשר להתעלם כי הן כנראה לא חלק מהאג'נדה וקהל היעד שקורא אותן מבטיח לך שגם הוא רובו לא שם.. האמת כשאני חושב על זה, די ברור שגם אני כנראה לא קהל היעד, כי ההבנה באלכוהול מוגבלת ובעיקר מבחינה כלכלית, לא יכול להרשות לעצמי 3-4 קוקטיילים בערב ב 50 ש"ח לכוס, ועוד מוכפל כנראה לזוג, ולא משנה איפה זה, במסעדה או בבר.
מצד שני אתה כמובן לא אמור לייצר בשבילי עכשיו קונספט של מטבח רציני ואלכוהול טוב מסביב, כי זה לא אתה. לגבי המשקאות שהן הזמינו - לא קראתי לעומק אבל אם לדעתך יש ניואנסים "מקצועיים" שהן פיספסו (קרוב לוודאי שכן, חומרי גלם מיוחדים שאתה מתכוון אליהם בהודעה שלך?), היה ראוי שהעניין יובהר.. לפי התגובות כאן הם הזמינו "בחוסר ידיעתן" משקאות מאוד בסיסיים, שכנראה אינם משקפים את מיוחדות המקום, האם לדעתך התמחור עליהם מאוד ראוי ? אז יפה, חשוב להסביר את זה לדעתי, בעיקר למי שלא מבין. והאמת, לא עושה עלי רושם גדול שכל המחירים של הקוקטלים מסביב הם דומים, לכאורה או שלא על איכות נמוכה יותר. הטרוניה בפורום שם היא לכל הרוחב של מסעדות וקפה ומה לא, אז הגשם יורד גם על הקוקטלים, אני לא אתפלא אם יש בזה קייס, אבל לא מבין גדול בתחום.
ועוד קצת לגבי המחירים - לפני כשנה במנהטן ב EMP הזמנתי שניים או שלושה קוקטלים לאורך הארוחה הארוכה, כל אחד מהם עלה למיטב זיכרוני משהו בין 10-13$, זו מסעדה של 3 כוכבים ובין המפוארות בעולם.. גם מנקודת מבטי המאוד לא מקצועית, אפשר היה להבין שמדובר בחומרי גלם טובים מאוד, גם מעניינים.. אז כן, המצב בארצינו מבחינתי פקקט רציני, נכון שמנהטן היא מנהטן, מה לעשות, אבל עדיין 50 ש"ח לכוס קוקטייל זה מבחינתי סמן גבוה מידי, גם אם יש שם חומרי גלם טובים ותמציות שאתה רוקח בעצמך.