דעתכם על?

comics

New member
דעתכם על?

מהי דעתכם על התרגום של ספר השחקן? דברו בכנות.....

snift

New member
עקרונית, אני לא אוהב פתילים

שמתחילים בהצהרות או בשאלות כגון "מה דעתכם". שאלה כזו צריכה להגיע בסוף מלל ארוך ומנומק המסביר את דעתך שלך ומזמינה אנשים להגיב על דיעה זו ולהוסיף/לחלוק עליה.

BiGuy3000

New member
אני חושב...

שהספר היה מתורגם בצורה חלקה וטובה, אנ'לא חושב שהיה אפשר לשפר בהרבה... הכל מובן, וגם אם משהו מעט לא מובן, אפשר להבין את המשמעות ולהשלים. אחלה תרגום. אגב, נצל"ש, כשיצא ספר השה"ם בעברית- כדאי לקנות אותו אם יש לי כבר את הספר לשחקן, א שיש שם מידע שחשוב לשה"ם לדעת, שאי אפשר להבין בספר לשחקן
תודה לעונים

shadowfax

New member
הספר החדש הוא הרבה יותר טוב

מהקודם (3.5 יותר טוב מ3) ומכיל הרבה יותר מידע מסביב שלא מופיע בספר לשחקן החל מדמויות בלא שחקן מוכנות לשליפה ועד תיאור הרב יקום של מו"ד, הסברים על כיצד לבנות הרפתקאות, מערכות, מה לעשות מה לא לעשות, חוקים אופציונלים לשיפור המשחק ועוד. יש למה לצפות

comics

New member
אני חשבתי ש...

זה סתם תרגיל של וויזרדס שיהיה להם עוד כמה שקלים בכיס...

ננסק

New member
וויזארדס הם לא מפלצת קפיטליסטית

בסך הכל כמו כל חברה מסחרית שפויה הם רוצים להרוויח כסף, כך שאין סיבה לבוא אליהם מיד בגישה של "אתם מנסים לסחוט מאיתנו כסף!" ברור שספר השה"מ הוא בעל ערך, אחרת לא היו מוציאים אותו.

shadowfax

New member
תראה הקודם היה דיי מיותר

למנחים מתקדמים האחרון הרבה יותר מעניין לדעתי, כמו כן התוספות הרבה יותר אינפורמטיביות ומעניינות למנחה בזמן יצירת הרפתקאות. היתרון הנוסף ל3.5 שהוא יצא בעיברית מה שיעשה אותו יותר ברור וקל לקריאה ולהבנה (תאמין לי אני יודע)

BiGuy3000

New member
סבבה...

אז אחרי שהוא יצא אני אקנה... ואשלים את אוסף הספרים החשובים שלי
בכל מקרה, מישהו יודע מתי הוא יצא
ועוד משהו- מישהו יודע איפה לקנות מיניאטורות מגוונות, בסביבות ת"א
אני רוצה חנות רגילה, לא מהאינטרנט, אם אפשר, ושיהיה במחירים סבירים. תודה רבה לעוזרים

comics

New member
ניראה לי שיש ב...

פריק - ת"א אבן גבירול 60 www.freak.org.il

shadowfax

New member
מה אתה חפש?

יש mageknight בפריק, מיניאטורות של GAMES WORKSHOP יש בחנות אחת בירושלים וכוכבי כסף מתחיל ליבא אותם בקרוב. השאלה למה אתה צריך אותם?

למעלה