דעתכם על Partners?

GK_FF

New member
דעתכם על Partners?

אני ממש נהנה מהסיטקום החדש הזה ומאוד אוהב את הייצוג ההומואי בו. שמח שבשונה מוויל וגרייס הפעם סוף סוף יש לנו גם רומנטיקה, ואיזה זוג מקסים!!! שני בחורים יפיפיים, כיף.
מקווה שלא ייקבל CANCEL אבל לא אופתע אם כן.

ואתם?

GK_FF

New member
באמת?

הם דווקא לא היו כאלה רעים בעיני - אני לרוב שונא סטקומים, הם לא מצחיקים אותי והדמויות כל כך מנוכרות, קרות וציניות אחת כלפי השניה (רק בשביל כמה צחוקים זולים) שהן פשוט נראות לי מרושעות ומגעילות.
בסדרה הזו הדבר שונה לחלוטין!
הדמויות ממש מתוקות ובסופו של דבר כולן חברות. בד"כ בסיטקומים היה נראה לי שהדמויות שונאות אחת את השניה ולא הבנתי למה הן אפילו מסתובבות יחד, כאן זה ממש לא היה המקרה. נוסף לכך, הסדרה אשכרה הצליחה להצחיק אותי. אמנם, נכון, מתוך שני הפרקים האלה צחקתי אולי פעם אחת בכל פרק, אבל אשכרה צחקתי בקול וממש.
אני חושב שהכימיה בין השחקנים טובה ואני מאוד מחבב את הדמויות.

כך או כך, דבר אחרון שיש לי להגיד הוא, שאני מאוד ממליץ לך לראות את פרק 3, כי הוא פשוט מדהים בעיני. זה הפרק שבאמת קנה אותי לסדרה הזאת - הוא פשוט כתוב מעולה, ומה שמפתיע הוא שלמרות היותו סיטקום הדרמה בו הייתה מעולה, לכל הדמויות היה תפקיד משפיע ומניעים ברורים וזה התמזג לעלילה אחת נפלאה. מומלץ.

aשרון

New member
נראה מעניין .....

שמעתי על הסדרה ובאמת בא לי לראות אותה מתישהוא,
ראיתי את הפרומו (מכיל כמעט את כל פרק הפיילוט) ואני מקווה שהדמות של ההומו המחוצן לא תהייה כזו מעצבנת כמו שהיא יצאה בו .

מעניין איך הסדרה מבחינת רייטינג ואיך היא מסתדרת עם המתחרה שלה באותה הסקאלה ? "הנורמל החדש" .

געגועי לג'ק וקארן ווקר

אוהדאדם

New member
גם אני לא שמעתי עליה

אבל אם יש בה זוג הומואים, אז אוריד ואצפה. מקווה לא להתבאס כמו מ-New Normal.

GK_FF

New member
לא שם ולא שם, זה רק התחיל בארה"ב.....

ולמה שלא תצפה בזה?

כי נמאס לי מתוכניות שהומואים הם

"מרכז" בהן.
מה ל'שות זה כמו סרטים שיש בהם רק "שחורים" וכאלה.
אני מבין את הערך החברתי, אבל אני כבר הומו, לא? אז אני לא צריך שישכנעו אותי.
וויל וגרייס היה מטופש לחלוטין, רק המוליילי והשני היו שווים את זמן הצפייה בסוף גם מהם נמאס לי.

GK_FF

New member
ממ....

הומואים הם "מרכז" בחיים שלי אז אני שמח שיש סדרות שהומואים הם המרכז בהם. כמובן אם הם כמו הכי גאים שיש שכל העולם הומואים עד רמה לא ראליסטית זה פשוט לא מעניין, ודווקא בוויל וגרייס לא היה מספיק הומואים אם אתה שואל אותי, או לפחות לא מספיק רומנטיקה. לא הייתה רומנטיקה בכלל!
בפרטנרס יש שני הומואים מתוך 4 דמויות ראשיות וגם מתוכם רק אחד הומו סטריאוטיפי והשני בכלל לא נראה, לא ממש הומואים ה"מרכז", למרות שהוא כן דמות דיי ראשית, אבל זה לא כך גם בחייך?

אההההה

בוא אשתף אותך באיזו עמדה עקרונית שלי ביחס לחייים, יתכן ואני טועה -
יש בי הסתייגות בסיסית מקבוצות הנבנות על פי חריגות מסויימת - למשל ארגון משפחות שכולות, למשל קהילת ההומואים.
אני רואה בחיים על סמך המאפיין אחד בסיסי טעות חמורה ומיותרת.
כשאני צריך, חייב או נדרש לתת רשימת סטטוסים חברתיים או אחרים שלי כך אני כותב:

אדם - גבר - ישראלי- ממוצא יהודי - הומו
לי ההומואיות המגדירה היתה חשובה בצעירותי עת טופפתי על מדרכות ירושלים השמרנית, מזיז את התחת והולך כאחרונת האוחצות - ככה גם נהגתי לצוד גברים מזרחיים ממוצא מסויים עם בעיות של זהות מינית.
היום אני הרבה יותר מבוגר מאז
החיים למדו אותי, שחיים בתוך מגירת תוויות משעממים, שזה שאתה הומו לא בהכרח יגרום לי להציל אותך מטביעה, אלא העובדה שאתה בן אדם.

מקווה שהצלחתי לענות לך.

GK_FF

New member
כן.......

אבל אין איך להגדיר את עצמך אם לא על ידי חריגה מההופכי.
ישראלי שם אותך בקבוצה, גבר שם אותך בקבוצה, ואפילו אדם שם אותך בקבוצה.

פשוט כתבת שאין לך עניין לסדרות שהומואים הם המרכז בהם כי אתה כבר הומו ולא צריך שישכנעו אותך (יישכנעו מה?). אבל למה אתה לא מסתכל על זה כך שאם אתה הומו אז ייתכן שתהנה או תתחבר לסדרה על הומואים?

aשרון

New member
יש לה פונטציאל גולמי נהדר.....

עד עכשיו די נהנתי מהסיטקום הזה, הנה כמה דעות של הצופים באמריקה על הסדרה...

http://www.imdb.com/title/tt2248977/reviews

הייתי רוצה לראות את פירס ברוסנן כאבא של ברנדון ראות' בסדרה .

GK_FF

New member
למה דווקא אותו?

ומה זו האובססיה הזו לג'יימס בונד?

aשרון

New member
וואוו, מזמן לא שאלו אותי על זה....

האובססיה לבונד התחילה אצלי בשנת 97' כשהערוץ הראשון שידר את כל סרטי הסדרה באופן כרונולוגי (פעם בשבוע סרט) ואני התמכרתי לזה בצורה כזאת חולנית.
סרטי הסדרה מאוד דיברו אליי, למרות שרובם לא פסגת האומנות המודרנית אבל הם מבדרים.

הסרטים של דניאל קרייג הרבה יותר עמוקים משאר הסדרה וזה למה אני מתלהב מהם, כי רואים פה העמקה נהדרת של דמותו של בונד והעולם בו הוא מתפקד .

השנה אני תופס את עצמי נכנס להתקף קולנועי זנותי במיוחד, אני אמכור ואקדם את הסרט עד זוב דם, העיקר שידברו עליו ויתנו לו במה.....
נכון בונד זה רק בידור, אבל זו קלאסיקה נהדרת ושלא תיעלם לעולם.

בנוגע ל "שותפים" אני חושב שראות' וברוסנן יכולים להיות אב ובן נהדרים על המסך, עם הכתיבה הנכונה זה יכול להצליח .

סלח לי על הציניות, אבל לקרייג יש

קוביות בבטן, אז זו הסיבה לבונד העמוק

ושלא תטעה כלל, אני אוהב את ג'יימס אהבה עמוקה, אני צופה אדוק בכל סרט, אפילו השעממון עם לנזבי זכה ליותר מצפיה אחת שלי.

ItsikH

Member
לזנ-WHO? האהוב עלי ביותר היה - לא הסרט הכושל (נדמה לי אפילו שניים) אלא השחקן - טימותי דלטון, אולי היחיד מהם שהוא שחקן נפלא בזכות עצמו (ו...יש להודות שגם סקסי מאוד).

למעלה