דעתכם

מצב
הנושא נעול.
דעתכם ../images/Emo92.gif

דעתכם

הארונות בקיר עם הכיור- נמוכים. בקיר הניצב- גבוהים (230) עם יחידת BI ומקרר. בתווך אי האמור לשמש לישיבה של 4 אנשים. מה דעתכם על התוכנית? האם המרווחים אופטימליים? תודה רבה

Anin17

New member
חסרים כמה פרטים חשובים

דעתכם

הארונות בקיר עם הכיור- נמוכים. בקיר הניצב- גבוהים (230) עם יחידת BI ומקרר. בתווך אי האמור לשמש לישיבה של 4 אנשים. מה דעתכם על התוכנית? האם המרווחים אופטימליים? תודה רבה
חסרים כמה פרטים חשובים
חלונות מידת רוחב מרכז ברז המלצה שלי - יש לכם מטבח גדול והאפשרויות בו עצומות. כדאי לעיין היטב במגזיני מטבחים למינהן, לקחת רעיונות לבחור פחות או יותר סגנון מתאים ורק אז לגשת לעניין התכנון מול המעצב עוד דבר - תנו לו להעלות רעיונות, תיהיו פתוחים, תזכרו ששום דבר לא מחייב. מניסיון כשמעצב מוגבל וכל צד מנסה למשוך לכיוון אחר, התוצאה פחות טובה

Anin17

New member
ד"א

חסרים כמה פרטים חשובים
חלונות מידת רוחב מרכז ברז המלצה שלי - יש לכם מטבח גדול והאפשרויות בו עצומות. כדאי לעיין היטב במגזיני מטבחים למינהן, לקחת רעיונות לבחור פחות או יותר סגנון מתאים ורק אז לגשת לעניין התכנון מול המעצב עוד דבר - תנו לו להעלות רעיונות, תיהיו פתוחים, תזכרו ששום דבר לא מחייב. מניסיון כשמעצב מוגבל וכל צד מנסה למשוך לכיוון אחר, התוצאה פחות טובה
ד"א
לא מזמן העלתי כמה תמונות הדמייה להתרשמות של מטבח שעיצבתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1114&msgid=55450134

תודה

חסרים כמה פרטים חשובים
תודה
ראינו, בדקנו, התייעצנו- זה הכיוון . הרעיון הוא שיהיה מקום אכסון רב בארונות הגבוהים משמאל הצמודים לקיר הצפוני. בקיר המזרחי - בו ממוקם הכיור הראשי יש שני חלונות צמודים, רוחב כל אחד 80 ס"מ. לכן שם ימוקם משטח העבודה וארונות תחתונים, שם גם ממוקם מרכז ברז וביוב. השאלה שלי התמקדה במרחקים שבין האי לשני חלקי המטבח האחרים. ושוב- תודה,ראיתי את העבודה שלך והא אכן מרשימה

מצב
הנושא נעול.
למעלה