דעתכם

B666ME

New member
דעתכם

אני מדבר עם מישהו בצ'אט (גאווה) כשהוא אומר שהוא בארון והוא בחיים לא ישכב עם גבר (הוא בן 17) וכשאמרתי לא מזאת אומרת הוא הסביר שהוא דתי/שומר מסורת ואלוהים אמר לא לשכב עם גברים והוא לא הולך להפר את זה... כששאלתי אותו עם הוא מתכוון להתחתן הוא אמר שכן וכששאלתי אותו עם הוא הומו או דו הוא אמר הומו.. אמרתי לו את דעתי שלחיות בניגוד לעצמו זה לא ילך והוא יעמלל את עצמו או את האנשים הקרובים עליו בכל מקרה הוא עם דעתו... השאלה שלי היא... האם אתם חושבים שאדם יכול לעבור חיים שלמים בשקר? אני אמרתי לו שאם הוא באמת אי פעם יגיע למצב של דיכאון וזה שיצור איתי קשר ושאני ישמח לעזור לו... (אני חושב שזה המקסימום...) מקווה לתשובותכם...

moshe34

New member
אתה צודק

אין מה לעשות נגד זה.... הוא נשמע יותר מדיי מוזר...

../images/Emo88.gifשמע.. הוא בן 17

וכרגע עובר עליו מלחמת עולמות בין כל מה שהוא האמין והכיר בו, לבין מה שהוא מרגיש כעת. הרגשות האלה אוכלים את האדם מבפנים ומביאים אותו או לשקר כל חייו, או לקבל את עצמו. הייתי מפנה אותו לפורום דתיים גאים שם יכול לראות שיש דתיים גאים כמוהו ויוכלו לתמוך בו ולתת לו עצות ורעיונות על הקונפיקט הקשה מנשוא שהוא נתון בו.

white star

New member
../images/Emo54.gif ברור שבן אדם יכול לחיות בשקר

בהיותו גורם סבל לעצמו ולסביבה, לא חסרים סיפורים כאלה... ולגבי הבחור, כמו שאמר מעליי הוא רק בן 17. נקווה שיעבור לו לטובתו

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif כואב הלב על הילד..

תנסה להפנות אותו לפורום "הומואים דתיים" פה בתפוז, יש להם אחלה פורום, והרבה שם יכולים לייעץ לו. מקווה שיהיה טוב איתו.

למעלה